بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

wireguard چطوریاست؟ پکت لاست ندارید؟

warp وصل میشه؟
برای پیشگامان ؟
اگر اره وایرگارد به شکل عادی کار نمیکنه یعنی من الان سرور شخصی خودم رو وایرگارد روش بالا بیارم کار نمیکنه
اما یه سری قند شکن های معروف هستن که وایرگاردشون کار میکنه رو پیشگامان
وارپ هم 2 روز وصله 2 روز قطع

• Like
Reactions: mallo
من چند روزه بازیها برام پینگش رفته بالا بعد چک کردم دیدم پینگ 8.8.8.8 از 45 رفته رو 120.تو فیفا هم پینگم از 48 شده 112 ولی پینگ بقیه آدرسها مثل قبل هست.به پشتیبانی شاتل هم که میگم میگه به ما چیزی نگفتن که مشکل هست.هر چی میگم شما همیشه ملاکتون 8.8.8.8 بوده و بقیه رو قبول نداشتید بعد حالا که این خراب شده بازم گردن نمیگیرید؟
گفت با نت دیگه چک کن که همون لحظه با مبین نت حدود 60 بود.ولی باز میگه نه تو مشکل داری نه ما ~X(

حالا کسی این یکی 2 روزه تست نکرده ببینه 8.8.8.8 براش چطور بوده؟اگه کسی هم شاتل داره تست کنه که خیلی ممنون میشم.

من چند روزه بازیها برام پینگش رفته بالا بعد چک کردم دیدم پینگ 8.8.8.8 از 45 رفته رو 120.تو فیفا هم پینگم از 48 شده 112 ولی پینگ بقیه آدرسها مثل قبل هست.به پشتیبانی شاتل هم که میگم میگه به ما چیزی نگفتن که مشکل هست.هر چی میگم شما همیشه ملاکتون 8.8.8.8 بوده و بقیه رو قبول نداشتید بعد حالا که این خراب شده بازم گردن نمیگیرید؟
گفت با نت دیگه چک کن که همون لحظه با مبین نت حدود 60 بود.ولی باز میگه نه تو مشکل داری نه ما ~X(

حالا کسی این یکی 2 روزه تست نکرده ببینه 8.8.8.8 براش چطور بوده؟اگه کسی هم شاتل داره تست کنه که خیلی ممنون میشم.
من الان دارم قله اقتدارو میبینم
تا حالا اینقدر به قله نزدیک نشده بودم
Screenshot 2024-09-10 222725.png

تا 2 هفته پیش اوضاع نت اوکی بود یهو معلوم نیست چی شده
من نزدیک 1 هفتست با مخابرات درگیرم
تا میگم سلام میگه مشکل از سیم خونتونه
نمیدونم با اسپلیت بزن رو پریز دیگه بزن و.............
آخرش 195 شکایت کردم
که بازم اوکی نشد :D

فقط فرقش اینه که اون موقع قطع بود الان وصل با پینگ بالا

آخرین ویرایش:
برای من روی آسیاتک مثل همیشه بین ۳۰ تا ۳۱ هست.
ممنون.این شاتل اولش خیلی خوب بود ولی هر روز داره عجیبتر میشه 😩

من الان دارم قله اقدارو میبینم
تا حالا اینقدر به قله نزدیک نشده بودم
View attachment 349342

تا 2 هفته پیش اوضاع نت اوکی بود یهو معلوم نیست چی شده
من نزدیک 1 هفتست با مخابرات درگیرم
تا میگم سلام میگه مشکل از سیم خونتونه
نمیدونم با اسپلیت بزن رو پریز دیگه بزن و.............
آخرش 195 شکایت کردم
که بازم اوکی نشد :D

فقط فرقش اینه که اون موقع قطع بود الان وصل با پینگ بالا
یا خدااااا...این دیگه چیه تو داری؟ :))

• Smile
Reactions: VICE
ممنون.این شاتل اولش خیلی خوب بود ولی هر روز داره عجیبتر میشه 😩

یا خدااااا...این دیگه چیه تو داری؟ :))
میخوام با همین نت فیفا بزنم
تا 2 هفته پیش پینگم 40-80 بود
انگار میخوان به زور ببرنمون فیبر
یا اینکه مهاجرت کنیم به استارلینک
واقعا حالو حوصله زنگ زدن به مخابراتو ندارم

این استارلینک عجیب شده مثل زمان ماهواره...هر پیجی نگاه میکنی میبینی دارن رو پشت بوم نصب میکنن.یعنی همه گیر بشه اونوقت اینا بیفتن دنبال ما التماس :))

این استارلینک عجیب شده مثل زمان ماهواره...هر پیجی نگاه میکنی میبینی دارن رو پشت بوم نصب میکنن.یعنی همه گیر بشه اونوقت اینا بیفتن دنبال ما التماس :))
با اینکه پینگ مالی نداره ولی بهتر از این آشغال های که میدن
هزینه vpn اینام کنسل میشه

@hamid_barca الان اوکی شد نسبتا
Screenshot 2024-09-10 230000.png

آخرین ویرایش:
نکنه واقعا داستان اینه 😐 چند وقت پیش ISP ها پیشنهاد داده بودن مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری هستن سرویس ADSL قطع بشه.

• Wow
Reactions: VICE
نکنه واقعا داستان اینه 😐 چند وقت پیش ISP ها پیشنهاد داده بودن مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری هستن سرویس ADSL قطع بشه.
کاش همین بود...بیان جمع کنن به جاش فیبر بدن 😩
ولی من 100 بار ثبت نام کردم و میگم تا سرکوچه کابل و باکس fat هست بعد هی میگن بازدید میدانی کردیم و به شما فیبر تعلق نمیگیره.تو سال 2024 دیگه adsl تو دنیا یه چیزی مثل دایال آپ هست ولی ما همینم نمیتونیم درست استفاده کنیم چه برسه به فیبر ~X(

• Like
  • Sad
Reactions: pbgame and hooman28
کاش همین بود...بیان جمع کنن به جاش فیبر بدن 😩
ولی من 100 بار ثبت نام کردم و میگم تا سرکوچه کابل و باکس fat هست بعد هی میگن بازدید میدانی کردیم و به شما فیبر تعلق نمیگیره.تو سال 2024 دیگه adsl تو دنیا یه چیزی مثل دایال آپ هست ولی ما همینم نمیتونیم درست استفاده کنیم چه برسه به فیبر ~X(
من بدبختیم سیم کشیه
اصلا هیچ جوره تو کتم نمیره
فعلا تازه اینترنت تمدید کردم 3 ماهه ( که ظرف 2 ماه تمومه ) ببینیم بعدش چی میشه
اگه به سیم کشیه که من خیلی راحت میتونستم آنتن ptp مو بذارم رو پشت بوم از اون جا رو کار رو ما سیم کشی کنم

• Like
Reactions: hamid_barca
یعنی واااای از این پشتیبان ها...الان دوباره زنگ زدم میگم چی شد؟من هنوز مشکل دارم.
اول دوباره همون چرت و پرتها که پریز چک کن سیم چک کن و...میگم خانم مگه با گاو و گوسفند دارید حرف میزنید؟من میگم روی یه آدرس پینگ رفته بالا و بقیه اوکی هست که یعنی اختلال از طرف شما هست.چه ربطی به سیم و نویز داره؟ولی باز قبول نمیکرد.
میگم الان هیچکس روی 8.8.8.8 اختلال نداره؟میگه نه فقط خودتی و تا پینگ 200 از نظر ما یعنی مشکلی نیست.میگم از 40 یهو به 120 یعنی اوکیه؟میگه آره ~X(

بعد یهو گفت نه گویا اختلال هست و چند نفر همین الان زنگ زدن :|
گفتم پس ببین که با گاو و گوسفند طرف نیستید که دروغ بگید و بپیچونید.دیروز تا حالا دارم میگم اختلاله میگید نه!!!
خلاصه که باز پینگ اومد رو 40

ولی برای اینکه دلم خنک بشه گفتم بذار استارلینک بیاد اونوقت ببینم بازم اینطوری با آدم حرف میزنید یا نه؟;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or