بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با همچین snr ی
View attachment 352503

همچین پینگی طبیعیه ؟

View attachment 352504

View attachment 352505

من همونم که snr ام یه بار0.1 بود و همیشه بین 8-10 بود
واقعا مخابرات گند زده
خسته شدم دیگه از مخابرات
همش هم قطع و وصل میشه
امروز به خاطر مشکلم از مرکز مخابراتی محلمون زنگ زدن که همه پارمترهای شما خوبه
مشکل شما جعبه تلفن تو حیاطتتونه
بعد طرف شماره موبایلشو گفت sms میکنم با مدیرتون هماهنگ کن بیام ترمینال اونجا باید یه بار درست شه و عوض شه
به نظرتون هزینه همچین کاری چقدر میتونه بیفته

از دوستان اینجا کسی تجربه vdsl مخابرات رو داره اومدن تا 20 متری خونه ما فیبر کشیدن ولی فقط میشه vdsl گرفت
با توجه به اینکه فاصله خونه تا کافو فیبر نوری 20 متر هست به نظرتون چه مقدار پهنای باند بهم میده تو vdsl ؟
اگر پینگشم نزدیک فیبر نوری باشه فردا یا پس فردا قراره بیان وصل کنن

از دوستان اینجا کسی تجربه vdsl مخابرات رو داره اومدن تا 20 متری خونه ما فیبر کشیدن ولی فقط میشه vdsl گرفت
با توجه به اینکه فاصله خونه تا کافو فیبر نوری 20 متر هست به نظرتون چه مقدار پهنای باند بهم میده تو vdsl ؟
اگه تجهیزات شما و مخابرات جدید باشه تا 300 mb کشش داره، اما معمولا پایین 100 mb میبندن. پرای پینگ پایینتر باید بهشون بگید پروفایل فست رو ست کنن؛ اینطوری پینگ 4~6 ms بیشتر از فیبر میشه اما بدون فست 30 ms بیشتر از فیبره(شبیه بهترین حالت tdlte)

• Like
Reactions: lesnerss
اگه تجهیزات شما و مخابرات جدید باشه تا 300 mb کشش داره، اما معمولا پایین 100 mb میبندن. پرای پینگ پایینتر باید بهشون بگید پروفایل فست رو ست کنن؛ اینطوری پینگ 4~6 ms بیشتر از فیبر میشه اما بدون فست 30 ms بیشتر از فیبره(شبیه بهترین حالت tdlte)
زنگ بزنم پشتیبانی بگم پروفایل فست رو ست کنن ؟

من دقیقا دقیقا شرایط شما رو داشتم و vdsl گرفتم از مخابرات . اونطوری که فکر میکردم نیست فقط یه کوچولو از adsl بهتره . سرعت دانلودم رو 4 مگ هست ( سرعتی که خریدم 50 مگابیته ) پینگ هم صد ایناست .

• Like
Reactions: lesnerss
من دقیقا دقیقا شرایط شما رو داشتم و vdsl گرفتم از مخابرات . اونطوری که فکر میکردم نیست فقط یه کوچولو از adsl بهتره . سرعت دانلودم رو 4 مگ هست ( سرعتی که خریدم 50 مگابیته ) پینگ هم صد ایناست .
پینگ ثابت بده بدون نوسان بشه انلاین درست بازی کرد مشکلی نداره فقط جسارتا شما به پشتیبانی زنگ زدید پروفایل فست رو براتون فعال کنن ؟
من تماس گرفتم گفتن پروفایل فست نداریم و خیلی وقتن لغو شده

پینگ ثابت بده بدون نوسان بشه انلاین درست بازی کرد مشکلی نداره فقط جسارتا شما به پشتیبانی زنگ زدید پروفایل فست رو براتون فعال کنن ؟
نه زنگ نزدم یعنی زنگ زدم گفتم که این چه سرعت و پینگیه که با adsl تفاوتی نداره قرار شده کارشناس بفرستن . در مورد پینگ من چون آنلاین بازی نمیکنم برام اولویت نیست همین زیاد بالا نباشه کافیه .

من تا هفته پیش مخابرات داشتم
پینگم به شدت نوسان داشت به پشتیبانی گفتم میخوام جمع اوری کنید گفت چرا
گفتم پینگ افتضاحه خودش بدون اینکه بهم بگه پروفایل فست رو فعال کرد یعنی مخابرات هم داره فقط باید نفر پشتیبانی بخواد انجام بده برات
هرچند با پروفایل فست هم بازم قابل تحمل نبود در نهایت درخواست جمع اوری دادم و الان شاتل دارم با پینگ خدا و بدون هیچ تایم اوت یا نوسانی

من تا هفته پیش مخابرات داشتم
پینگم به شدت نوسان داشت به پشتیبانی گفتم میخوام جمع اوری کنید گفت چرا
گفتم پینگ افتضاحه خودش بدون اینکه بهم بگه پروفایل فست رو فعال کرد یعنی مخابرات هم داره فقط باید نفر پشتیبانی بخواد انجام بده برات
هرچند با پروفایل فست هم بازم قابل تحمل نبود در نهایت درخواست جمع اوری دادم و الان شاتل دارم با پینگ خدا و بدون هیچ تایم اوت یا نوسانی
اخه مشکل من اینه که فقط میتونم vdsl از مخابرات بگیرم از یه شرکت دیگه نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or