wireguard چطوریاست؟ پکت لاست ندارید؟نه نمیشه مقایسه کرد چون یه خط تلفن جدید گرفتم و روی اون پیشگامان دارم
warp وصل میشه؟
wireguard چطوریاست؟ پکت لاست ندارید؟نه نمیشه مقایسه کرد چون یه خط تلفن جدید گرفتم و روی اون پیشگامان دارم
0 / 35
باید توضیح بدی واسه پشتیبانی. یکی دوبار دیدم که فعالش کردن
برای پیشگامان ؟wireguard چطوریاست؟ پکت لاست ندارید؟
warp وصل میشه؟
من الان دارم قله اقتدارو میبینممن چند روزه بازیها برام پینگش رفته بالا بعد چک کردم دیدم پینگ 8.8.8.8 از 45 رفته رو 120.تو فیفا هم پینگم از 48 شده 112 ولی پینگ بقیه آدرسها مثل قبل هست.به پشتیبانی شاتل هم که میگم میگه به ما چیزی نگفتن که مشکل هست.هر چی میگم شما همیشه ملاکتون 8.8.8.8 بوده و بقیه رو قبول نداشتید بعد حالا که این خراب شده بازم گردن نمیگیرید؟
گفت با نت دیگه چک کن که همون لحظه با مبین نت حدود 60 بود.ولی باز میگه نه تو مشکل داری نه ما
حالا کسی این یکی 2 روزه تست نکرده ببینه 8.8.8.8 براش چطور بوده؟اگه کسی هم شاتل داره تست کنه که خیلی ممنون میشم.
برای من روی آسیاتک مثل همیشه بین ۳۰ تا ۳۱ هست.حالا کسی این یکی 2 روزه تست نکرده ببینه 8.8.8.8 براش چطور بوده؟
ممنون.این شاتل اولش خیلی خوب بود ولی هر روز داره عجیبتر میشهبرای من روی آسیاتک مثل همیشه بین ۳۰ تا ۳۱ هست.
یا خدااااا...این دیگه چیه تو داری؟من الان دارم قله اقدارو میبینم
تا حالا اینقدر به قله نزدیک نشده بودم
View attachment 349342
تا 2 هفته پیش اوضاع نت اوکی بود یهو معلوم نیست چی شده
من نزدیک 1 هفتست با مخابرات درگیرم
تا میگم سلام میگه مشکل از سیم خونتونه
نمیدونم با اسپلیت بزن رو پریز دیگه بزن و.............
آخرش 195 شکایت کردم
که بازم اوکی نشد
فقط فرقش اینه که اون موقع قطع بود الان وصل با پینگ بالا
میخوام با همین نت فیفا بزنمممنون.این شاتل اولش خیلی خوب بود ولی هر روز داره عجیبتر میشه
یا خدااااا...این دیگه چیه تو داری؟
این استارلینک عجیب شده مثل زمان ماهواره...هر پیجی نگاه میکنی میبینی دارن رو پشت بوم نصب میکنن.یعنی همه گیر بشه اونوقت اینا بیفتن دنبال ما التماسمیخوام با همین نت فیفا بزنم
تا 2 هفته پیش پینگم 40-80 بود
انگار میخوان به زور ببرنمون فیبر
یا اینکه مهاجرت کنیم به استارلینک
واقعا حالو حوصله زنگ زدن به مخابراتو ندارم
با اینکه پینگ مالی نداره ولی بهتر از این آشغال های که میدناین استارلینک عجیب شده مثل زمان ماهواره...هر پیجی نگاه میکنی میبینی دارن رو پشت بوم نصب میکنن.یعنی همه گیر بشه اونوقت اینا بیفتن دنبال ما التماس
نکنه واقعا داستان اینه چند وقت پیش ISP ها پیشنهاد داده بودن مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری هستن سرویس ADSL قطع بشه.میخوام با همین نت فیفا بزنم
تا 2 هفته پیش پینگم 40-80 بود
انگار میخوان به زور ببرنمون فیبر
یا اینکه مهاجرت کنیم به استارلینک
واقعا حالو حوصله زنگ زدن به مخابراتو ندارم
کاش همین بود...بیان جمع کنن به جاش فیبر بدننکنه واقعا داستان اینه چند وقت پیش ISP ها پیشنهاد داده بودن مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری هستن سرویس ADSL قطع بشه.
من بدبختیم سیم کشیهکاش همین بود...بیان جمع کنن به جاش فیبر بدن
ولی من 100 بار ثبت نام کردم و میگم تا سرکوچه کابل و باکس fat هست بعد هی میگن بازدید میدانی کردیم و به شما فیبر تعلق نمیگیره.تو سال 2024 دیگه adsl تو دنیا یه چیزی مثل دایال آپ هست ولی ما همینم نمیتونیم درست استفاده کنیم چه برسه به فیبر