بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که شاتل دارن چند تا سوال داشتم :
1.شاتل اجازه میده قبل از اینکه قرداد یکماهه تموم بشه مثل پارس آفلاین سرویس رو بسوزونیم و یه جدیدش رو فعال کنیم ؟ آخه 200گیگ برای یک ماه خیلی کمه
2.انتخاب سرویس 8مگ یا 16 مگ دست خودمونه یا اونا تعیین میکنن ؟ چون مودم من قابلیت تنظیم snr داره و توی ساعتایی که snr میاد پایین خودم دستی سرعت دانلود رو میارم پایین
3. فعال کردن حالت گیمینگ از توی سایت امکان پذیره یا حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم ؟
سوزوندن نداره ولی میتونی سرویس رو یه درجه ارتقا بدی (مثلا از ۸ به ۱۶) و فقط مابه التفاوت اون چند روز باقی مونده رو پرداخت کنی که خیلی نمیشه، ولی در عوض حجمت هم به سرویس بیشتر ارتقا پیدا میکنه. فقط باید قبل از اینکه ترافیکت تموم بشه درخواست ارتقا رو ثبت کنی. من تقریبا هر ماه چند روز مونده به اتمام دوره یه ارتقا میدم و با مثلا ۱۸ تومن ۱۸۰ گیگ میگیرم:D

_________

برای فیبرنوری شاتل درخواست ثبت کردم، در عرض ۱۰ دیقه تماس گرفتن، گفت چند روز دیگه از طرف شرکت یه نفر میاد برای تست سرویس اگر راضی بودید میتونید سفارش بدید. دقیقا چه چیزی رو چجوری تست میکنن؟:دی
حالا جالبیش اینه قبلا مخابرات زنگ زده بودم، گفتن منطقه شما اصلا تجهیزاتش رو نداره!

دیشب زنگ زدم سرویس گیمینگ پارس آنلاین رو فعال کردم پینگم از 130 اومد روی 100 آپلود رو هم گذاشت روی 100 کیلوبایت که روی تیر های شلیک شده توی cold war خیلی تاثیر داشت حالا خواستم بدونم اگه بیام شاتل امکانش هست پینگ 80 بگیرم ؟ اینم وضعیت خطمه

Screenshot 2023-07-10 080756.png

دیشب زنگ زدم سرویس گیمینگ پارس آنلاین رو فعال کردم پینگم از 130 اومد روی 100 آپلود رو هم گذاشت روی 100 کیلوبایت که روی تیر های شلیک شده توی cold war خیلی تاثیر داشت حالا خواستم بدونم اگه بیام شاتل امکانش هست پینگ 80 بگیرم ؟ اینم وضعیت خطمه

View attachment 300340
وضعیت خط که اصلا خوب نیست.الان حدود 12 مگ کشش داره که شما حدود 11 داری میگیری که رو همین 11 هم snr خیلی پایینه و 6 هست.البته چیزی که هست مقدار line attenuation تقریبا خیلی خوبه و اگه سیم کشی داخلی رو درست کنی احتمالا اینترنتت راحت و بدون قطعی 16 تا 18 مگ رو جواب بده.اگه حوصله داشتی میتونی سر خط تست بگیری که مطئن بشی سیم کشی داخلی ایراد داره یا نه.

شاتل هم که هر کی گرفته(از جمله خودم) وضعیتش بهتر شده ولی باز هم نمیشه با اطمینان گفت.به نظرم اگه قطعی برات پیش اومد اول یه فکری برای سیمکشی کن بعد هر چی خواستی بگیر

• Like
Reactions: omiid72 and ezio252
وضعیت خط که اصلا خوب نیست.الان حدود 12 مگ کشش داره که شما حدود 11 داری میگیری که رو همین 11 هم snr خیلی پایینه و 6 هست.البته چیزی که هست مقدار line attenuation تقریبا خیلی خوبه و اگه سیم کشی داخلی رو درست کنی احتمالا اینترنتت راحت و بدون قطعی 16 تا 18 مگ رو جواب بده.اگه حوصله داشتی میتونی سر خط تست بگیری که مطئن بشی سیم کشی داخلی ایراد داره یا نه.

شاتل هم که هر کی گرفته(از جمله خودم) وضعیتش بهتر شده ولی باز هم نمیشه با اطمینان گفت.به نظرم اگه قطعی برات پیش اومد اول یه فکری برای سیمکشی کن بعد هر چی خواستی بگیر
اصلا سیم کشی داخلی وجود نداره خودم یه کابل از جعبه تقسیم کشیدم از روی نمای ساختمون هم آوردمش یه بار کابل تلفن قطع شد چون 34 واحد بودیم خط خودم رو پیدا نکردم مجبور شدم از رو کابل بکشم
میخواستم فیبر شاتل رو بگیرم ولی توی شهر ما ارائه نمیدن ولی جالبه اضافه شدن سرعت آپلود خیلی تاثیر داشت

• Like
Reactions: hamid_barca
اصلا سیم کشی داخلی وجود نداره خودم یه کابل از جعبه تقسیم کشیدم از روی نمای ساختمون هم آوردمش یه بار کابل تلفن قطع شد چون 34 واحد بودیم خط خودم رو پیدا نکردم مجبور شدم از رو کابل بکشم
میخواستم فیبر شاتل رو بگیرم ولی توی شهر ما ارائه نمیدن ولی جالبه اضافه شدن سرعت آپلود خیلی تاثیر داشت
سلام مگه پارس آفلاین سرویس گیم داره ؟ قبلا که من داشتم همچین چیزی نداشتن
بعد من سر همین قضایا و اینکه نت تایپم همیشه Strict بود جمعش کردم شاتل گرفتم
شاتل توی پینگ و رفع محدودیتای ایکس باکس عاااالیه فقط یه کم هزینه ش بالا تره نسبت به بقیه شرکتا

شاتل توی پینگ و رفع محدودیتای ایکس باکس عاااالیه فقط یه کم هزینه ش بالا تره نسبت به بقیه شرکتا
باید زنگ بزنی پشتیبانی تهران تا برات فعال کنن پشتیبانی شهرستان اصلا نمیدونن سرویس گیم چیه
برای منم قبلا nat type 3 میداد ولی جدیدا مشکلش برطرف شده همون 2 میده
من به خاطر حجم بالاش موندم پارس آنلاین وگرنه میرفتم شاتل

• Like
Reactions: AhmadGr
خط رو از interleave میار رو fast بهش میگه گیمینگ :دی

View attachment 300340

اررو میگیری ؟ fec error یا crc error تو مودم چک کن
منم پارس انلاین دارم راضی نیستم تو dota خیلی پکت لاست میگیرم میخوام عوض کنم

خط رو از interleave میار رو fast بهش میگه گیمینگ :D
اررو میگیری ؟ fec error یا crc error تو مودم چک کن
منم پارس انلاین دارم راضی نیستم تو dota خیلی پکت لاست میگیرم میخوام عوض کنم
حالت گیمینگ همون fastpath دیگه مگه میشه چیز دیگه ای رو تغییر بدن ?
من توی cod اصلا پکت لاس ندارم

به هر حال نویزت بالا هست.به نظرم اول مودم رو ببر همون سرخط ببین اونجا هم اگه snr همین حدود بود یعنی سیم کشی از مخابرات تا خونه مشکل داره ولی اگه عدد بالاتر بود یعنی سیم کشی که کردی یه مشکلی داره

• Like
Reactions: ezio252
سلام.آقا این فیبر نوری شاتل سرعتش چجوریاس؟پینگ چطوره؟وی پی ان وصل میشه؟از adsl شاتل بهتره؟کسی استفاده کرده راهنمایی کنه ممنون.
راستی برای راه اندازی مستقیم فیبر میکشن از مرکز مخابرات؟

یعنی چه غلطی کردم که گفتم برم اینترنت جدید بگیرما :|

17 اردیبهشت تو شاتل و آسیاتک ثبت نام کردم ولی هنوز هیچکدوم وصل نشده.البته به نظرم مشکل از سمت مخابرات منطقه خودمون هست ولی بازم به نظرم خیلی فرق اومد بین شاتل و آسیاتک.شاتل همون فرداش مدارک رو فرستاد و سایتش هم با جزئیات میزنه تو چه مرحله ای هست بعدم که 6 روز گذشت و وصل نشد حداقل یه پیامک عذرخواهی فرستاد.ولی آسیاتک 21 اردیبهشت تازه مدارک فرستاده بعدم میگه 6 روز کاری که یعنی 1 شنبه هفته دیگه اگه وصل نشد زنگ بزن پیگیری کنیم.سایتش هم خیلی دقیق مراحل رو نشون نمیده.وقتی هم بهش در مورد شاتل گفتم که زودتر انجام داده میگه چون ما بهترین هستیم و مشترک زیاد داریم طول میکشه ;))

از اونطرف هم مخابرات خودمون هی داره موش میدونه.هی پیامک میده که رو خطتتون میشه اینترنت وصل کنی بیا از خودمون بگیر~X(

خدایی 2 برابر پول adsl رو این چند روز دادم فقط بسته برای سیمکارت گرفتم :Crying1:
ببخشید شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or