خب دیروز اومدن و برای من زیتل رو نصب کردن
خواستم از تجربه کمتر از 24 ساعته خودم از زیتل بگم. قبلش بگم که خوب و بد هر چیزی بستگی به شرایط شما داره و باید ببینی با چی داری مقایسه میکنی.
دیشب حدود ساعت 6:15 کارشناس اومد برای نصب و تا حدود ساعت 9:30 خونه ما بود. به گفته خودش موقعیت خونمون خوب بود و از دکل حدود 240 متر فاصله داریم.
سرعتی که من از دیروز تا امروز صبح تجربه کردم بین 15 تا 40 مگابیت متغییر بوده ولی میشه گفت به طور میانگین روی 20 مگابیت بوده پس قطعا من نسبت به ADSL که داشتم و سرعتش 3.5 مگابیت به زور بود خیلی خوشحال و راضی هستم از زیتل
در خصوص پینگ هم نسبتا شرایط خوبی داشتم. دیشب فرصت کردم که یه دست سیزن FC24 بازی کنم روی اکسباکس سریز اس و پینگ من حدود 70 تا 120 بود ولی بیشتر مواقع حدود 80-90 بود در طول کل بازی که حدود یک ربع تا 20 دقیقه طول کشید دو دفعه تا 800 - 900 هم رفت ولی در حد یه سکته یک ثانیه بود (که البته من این پینگ ناگهانی 800 -1000 رو روی ADSL داغون خونمون هم تجربه کرده بودم)
از لحاظ دانلود هم دیشب از ساعت حدوده 11 گذاشتم COD3 آپدیت 66 گیگی بشه که صبح که پاشدم حدود 55 گیگ دانلود شده بود و تو قسمت Bandwidth کنسول که چک کردم تو یک بازه یک ساعته یه بار حدود 14 گیگ دانلود کرده بود ولی به طور میانگین تو هر ساعت 6-7 گیگ دانلود داشته.
در مجموع با توجه به تجربه داغون من از ADSL و تا محدود بودن حجم دانلود در زیتل واقعا تا الان همه چیز عالی بوده. البته باید دید تو بلند مدت مشکلی پیش میاد یا نه.
امیدوارم تجربیاتم بدرد بقیه بخوره. سعی میکنم سه چهار ماه دیگه تجربیات بلند مدت خودم رو هم اعلام کنم