بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یعنی واااای از این پشتیبان ها...الان دوباره زنگ زدم میگم چی شد؟من هنوز مشکل دارم.
اول دوباره همون چرت و پرتها که پریز چک کن سیم چک کن و...میگم خانم مگه با گاو و گوسفند دارید حرف میزنید؟من میگم روی یه آدرس پینگ رفته بالا و بقیه اوکی هست که یعنی اختلال از طرف شما هست.چه ربطی به سیم و نویز داره؟ولی باز قبول نمیکرد.
میگم الان هیچکس روی 8.8.8.8 اختلال نداره؟میگه نه فقط خودتی و تا پینگ 200 از نظر ما یعنی مشکلی نیست.میگم از 40 یهو به 120 یعنی اوکیه؟میگه آره ~X(

بعد یهو گفت نه گویا اختلال هست و چند نفر همین الان زنگ زدن :|
گفتم پس ببین که با گاو و گوسفند طرف نیستید که دروغ بگید و بپیچونید.دیروز تا حالا دارم میگم اختلاله میگید نه!!!
خلاصه که باز پینگ اومد رو 40

ولی برای اینکه دلم خنک بشه گفتم بذار استارلینک بیاد اونوقت ببینم بازم اینطوری با آدم حرف میزنید یا نه؟;))
دوستای شاتلی من هم مثل شما اختلال دارن روی ۸.۸.۸.۸

پینگشون ۴۰~۵۰ هست در صورتیکه در حالت عادی ۳۰~۳۱ بودش

دوستان من برا خونه جدید میخوام نت ADSL بگیرم ولی موندم پیشگامان بگیرم یا شاتل. کدوم‌ بهتره؟ برای گیم انلاین
پیشگامان دو برابر شاتل حجم میده و ارزون تره ولی کیفیتش ایا خوبه؟

اقا من نمیدونم چرا downstream من تا 3 هفته پیش 16 بود الان 6 و 7 گیره
از مرکز مخابراتی بهش دسترسی که ندارند ؟
یعنی منظورم اینکه مشکل خطه یا چیزای دیگه هم امکان داره ؟

اقا من نمیدونم چرا downstream من تا 3 هفته پیش 16 بود الان 6 و 7 گیره
از مرکز مخابراتی بهش دسترسی که ندارند ؟
یعنی منظورم اینکه مشکل خطه یا چیزای دیگه هم امکان داره ؟
دسترسی که دارن و میتونن هر چی میخوان بذارن ولی خب الکی که نمیان کم کنن.احتمالا نویزی چیزی داری ولی بازم به پشتیبانی بگو که چرا سرعتم نصف شده تا بررسی کنن.
بعضی وقتها هم یه خاموش و روشن کردن مودم هم دوباره برمیگرده به حالت قبل.البته اگه نویز باشه باز میاد پایین

• Like
Reactions: VICE
دسترسی که دارن و میتونن هر چی میخوان بذارن ولی خب الکی که نمیان کم کنن.احتمالا نویزی چیزی داری ولی بازم به پشتیبانی بگو که چرا سرعتم نصف شده تا بررسی کنن.
بعضی وقتها هم یه خاموش و روشن کردن مودم هم دوباره برمیگرده به حالت قبل.البته اگه نویز باشه باز میاد پایین
آخه جالبی اینه که تا 3 هفته پیش سرعتم تا نزدیکا 2000 میرفت
الان شده 700-900
اون زمان downstram م بین 15-18 بود
الان 6 هم دیدم
1 سال پیش فکر کنم snr ام رسما در یک حرکت سورئال 0.1 شد
برای تغییر سیم کشی داخل تلفن باید بگیم کی بیاد ؟

الان شده 700-900
الان 6 هم دیدم
سیم کشی داخلی به عهده خودته و باید یه سیم کش برقکار بیاری
توصیه می کنم کابل تلفن با کیفیت و فویل دار بگیری

• Like
الان شده 700-900
الان 6 هم دیدم
700 تا 900 که میشه کیلوبایت دیگه.اون 2000 هم میشده 2 مگ...اگه منظورت اینه که تا 20 مگ میرفته که باید 20000 باشه.مثلا همین الان کشش خط من 18040 هست.یا داری یه صفر کم میذاری یا اوضاع خیلی خرابتره :D

من خودم از تو سایتهای خدماتی مثل آچاره و خدمت از ما چند بار سیم کش پیدا کردم اومدن چک کردن.معمولا چندتا کار رو بلدن هم برق هم تلفن و هم سایر تاسیسات.اگه کسی رو سراغ نداری تو همین سایتها درخواست بده بعد ببین کدوم نمره اش بیشتره به همون بگو بیاد.قبلشم قیمت رو فیکس کن باهاش

پ.ن:یاد اوندفعه افتادم که جای خرابی تلفن فرستادمت ستاد انتخابات ریاست جمهوری :))

• Smile
سیم کشی داخلی به عهده خودته و باید یه سیم کش برقکار بیاری
توصیه می کنم کابل تلفن با کیفیت و فویل دار بگیری

700 تا 900 که میشه کیلوبایت دیگه.اون 2000 هم میشده 2 مگ...اگه منظورت اینه که تا 20 مگ میرفته که باید 20000 باشه.مثلا همین الان کشش خط من 18040 هست.یا داری یه صفر کم میذاری یا اوضاع خیلی خرابتره :D

من خودم از تو سایتهای خدماتی مثل آچاره و خدمت از ما چند بار سیم کش پیدا کردم اومدن چک کردن.معمولا چندتا کار رو بلدن هم برق هم تلفن و هم سایر تاسیسات.اگه کسی رو سراغ نداری تو همین سایتها درخواست بده بعد ببین کدوم نمره اش بیشتره به همون بگو بیاد.قبلشم قیمت رو فیکس کن باهاش

پ.ن:یاد اوندفعه افتادم که جای خرابی تلفن فرستادمت ستاد انتخابات ریاست جمهوری :))
راهی نداره داخلو فیبرنوری کرد ؟
بالاخره برق کار یا سیم کش ؟

راهی نداره داخلو فیبرنوری کرد ؟
بالاخره برق کار یا سیم کش ؟
میگم که اکثرا این کارها رو یه نفر بلده دیگه.کلا سیم کشیه.ولی باز میگم مثلا تو سایت من یه بار یکی رو پیدا کردم که نه تنها سیم کشی بلد بود بلکه خیلی هم به امور اینترنت و نویز وارد بود حتی خودش شماره پشتیبانی رو گرفت باهاشون صحبت کرد.

فیبر هم از شدن که حتما میشه.بالاخره اون راه از قبل کشیده شده برای سیم تلفن و فقط باید یه طوری از اون مسیر ردش کنن که بهتره همون سیم کش بیاد ببینه و نظر بده.

• Like
Reactions: VICE and milad.ps4
دوستان من برا خونه جدید میخوام نت ADSL بگیرم ولی موندم پیشگامان بگیرم یا شاتل. کدوم‌ بهتره؟ برای گیم انلاین
پیشگامان دو برابر شاتل حجم میده و ارزون تره ولی کیفیتش ایا خوبه؟
خیلی خیلی به مرکز مخابراتی و منطقه ربط داره اما من تو منطقه امیر آباد پشت به پشت از شاتل رفتم رو پیشگامان
الان که 6 ماه پیشگامانم داره تموم میشه میخوام برگردم رو شاتل
از نظر پینگی و قطعی شاتل خیلی بهتر بود برای من

• Like
Reactions: RedShift

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or