بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کابل تلفن جنس و برند خاصی داره که سفارش بدیم یا چیز مهمی نیست ؟
سلام حداقل استاندارد کابل با قطر 0.6 و 2 زوج یعنی 4 رشته و مخصوصا فویل دار بگیر و اینکه حتما بگو مس باشه المینیوم با روکش مس بهت نفروشن !!

البته با قطر بیشتر و زوج بیشتر هم هست که پوسته کلفت تری داره مثل کابل خود مخابرات که خیلی گرون تر هست

دوستان کسی نظری در مورد این اینترنت ها داره ؟
ماهان نت
فناوا
تک نت adsl
دیده بان نت

و اینکه زیتل کسی داره ؟ برای گیم به درد میخوره ؟ حالا پینگ پایین البته اونقدر مهم نیست معمولی هم باشه جوابه مثلا 4.2.2.4 روی 100 باشه اوکیه

از کابل مسی بکشین بیرون دوستان واقعا افتضاحه
برین سمت LTE یا فیبر
والا شخصا سگ کابل مسی رو به lte ترجیح میدم به شدت نوسان داره و اصلا نمیشه بازی انلاین درستی باهاش انجام داد زیتل هم من برای نامحدود بودن پرسیدم که جالب بود اما اونم با سرچ فهمیدم اصلا نامحدود واقعی نیست و الکیه و سرعت رو میبنده رو 8 بعد دانلود زیاد
فیبر هم برای کسایی که مستاجر هستن توجیح نداره که مثلا 5 تومن هزینه کنی که سال بعد پاشی بری
پینگی که با adsl شاتل من میگیرم رو هرگز نمیشه با هیچ کدوم از lte ها مقایسه کرد 8.8.8.8 زیر 20 و 4.2.2.4 زیر 60 چیز کمی نیست

والا شخصا سگ کابل مسی رو به lte ترجیح میدم به شدت نوسان داره و اصلا نمیشه بازی انلاین درستی باهاش انجام داد زیتل هم من برای نامحدود بودن پرسیدم که جالب بود اما اونم با سرچ فهمیدم اصلا نامحدود واقعی نیست و الکیه و سرعت رو میبنده رو 8 بعد دانلود زیاد
فیبر هم برای کسایی که مستاجر هستن توجیح نداره که مثلا 5 تومن هزینه کنی که سال بعد پاشی بری
پینگی که با adsl شاتل من میگیرم رو هرگز نمیشه با هیچ کدوم از lte ها مقایسه کرد 8.8.8.8 زیر 20 و 4.2.2.4 زیر 60 چیز کمی نیست
این عکس زیتل منه

1726956702151.png

با اینکه پدر دانلود رو دراوردم ولی اونقدری پایین نیومده

پینگمم با چندتا بازی تست کردم مشکلی به اون صورت نداشتم CS2 و TLoU Factions و CoD

• Like
Reactions: hooman28
این عکس زیتل منه

View attachment 350601

پینگمم با چندتا بازی تست کردم مشکلی به اون صورت نداشتم CS2 و TLoU Factions و CoD
داداش شرمنده ولی این اینترنت مناطق محرومه : دی

الان دانلود اپلود فیبر چند وقت پیش نصب کردیم : 500 مگابایت
پینگ 35
اپلود 600 !

پینگ 35
اپلود 600 !
فیبر بله گفتم زیتل من
سرویس LTE زیتل تا 40 مگ خانگیش ساپورت میکنه که اون تایم برای من 30 مگ بود
نسبت به 4 5 مگی که ADSL به زور میخواد بده خیلی بهتره

• Like
Reactions: emaad.mir
فیبر بله گفتم زیتل من
سرویس LTE زیتل تا 40 مگ خانگیش ساپورت میکنه که اون تایم برای من 30 مگ بود
نسبت به 4 5 مگی که ADSL به زور میخواد بده خیلی بهتره
امکانش هست قیمت و هزینه اشتراک زیتل رو برام بفرستین

منم واقعا از ADSL خسته شدم الان سرعت من 3.5 مگه به زور
بین شرکتهایی که TD-LTE ارائه میدن کدوم از همه بهتر و به صرفه تره؟

امکانش هست قیمت و هزینه اشتراک زیتل رو برام بفرستین

منم واقعا از ADSL خسته شدم الان سرعت من 3.5 مگه به زور
بین شرکتهایی که TD-LTE ارائه میدن کدوم از همه بهتر و به صرفه تره؟
من برای نامحدود بودن زیتل رو انتخاب کردم واقعا هم محدودیت ندارن
یکساله اش رو گرفتم شد 5 و خورده ای

• Like

پینگ 35
اپلود 600 !
پینگ کجا 35 هست ؟ کاش یه اسکرین شات از تست سرعت اسپید تستش میدادی خب

آخرین ویرایش:
این عکس زیتل منه

View attachment 350601

من با پیشگامان با همین دیتاسنتر پینگ 90 میگیرم
خیلی تفاوت وجود داره بین این پینگ ها عزیز
مخصوصا تو بازی های مهم تری مثل فیفا
در کل من از زیتل فقط بد شنیدم واقعیت البته کلا چون پینگ برام مهمه بیخیال td lte شدم

من بالاخره دل رو زدم به دریا و زنگ زدم زیتل درخواست دادم چون واقعا ADSL با سرعت 3.5 مگابیت دیگه فایده نداره
امیدوارم که خونه ما خوب آنتن بده زیتل و مشکل خاصی نداشته باشم
فقط یه سوال داشتم:
گفتن یک آنتن بالکن یا بالا پشت بام نصب میشه و به یه اکسس پوینت برای داخل ساختمون نیاز هست که حدود 1550 قیمت اکسس پوینت هست. خواستم بدونم از مودم ADSL که الان خودم دارم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد یا خیر؟

من بالاخره دل رو زدم به دریا و زنگ زدم زیتل درخواست دادم چون واقعا ADSL با سرعت 3.5 مگابیت دیگه فایده نداره
فقط یه سوال داشتم:
گفتن یک آنتن بالکن یا بالا پشت بام نصب میشه و به یه اکسس پوینت برای داخل ساختمون نیاز هست که حدود 1550 قیمت اکسس پوینت هست. خواستم بدونم از مودم ADSL که الان خودم دارم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد یا خیر؟
مودم های tp link رو میشه به عنوان اکسس پوینت هم استفاده کرد. مودم های دیگه رو باید سرچ کنید

• Like
فقط یه سوال داشتم:
یکی از راه هاش اینه: اگر پشت مودمت زیر یکی از پورت های لن نوشته شده باشه "WAN" یعنی قابلیت استفاده به عنوان اکسس پوینت رو داره :D

و پیشاپیش تبریک، زیتل از ADSL به مراتب بهتره(اگر سیگنال قوی باشه حتی پینگش هم کپی ADSL ـه مگر اینکه فست/گیم مود زده باشی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or