db07
کاربر سایت
نمیدونم چرا حس میکنم قبلا ۳۰۰ گیگ بودالان نگاه کردم همون 205 گیگ بین الملل هست
میخواستم مطمئن بشم اگه ۳۰۰ گیگ بوده زنگ بزنم فحش و فحش کشی
نمیدونم چرا حس میکنم قبلا ۳۰۰ گیگ بودالان نگاه کردم همون 205 گیگ بین الملل هست
سرویس فعلیت رو که کم نمیکنن...اگه هم قبلا بوده بعد از اینکه دورهات تموم میشه این جدیده اعمال میشه و بنابراین فحش دادن فایده ای ندارهنمیدونم چرا حس میکنم قبلا ۳۰۰ گیگ بود
منم از چند سال پیش داشتم 8 مگ 200 گیگ بودنمیدونم چرا حس میکنم قبلا ۳۰۰ گیگ بود
مخابرات هم ترررر زده پینگ تو در و دیواره سرعت هم داغونامروز نت چرا اینجور شده.داغون
کلا مخابرات همینه سعی کن بری شاتل یا پیشگامان بگیری خیلی از نظر پینگی حداقل بهترهبا همچین snr ی
View attachment 352503
همچین پینگی طبیعیه ؟
View attachment 352504
View attachment 352505
من همونم که snr ام یه بار0.1 بود و همیشه بین 8-10 بود
واقعا مخابرات گند زده
خسته شدم دیگه از مخابرات
تا 2 ماه پیش اوکی بودکلا مخابرات همینه سعی کن بری شاتل یا پیشگامان بگیری خیلی از نظر پینگی حداقل بهتره
من پس پرداخت 3 ماهه گرفتم از مخابرات انقدر الان اوضاع داغوونه که دارم فسخ میکنم حاضرم یه پولی بدم بیخیال بشهتا 2 ماه پیش اوکی بود
6 ساله دارم با همین نت فیفا میزدم
الان از حالت افلاینش هم دیسکانکت میشم
بعید بدونم منطقه ما شاتل و پیشگامان ارائه بده فکر کنم هنوز در انحصار مخابرات باشه
فیبر هم که اصلا اون سیم کشی تا درب واحد داستانه
ببین برای مثال اگر پینگ 8.8.8.8 من رو 60 بود با سرویس گیمینگ میشد 20 برای من نصف هم کمتر میکرد پینگ رواقا من نت شاتل گرفتم یه سوال دارم. حالت گیمینگش واقعا بهتر میکنه پینک رو؟ من حس کردم حالت غیرگیمینگ پینگم بهتره
تجربه شما چی میگه
این دو روز اینجوری شده.پینگم با سروارای اروپا نزدیک ۱۰۰ همیشه بوده بدون نوسان.این دو روز نمیدونم چش شده.به psnهم به زور وصل میشم.فکر کنم مربوط به اتفاقات اخیر باشهمخابرات هم ترررر زده پینگ تو در و دیواره سرعت هم داغون