بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با همراه اول بتلفیلد پینگش نود بود ماهِ پیش الان همش صدو بیستِ
خب تست کن ببین جواب میده یا نه
gearup booster هست که پولیه ولی با هر ایمیل 1 روز مجانی بهت میده.هم برای pc میشه استفاده کنی هم کنسول.ببین اگه برات کاهش پینگ داشت بعد برو بخر که ماهانه 200 تومنه حدودا...exit lag هم هست که اونم 3 روز فکر کنم مهلت تست داره

تو ایرانیها هم گاد پینگ قبلا یادمه معروف بود که اونم 1 روز تست داشت.اینا رو تست کن اگه جواب بود بعد بخر
هر چند که همراه اول کلا به درد بازی نمیخوره

خب همین سرویس کاهش پینگ رو میگم دیگه
اون خارجیها مثل اگزیت لگ و گیرآپ علاوه بر کاهش پینگ، میتونن تحریم بازی رو هم دور بزنن که من برای فیفا استفاده میکنم ولی کاهش پینگ بگو اینقدر🤏 هم ندیدم تا حالا :D
ایرانی هم گاد پینگ با یکی دیگه اشتراک خریدم اونم همین بود
من فکر کردم حالت فست dsl رو میگه!!!

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان کسی ابزار رفع تحریم خوب برای بازی های اپیک گیم سراغ داره چند روزه بازی جدید ریختم هرکاری میکنم به سرور کانکت نمیشه
نتم هم adsl اسیاتک هست

سلام دوستان، سرویس فیبر مخابرات پس پرداخت من قراردادش داره تموم میشه، راهی نیست همین قرارداد رو یه طوری تمدید کرد؟ :D الان نگاه کردم دیدم کلا تو لیست نیستش دیگه این سرویس + حجمم و از اون طرف این تعرفه های جدید هم حجمش کمتر شده هم گرون تر شده کلا

سلام دوستان، سرویس فیبر مخابرات پس پرداخت من قراردادش داره تموم میشه، راهی نیست همین قرارداد رو یه طوری تمدید کرد؟ :D الان نگاه کردم دیدم کلا تو لیست نیستش دیگه این سرویس + حجمم و از اون طرف این تعرفه های جدید هم حجمش کمتر شده هم گرون تر شده کلا
نه دیگه شما ببین شرکت دیگه فیبر میده یانه

• Like
Reactions: mallo and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or