milad.ps4
کاربر سایت
متوجه نشدمفیبر سیم کشی رو کارش عملا غیر ممکنش کرده برای من
متوجه نشدمفیبر سیم کشی رو کارش عملا غیر ممکنش کرده برای من
میگم سیم کشی نمای ساختمونو خراب میکنهمتوجه نشدم
دیگه چاره ای نیست اگه فیبر بخواین باید به یه طریقی بیاد داخل ساختمان یه نگاه به adsl و مشکلاتش بندازی ارزشش رو داره سرعت صد باربر بدون نویز قطعی و...میگم سیم کشی نمای ساختمونو خراب میکنه
خصوصا مایی که مجتمع ایم
vdsl با فیبر فرق داره ؟اگه کل مجتمع نت میخوان فکر کنم بتونید برای مجتمع vdsl بگیرید
چالش هم اینجاست که نمیشه هم بفهمی از سمت خودته یا اونا! سیم کشی مشکل پیدا کرده یا از مرکز مخابراتی و امثالهم! من این داستان رو رو سرعت دانلود دارم. طرفای 8 شب به بعد سرعت میاد رو 8 مگ فردا صوب باز میشه 9 مگ سرعتشمن مشکلم کلا عجیبه...دانلودم عالیه حتی کشش خط 18 و 19 مگ هم میره ولی اپلودم سر یه ساعتی شروع به افت میکنه و فردا دوباره سر یه ساعتی شروع به بالا اومدن میکنه.خودمم دیگه حوصله پیگیری و کابل کشی جدید ندارم.با همین میسازم تا فیبر بدن.
پشتیبانی هم شاتل حداقل پشتیبانی با ادبی داره و تا اونجایی که بتونن واقعا کار راه میندازن ولی آسیاتک واقعا افتضاحه.کم مونده فحش بدن.بعد شکایت به سرپرستشون کردم که یه زنی بود، اون دیگه کم مونده بود جرم بده
حالا 1 مگ تغییر در طول روز اونم تو دانلود چیز خاصی نیست.حتی گرم و سرد شدن هوا میتونه باعثش بشه ولی مال من نویز رو آپلوده در حالی که دانلودم تو بهترین وضعیته و همین باعث عجیب شدنش هستچالش هم اینجاست که نمیشه هم بفهمی از سمت خودته یا اونا! سیم کشی مشکل پیدا کرده یا از مرکز مخابراتی و امثالهم! من این داستان رو رو سرعت دانلود دارم. طرفای 8 شب به بعد سرعت میاد رو 8 مگ فردا صوب باز میشه 9 مگ سرعتش
سر خط هم همین وضعه؟حالا 1 مگ تغییر در طول روز اونم تو دانلود چیز خاصی نیست.حتی گرم و سرد شدن هوا میتونه باعثش بشه ولی مال من نویز رو آپلوده در حالی که دانلودم تو بهترین وضعیته و همین باعث عجیب شدنش هست
آره همینهسر خط هم همین وضعه؟
سرعتش چقدر فرق داره با فیبر نوریشرکت مخابراتی تجهییزاتش رو میاره توی مجتمع و به سیم تلفن خونتون وصل میکنه(اگه کابل کشی اترنت داشته باشید دیگه به سیم تلفن نیازی نیست.)
همزمان Annex M و گیمینگ رو بگو فعال کنن. ببین چی میشه نتیجهآره همینه
حالا چیزی که فهمیدم وقتی سرویس گیم رو غیرفعال میکنم نوسانش کمتر میشه و قطعی کمتر میشه.سرویس گیمینگ هم خب کارش افزایش سرعت آپلوده.احتمالا مشکلم همینه ولی من کلا شاتل رو برای بازی گرفتم و نمیشه غیرفعالش کنم
اونجوری که من شنیدم معمولن ۵۰ مگ سرعت VDSL میدن [ اینکه بالاترم بدن یا نه نمیدونم ]، فیبرم که از ۱۰۰ مگ به بالا میدنسرعتش چقدر فرق داره با فیبر نوری
گیمینگ که فعال بشه بعد خودمون باید از تو مودم بذاریم رو Annex M.دست اونا نیست.اگه Annex رو تغییر ندیم آپلود بالا نمیره .هرچند احتمالا بازم رو نویز تاثیر دارههمزمان Annex M و گیمینگ رو بگو فعال کنن. ببین چی میشه نتیجه
من خط خودمم همینه وضعش. با گیمینگ شروع میکنه CRC زدن هم دانلود و هم گه گاهی اپلود. دیگه این کافوهای کهنه زنگ زده نمیکشه. کابلاشون هم که ول کردن به امان خدا. چ میخاد از داخلش در بیاد. گیمینگ رو گفتم غیرفعال کردن. نمیشد کاری کرد باهاش. نتیجه های انلاین FC24 چندان فرقی با حالت نرمال نداره واسمگیمینگ که فعال بشه بعد خودمون باید از تو مودم بذاریم رو Annex M.دست اونا نیست.اگه Annex رو تغییر ندیم آپلود بالا نمیره .هرچند احتمالا بازم رو نویز تاثیر داره
شاتل سرویس گیمینگش هم خودمون میتونیم قطع و وصل کنیم یا سرعتش رو تعیین کنیم(روزی 3 بار)