1000 مگ سرعت با ۲۰۰ گیگ حجم خوب نیست. فکر کنم ایرانسل نامحدود هم میده.1 ساله حجم هر ماه 200 گیگ
گرون تموم میشه در کل
برای پینگ و گیم فقط dsl و فیبر خوب هستن.اینترنت رادیویی همون پوینت تو پوینته؟ برای بازی مناسبه؟ پینگ و ...؟
دقیقا واسه منم افتضاح شده مدام قطع وصل میشه و پکت لاست....شاتل 1 ماهی میشه که تقریبا به حالت غیر قابل استفاده رسیده و فیلتر شکن های قابل استفاده روز به روز داره تعدادشون کمتر میشه
تفاوت بین اینترنت شاتل و همراه اول در حال حاظر مثل روز و شبه. حتی توی پینگ و دیلی
شاتل خیلی وقته افتضاح شده الان بیش از چند ماهه بطور مثال که 4.2.2.4 رو شاتل اختلال شدید داره پکت لاس 7-8 درصدی بطور میانگین. حتی تو گیم هم اذیت میکنه و همش دیسکانکت میخوره تو کال اف دیوتیشاتل 1 ماهی میشه که تقریبا به حالت غیر قابل استفاده رسیده و فیلتر شکن های قابل استفاده روز به روز داره تعدادشون کمتر میشه
تفاوت بین اینترنت شاتل و همراه اول در حال حاظر مثل روز و شبه. حتی توی پینگ و دیلی
Bpb panel به همراه اپ mahsang بجای v2rayng رو تست کنید.شاتل 1 ماهی میشه که تقریبا به حالت غیر قابل استفاده رسیده و فیلتر شکن های قابل استفاده روز به روز داره تعدادشون کمتر میشه
من ندیدم چیزیممنون از دوستان وصل شدم همون 0 35 بود
چقدر دلم برا ADSL تنگ نشده بود
View attachment 345832
آپشن های سیم کارتی مشابه زیتل چی داریم واسه مشهد؟
یه چیزی که قیمتش نسبت به حجم منطقی باشه
همچین چیزی پیدا کردی ما رو هم خبر کن بصرفه ترین تا اونجا که من بررسی کردم سامانتل هست ۱۰۰۰ گیگ یکساله ۱.۵ تممنون از دوستان وصل شدم همون 0 35 بود
چقدر دلم برا ADSL تنگ نشده بود
View attachment 345832
آپشن های سیم کارتی مشابه زیتل چی داریم واسه مشهد؟
یه چیزی که قیمتش نسبت به حجم منطقی باشه