سلام حداقل استاندارد کابل با قطر 0.6 و 2 زوج یعنی 4 رشته و مخصوصا فویل دار بگیر و اینکه حتما بگو مس باشه المینیوم با روکش مس بهت نفروشن !!کابل تلفن جنس و برند خاصی داره که سفارش بدیم یا چیز مهمی نیست ؟
والا شخصا سگ کابل مسی رو به lte ترجیح میدم به شدت نوسان داره و اصلا نمیشه بازی انلاین درستی باهاش انجام داد زیتل هم من برای نامحدود بودن پرسیدم که جالب بود اما اونم با سرچ فهمیدم اصلا نامحدود واقعی نیست و الکیه و سرعت رو میبنده رو 8 بعد دانلود زیاداز کابل مسی بکشین بیرون دوستان واقعا افتضاحه
برین سمت LTE یا فیبر
این عکس زیتل منهوالا شخصا سگ کابل مسی رو به lte ترجیح میدم به شدت نوسان داره و اصلا نمیشه بازی انلاین درستی باهاش انجام داد زیتل هم من برای نامحدود بودن پرسیدم که جالب بود اما اونم با سرچ فهمیدم اصلا نامحدود واقعی نیست و الکیه و سرعت رو میبنده رو 8 بعد دانلود زیاد
فیبر هم برای کسایی که مستاجر هستن توجیح نداره که مثلا 5 تومن هزینه کنی که سال بعد پاشی بری
پینگی که با adsl شاتل من میگیرم رو هرگز نمیشه با هیچ کدوم از lte ها مقایسه کرد 8.8.8.8 زیر 20 و 4.2.2.4 زیر 60 چیز کمی نیست
داداش شرمنده ولی این اینترنت مناطق محرومه : دیاین عکس زیتل منه
View attachment 350601
با اینکه پدر دانلود رو دراوردم ولی اونقدری پایین نیومده
پینگمم با چندتا بازی تست کردم مشکلی به اون صورت نداشتم CS2 و TLoU Factions و CoD
فیبر بله گفتم زیتل منداداش شرمنده ولی این اینترنت مناطق محرومه : دی
الان دانلود اپلود فیبر چند وقت پیش نصب کردیم : 500 مگابایت
پینگ 35
اپلود 600 !
امکانش هست قیمت و هزینه اشتراک زیتل رو برام بفرستینفیبر بله گفتم زیتل من
سرویس LTE زیتل تا 40 مگ خانگیش ساپورت میکنه که اون تایم برای من 30 مگ بود
نسبت به 4 5 مگی که ADSL به زور میخواد بده خیلی بهتره
من برای نامحدود بودن زیتل رو انتخاب کردم واقعا هم محدودیت ندارنامکانش هست قیمت و هزینه اشتراک زیتل رو برام بفرستین
منم واقعا از ADSL خسته شدم الان سرعت من 3.5 مگه به زور
بین شرکتهایی که TD-LTE ارائه میدن کدوم از همه بهتر و به صرفه تره؟
پینگ کجا 35 هست ؟ کاش یه اسکرین شات از تست سرعت اسپید تستش میدادی خبداداش شرمنده ولی این اینترنت مناطق محرومه : دی
الان دانلود اپلود فیبر چند وقت پیش نصب کردیم : 500 مگابایت
پینگ 35
اپلود 600 !
من با پیشگامان با همین دیتاسنتر پینگ 90 میگیرماین عکس زیتل منه
View attachment 350601
با اینکه پدر دانلود رو دراوردم ولی اونقدری پایین نیومده
پینگمم با چندتا بازی تست کردم مشکلی به اون صورت نداشتم CS2 و TLoU Factions و CoD
مودم های tp link رو میشه به عنوان اکسس پوینت هم استفاده کرد. مودم های دیگه رو باید سرچ کنیدمن بالاخره دل رو زدم به دریا و زنگ زدم زیتل درخواست دادم چون واقعا ADSL با سرعت 3.5 مگابیت دیگه فایده نداره
امیدوارم که خونه ما خوب آنتن بده زیتل و مشکل خاصی نداشته باشم
فقط یه سوال داشتم:
گفتن یک آنتن بالکن یا بالا پشت بام نصب میشه و به یه اکسس پوینت برای داخل ساختمون نیاز هست که حدود 1550 قیمت اکسس پوینت هست. خواستم بدونم از مودم ADSL که الان خودم دارم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد یا خیر؟
یکی از راه هاش اینه: اگر پشت مودمت زیر یکی از پورت های لن نوشته شده باشه "WAN" یعنی قابلیت استفاده به عنوان اکسس پوینت رو دارهمن بالاخره دل رو زدم به دریا و زنگ زدم زیتل درخواست دادم چون واقعا ADSL با سرعت 3.5 مگابیت دیگه فایده نداره
امیدوارم که خونه ما خوب آنتن بده زیتل و مشکل خاصی نداشته باشم
فقط یه سوال داشتم:
گفتن یک آنتن بالکن یا بالا پشت بام نصب میشه و به یه اکسس پوینت برای داخل ساختمون نیاز هست که حدود 1550 قیمت اکسس پوینت هست. خواستم بدونم از مودم ADSL که الان خودم دارم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد یا خیر؟