بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میگم سیم کشی نمای ساختمونو خراب میکنه
خصوصا مایی که مجتمع ایم
دیگه چاره ای نیست اگه فیبر بخواین باید به یه طریقی بیاد داخل ساختمان یه نگاه به adsl و مشکلاتش بندازی ارزشش رو داره سرعت صد باربر بدون نویز قطعی و...

• Like
Reactions: VICE
من مشکلم کلا عجیبه...دانلودم عالیه حتی کشش خط 18 و 19 مگ هم میره ولی اپلودم سر یه ساعتی شروع به افت میکنه و فردا دوباره سر یه ساعتی شروع به بالا اومدن میکنه.خودمم دیگه حوصله پیگیری و کابل کشی جدید ندارم.با همین میسازم تا فیبر بدن.

پشتیبانی هم شاتل حداقل پشتیبانی با ادبی داره و تا اونجایی که بتونن واقعا کار راه میندازن ولی آسیاتک واقعا افتضاحه.کم مونده فحش بدن.بعد شکایت به سرپرستشون کردم که یه زنی بود، اون دیگه کم مونده بود جرم بده 😧
چالش هم اینجاست که نمیشه هم بفهمی از سمت خودته یا اونا! سیم کشی مشکل پیدا کرده یا از مرکز مخابراتی و امثالهم! من این داستان رو رو سرعت دانلود دارم. طرفای 8 شب به بعد سرعت میاد رو 8 مگ فردا صوب باز میشه 9 مگ سرعتش

چالش هم اینجاست که نمیشه هم بفهمی از سمت خودته یا اونا! سیم کشی مشکل پیدا کرده یا از مرکز مخابراتی و امثالهم! من این داستان رو رو سرعت دانلود دارم. طرفای 8 شب به بعد سرعت میاد رو 8 مگ فردا صوب باز میشه 9 مگ سرعتش
حالا 1 مگ تغییر در طول روز اونم تو دانلود چیز خاصی نیست.حتی گرم و سرد شدن هوا میتونه باعثش بشه ولی مال من نویز رو آپلوده در حالی که دانلودم تو بهترین وضعیته و همین باعث عجیب شدنش هست :|

الان واسه ما 1-2 ماهه باکس گذاشتن کابل هم من دیدم هی از زیر میبرنو رو میارن
اما همچنان کابلی به باکس ها وصل نشده
گفتین باید شکایت کنیم ؟
چی بگشیم دقیقا و به کجا ؟

سر خط هم همین وضعه؟
آره همینه
حالا چیزی که فهمیدم وقتی سرویس گیم رو غیرفعال میکنم نوسانش کمتر میشه و قطعی کمتر میشه.سرویس گیمینگ هم خب کارش افزایش سرعت آپلوده.احتمالا مشکلم همینه ولی من کلا شاتل رو برای بازی گرفتم و نمیشه غیرفعالش کنم

vdsl با فیبر فرق داره ؟
سازو کارش چه شکلیه ؟ سیم کشی میخواد ؟
شرکت مخابراتی تجهییزاتش رو میاره توی مجتمع و به سیم تلفن خونتون وصل میکنه(اگه کابل کشی اترنت داشته باشید دیگه به سیم تلفن نیازی نیست.)

• Like
آره همینه
حالا چیزی که فهمیدم وقتی سرویس گیم رو غیرفعال میکنم نوسانش کمتر میشه و قطعی کمتر میشه.سرویس گیمینگ هم خب کارش افزایش سرعت آپلوده.احتمالا مشکلم همینه ولی من کلا شاتل رو برای بازی گرفتم و نمیشه غیرفعالش کنم
همزمان Annex M و گیمینگ رو بگو فعال کنن. ببین چی میشه نتیجه

سرعتش چقدر فرق داره با فیبر نوری
اونجوری که من شنیدم معمولن ۵۰ مگ سرعت VDSL میدن [ اینکه بالاترم بدن یا نه نمیدونم ]، فیبرم که از ۱۰۰ مگ به بالا میدن

• Like
همزمان Annex M و گیمینگ رو بگو فعال کنن. ببین چی میشه نتیجه
گیمینگ که فعال بشه بعد خودمون باید از تو مودم بذاریم رو Annex M.دست اونا نیست.اگه Annex رو تغییر ندیم آپلود بالا نمیره .هرچند احتمالا بازم رو نویز تاثیر داره
شاتل سرویس گیمینگش هم خودمون میتونیم قطع و وصل کنیم یا سرعتش رو تعیین کنیم(روزی 3 بار)

گیمینگ که فعال بشه بعد خودمون باید از تو مودم بذاریم رو Annex M.دست اونا نیست.اگه Annex رو تغییر ندیم آپلود بالا نمیره .هرچند احتمالا بازم رو نویز تاثیر داره
شاتل سرویس گیمینگش هم خودمون میتونیم قطع و وصل کنیم یا سرعتش رو تعیین کنیم(روزی 3 بار)
من خط خودمم همینه وضعش. با گیمینگ شروع میکنه CRC زدن هم دانلود و هم گه گاهی اپلود. دیگه این کافوهای کهنه زنگ زده نمیکشه. کابلاشون هم که ول کردن به امان خدا. چ میخاد از داخلش در بیاد. گیمینگ رو گفتم غیرفعال کردن. نمیشد کاری کرد باهاش. نتیجه های انلاین FC24 چندان فرقی با حالت نرمال نداره واسم

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or