hamid_barca
کاربر سایت
شیراز- خیابان معالی آباد- مرکز شهید دستغیبببخشید شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
شیراز- خیابان معالی آباد- مرکز شهید دستغیبببخشید شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
خونتون چند متره ؟ چون اگر متراژ خیلی بالا نیست به نظر من tp link مدل 9960 یا 9970 بگیر اطراف 1100 تا 1300 قیمت دارن و مودم های خوبی هستن vdsl هم دارن یکم از نظر رنج وایفای قوی نیستن ولی البته بستگی به فضایی که میخوای بزاری داره خود من الان یدونه 9960 دارم یدونه ایسوس که خوب مشخصه ایسوس عه خیلی رنج بیشتری داره ولی در واقع فقط فرقش همینه حتی میتونم بگم tp link من به نویز روی خط کمتر حساس عه تا ایسوس عهدوستان برای vdsl مودم خووب چی پیشنهاد میدید؟
این مشخصاتی که دادی دقیقا مثل مرکز مخابراتی فشل منطقه ما بود.من تهران هستم.حالا نمیدونم همه مرکز مخابراتی ها همینطورن یا فقط برای ما اینطوریه.شیراز- خیابان معالی آباد- مرکز شهید دستغیب
کلا مشکل امکانات همه جا هست،مراکز شلوغم دیگه بدترهاین مشخصاتی که دادی دقیقا مثل مرکز مخابراتی فشل منطقه ما بود.من تهران هستم.حالا نمیدونم همه مرکز مخابراتی ها همینطورن یا فقط برای ما اینطوریه.
برای 9 مگی که الان هست،snr تقریبا خیلی پایینه هرچند که فکر نکنم مشکل قطعی داشته باشی.ولی چیزی که هست عدد attenuation هم بالا هست که نشون میده ارتباط خوبی هم با مخابرات نداری.به نظرم قبل سیم کشی باید از سر خط تست بگیری اگه اونجا snr خیلی بالاتر بود بعدش سیم کشی رو دستکاری کنی وگرنه مشکل اگه ارتباط ضعیف یا فاصله زیاد با مرکز مخابراتی باشه کاریش نمیتونی بکنیView attachment 300496
دوستان به 8 مگ شاتل هست به نظرتون لازم هست به سیم کشی دست بزنم برای بهتر شدن سرویس ؟
منم همین مشکل دارم تو این 2 ماه! بعضی روزها قطعی نیست ولی یه روزی بالای 50 باری قطع میشه!دقیقا همون حرفا رو به من میزدن تو اسیاتکآسیاتک برای شما هم به فنا رفته؟
بیشتر از یک ماهه که از های وب به آسیاتک اومدم و شرایط خط هم خوب بود
SNR 13
8192 kbps
950 kbps
پینگ 4.2.2.4 هم روی 104 فیکس بود
الان 3 روزی هست اختلال شدید حتی در سایت باز کردن هم مشکل داره و در روز چند بار قطع میشه لینک
با پشتیبانی هم تماس میگیرم میگن هیچ اختلالی وجود نداره و شما نویز دارید درصورتی که snr هنوز مثل قبله و پینگ و سرعت به فنا رفته
adsl هم به سر خط وصله و هیچ دستگاه دیگه ای به خط وصل نیست
از اون طرف رو خط دومم شاتل دارم برای بازی 1 روز اختلال داشت ولی الان بدون هیچ مشکلی کار میکنه
در آخر گفتن با مرکز مخابراتی چک میکنن و درنهایت کارشانس میفرستند با هزینه 120 تومن و اصلا تو کتشون نمیره که مشکل از طرف من نیست!
crc ارور هم آپلود رو سایده!!
برای منم یک ۱۰ ۱۵ تا امده رو پینگپینگ خاورمیانه شما هم به فنا رفته؟
الان رینبو منو همش میندازه اروپا چون پینگ خاورمیانه از اروپا بیشتر شده.
20.74.141.75
این الان یه سرور امارات رینبوعه که تا 3-4 روز پیش پینگ 60-70 میداد الان 145 میده واسه من. برای شما هم همین طوره؟
این 4.2.2.4 چند روزه خودش مشکل داره.منم شاتل دارم و همینطوری شده ولی مثلا فیفا که بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم.زنگ زدم پشتیبانی و گفت مشکل از 4.2.2.4 هستامروز آسیاتک سنگ تموم گذاشته
هر ساعت که قطعه بعد 30 دقیقه طول میکشه وصل بشه.وصل که میشه هم به فناست
View attachment 301117
خوب بزار کلی برات توضیح بدم.پینگ 8.8.8.8 هم به همین ترتیبه و خرابهاین 4.2.2.4 چند روزه خودش مشکل داره.منم شاتل دارم و همینطوری شده ولی مثلا فیفا که بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم.زنگ زدم پشتیبانی و گفت مشکل از 4.2.2.4 هست
البته این که قطعی دارید هم فکر نکنم ربطی به isp داشته باشه.یا مشکل نویز از خودتونه یا احتمال کمتر مشکل از مخابرات هست