Masood1992sdt
کاربر سایت
اگه هزینه برات مهمه utelبخر (مدل a154-a304 و...)دوستان مودم خوب چی پیشنهاد میدید واسه adsl ؟
اگه هزینش مشکلی نیست تندا بخر (مدل 301 v2)
اگه هزینه برات مهمه utelبخر (مدل a154-a304 و...)دوستان مودم خوب چی پیشنهاد میدید واسه adsl ؟
کجا چنین بسته ای داره؟بهترین طرحش 240 گیگ بین الملل با سرعت 16 از قرار ماهی 75000 تومنه
اگر استفاده خاصی دارید که بحثش جداسدوستان مودم خوب چی پیشنهاد میدید واسه adsl ؟
من خواستم از شرکت سرویس بگیرم ولی همین پریروز اطلاع دادن که بخاطر عدم امکان سرویس دهی فقط میتونم از محابرات اینترنت بگیرم.کجا چنین بسته ای داره؟
سایت؟ مخابرات همینکه پنل داره بشه بسته گرفت شاهکار کردهمن خواستم از شرکت سرویس بگیرم ولی همین پریروز اطلاع دادن که بخاطر عدم امکان سرویس دهی فقط میتونم از محابرات اینترنت بگیرم.
منم رفتم داخل وبسایت مخابرات قسمت adsl دیدم نوشته ماهی 75000 سرعت 16 مگ 120 گیگ+120 گیگ هدیه
شماهم برید میبینید این طرح رو
منم همین دیروز سفارش دادم و قراره تا یشنبه اینا دایر بشه رو خطم
ببین همین الان اسکرین گرفتم.اون ۱۲۰+۱۲۰ عه.و اینکه من دیروز صحبت کردم و ثبت کردم درخواستمو،ینی به روزه این سرویسسایت؟ مخابرات همینکه پنل داره بشه بسته گرفت شاهکار کرده
اون سایت هیچیش اپدیت نیست تازه الان خیلی بهتر شده چندین بار عوضش کردن قدیم میرفتی تو سایت اخبار زمان شاه توش میدیدی
چنین بسته ای تو پنل نداره مگر واسه خرید اول باشه یا کلا جمع شده باشه شایدم برای پنل من نیست همچین چیزی نمیدونم
درکل زیاد به این اخبار مخابرات و خصوصا سایتش توجه نکنید اینا انقدر داغونن که تو کمپین ابر و باد زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتم چجوری میشه از پنل گرفتش گفتن تو پنل نیست باید حضوری بیای فعال کنی بعد تا چند ماه بعد از تموم شدن اون جشنواره همچنان خبرش روی سایت بود!!! داغونتربن شرکت کشور مخابراته
بعد از این همه سال و منسوخ شدن تلفن ثابت هنوز برای گرفتن رمز پنل بابد بری بگردی تلفن ثابت گیربیاری تا با اون زنگ بزنی رمزتو بهت بدن
های وب رو ده سال پیش که داشتم هم رو خط همراه احراز حویت میکرد
باید بگید براتون تست بگیرن tdlte و نت سیم کارت هردو به شدت رو منطقه حساسن ممکنه تمام مدت ۴۰ مگ بگیرید ممکنه بزور ۱ مگ بشه بالاترم نرهدر مورد زیتل سوال داشتم
نوشته که سرعت بین ۱ تا ۴۰ مگابیت هست.چند درصد رو ۴۰ هست و چند درصد رو ۱.بستگی به مقدار مصرف داره سرعت یا نه؟
بعد امکانش هست مثلا وقتی دوره یک ماهه تموم میشه ، چند وقت خریداری نکرد سرویس ، یا مجبور می کنند مدارم بسته بخری و در غیر این صورت جمع آوری می کنند سرویس رو؟
الان پیداش کردم اینا سرویس پس پرداخت هستن که تو پنل نمیشه خرید باید نمایندگی یا ۲۰۲۰ ثبت کنه مزخرف ترین چیز این شرکت همینه که نصف امکاناتش انلاین و تو پنل در دسترس نیستببین همین الان اسکرین گرفتم.اون ۱۲۰+۱۲۰ عه.و اینکه من دیروز صحبت کردم و ثبت کردم درخواستمو،ینی به روزه این سرویس
View attachment 300032
بله پس پرداختن .من با پشتیبانی ۲۰۲۰ صحبت کردم پریروز گفت ۱۲۰ تات ک تموم بشه ( بین الملل) ۱۲۰ تای بعدی بصورت حجم عادی از رزرو قابل استفاده میشه.باید بگید براتون تست بگیرن tdlte و نت سیم کارت هردو به شدت رو منطقه حساسن ممکنه تمام مدت ۴۰ مگ بگیرید ممکنه بزور ۱ مگ بشه بالاترم نره
الان پیداش کردم اینا سرویس پس پرداخت هستن که تو پنل نمیشه خرید باید نمایندگی یا ۲۰۲۰ ثبت کنه مزخرف ترین چیز این شرکت همینه که نصف امکاناتش انلاین و تو پنل در دسترس نیست
البته اینی که فرستادید ۲۴۰ گیگ نیست و ۱۲۰+۱۲۰ هم نیست طبق نوشته داخل سایت
۱۲۰گیگ بین الملل یا ۲۴۰ گیگ داخلیه
عملا با اون ۱۲۰گیگ ۸۰ تومن داخل پنل فرقی نداره و همون صرفا چون پس پرداخت ۳ تا ۱۲ ماه هست ۷۵ شده قیمتش
اون پشتیبانی الکی گفته وگرنه مخابرات نداره ماهی 240 گیگ بین الملل اینم همونه که دوستمون گفت 120 گیگ بین الملل عهبله پس پرداختن .من با پشتیبانی ۲۰۲۰ صحبت کردم پریروز گفت ۱۲۰ تات ک تموم بشه ( بین الملل) ۱۲۰ تای بعدی بصورت حجم عادی از رزرو قابل استفاده میشه.
باید تلفنی آمارگیری تا مطمین شی.
بدرد کسایی میخوره که مث من فقط میتونن از مخابرات سرویس بگیرن
من نمیتونم چیزی رو اثبات کنم،ولی طبق این شرایط من درخواست سرویس دادم و چندبار هم ب واحد فروش ۲۰۲۰ تاکید کردم راجب ۱۲۰ گیگ هدیه ماهیانه. و گفتن بعد از ۱۲۰ تای اول ،۱۲۰ گیگ هدیه از حالت رزرو قابل استفاده میشه.بازم هر وقت فعال شد سرویسی از پنل کاربریم براتون اسکرین میفرستم همینجااون پشتیبانی الکی گفته وگرنه مخابرات نداره ماهی 240 گیگ بین الملل اینم همونه که دوستمون گفت 120 گیگ بین الملل عه
اصلا از نظر قیمتی هم منطقی نیست 240 گیگ بین الملل 75 تومن سرعت 16
یه حسی بهم میگه "هدیه ماهانه" شون فقط اینترنت داخلیه مخابرات خیلی کثافت تر از این حرفاست. پرسیدی اینکه بین المللیه همش؟من نمیتونم چیزی رو اثبات کنم،ولی طبق این شرایط من درخواست سرویس دادم و چندبار هم ب واحد فروش ۲۰۲۰ تاکید کردم راجب ۱۲۰ گیگ هدیه ماهیانه. و گفتن بعد از ۱۲۰ تای اول ،۱۲۰ گیگ هدیه از حالت رزرو قابل استفاده میشه.بازم هر وقت فعال شد سرویسی از پنل کاربریم براتون اسکرین میفرستم همینجا
نه آقا بین الملله قابل استفاده تو کل روزیه حسی بهم میگه "هدیه ماهانه" شون فقط اینترنت داخلیه مخابرات خیلی کثافت تر از این حرفاست. پرسیدی اینکه بین المللیه همش؟
درست میشه همون اپلود اینا رو دستکاری کرده بوده snr بیاد پایین قطعی میندازهانقدر با این نت من قطع و وصل شدم که تو رینبو از بن نیم ساعت به یک ساعت و دو ساعت و یک روز و حالا 2 روز الان بن شدم
سرعتمو گفتم از 8 کرد 6، اپلودمم برگردوند از یک مگ به 500، نمیدونم تاثیری داره یا نه ولی SNR بالاتر اومد. تست کنم ببینم بازم قطع میشم یا نه. یا اخر پرمننت بن میشم تو بازیا یا مودمو از پنجره پرت میکنم بیرون میرم مرکز مخابراتو به آتیش میکشم.