sajjad++
کاربر سایت
سوزوندن نداره ولی میتونی سرویس رو یه درجه ارتقا بدی (مثلا از ۸ به ۱۶) و فقط مابه التفاوت اون چند روز باقی مونده رو پرداخت کنی که خیلی نمیشه، ولی در عوض حجمت هم به سرویس بیشتر ارتقا پیدا میکنه. فقط باید قبل از اینکه ترافیکت تموم بشه درخواست ارتقا رو ثبت کنی. من تقریبا هر ماه چند روز مونده به اتمام دوره یه ارتقا میدم و با مثلا ۱۸ تومن ۱۸۰ گیگ میگیرمدوستانی که شاتل دارن چند تا سوال داشتم :
1.شاتل اجازه میده قبل از اینکه قرداد یکماهه تموم بشه مثل پارس آفلاین سرویس رو بسوزونیم و یه جدیدش رو فعال کنیم ؟ آخه 200گیگ برای یک ماه خیلی کمه
2.انتخاب سرویس 8مگ یا 16 مگ دست خودمونه یا اونا تعیین میکنن ؟ چون مودم من قابلیت تنظیم snr داره و توی ساعتایی که snr میاد پایین خودم دستی سرعت دانلود رو میارم پایین
3. فعال کردن حالت گیمینگ از توی سایت امکان پذیره یا حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم ؟
_________
برای فیبرنوری شاتل درخواست ثبت کردم، در عرض ۱۰ دیقه تماس گرفتن، گفت چند روز دیگه از طرف شرکت یه نفر میاد برای تست سرویس اگر راضی بودید میتونید سفارش بدید. دقیقا چه چیزی رو چجوری تست میکنن؟
حالا جالبیش اینه قبلا مخابرات زنگ زده بودم، گفتن منطقه شما اصلا تجهیزاتش رو نداره!