بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همینه قیمتا. یا باید کم حجم بگیرید دانلودارو بذارید با نت سیم کارت یا هزینه کنید براش
بعد ۶ ماه اگه با هزینه کم میخواید بگیرید باید تخلیه کنید برید رو یه شرکت دیگه و همیشه هم جشنواره یکساله بگیرید در غیر اینصورت باید به قیمتای عادی عادت کنید
شما مشخصات و قیمت سرویسی که داری استفاده میکنیو میشه بگی به همراه ispت

شما مشخصات و قیمت سرویسی که داری استفاده میکنیو میشه بگی به همراه ispت
من مخابراتم
۱۲۵ گیگ بسته فعلیمه فکر کنم ۹۰تومن
بسته عادی و پایه شرکت ها همه یک قیمته بسته هایی که حجم بالاتر هستن هست که قیمتاشون و حجماشون بین شرکتا متفاوته
دم عید جشنواره بود حجم خیلی بالا با یکم مبلغ بالاتر میدادن از اون راحت استفاده میکردم این بسته هم فقط دارم تا فیبر های وب رو بیان راه بدازن
شما اگه از بقیه شرکتا میتونی سرویس بگیری و اولویت اولت ارزون بودنه بعد از تموم شدن بسته فعلیت تخلیه کن برو رو یه شرکت دیگه که جشنواره داره
الان با ۶۰۰-۸۰۰ تومن اکثر شرکتا مثل های وب و اسیاتک و… بسته مشترک اول دارن یکساله با حجم خیلی بالا برای کسایی که قیمت براشون مهمه بهترین گزینه همین جشنواره های خرید اولیا هست

• Like
Reactions: Masood1992sdt
من مخابراتم
۱۲۵ گیگ بسته فعلیمه فکر کنم ۹۰تومن
بسته عادی و پایه شرکت ها همه یک قیمته بسته هایی که حجم بالاتر هستن هست که قیمتاشون و حجماشون بین شرکتا متفاوته
دم عید جشنواره بود حجم خیلی بالا با یکم مبلغ بالاتر میدادن از اون راحت استفاده میکردم این بسته هم فقط دارم تا فیبر های وب رو بیان راه بدازن
شما اگه از بقیه شرکتا میتونی سرویس بگیری و اولویت اولت ارزون بودنه بعد از تموم شدن بسته فعلیت تخلیه کن برو رو یه شرکت دیگه که جشنواره داره
الان با ۶۰۰-۸۰۰ تومن اکثر شرکتا مثل های وب و اسیاتک و… بسته مشترک اول دارن یکساله با حجم خیلی بالا برای کسایی که قیمت براشون مهمه بهترین گزینه همین جشنواره های خرید اولیا هست
آره باید مثل خانه ب دوش ها از این جشنواره بریم ی جشنواره دیگه. اینم نتیجه بی پولی و عشق تکنولوژیه🥲🥲

دوستان اینجا کسی هست که سایت های خارجی براش به زحمت باز بشه؟!
سایتای داخلی سرعتشون نسبتا خوبه، اما تقریبا اکثر سایتایی که سرورهاشون خارج از کشوره به شدت کند باز میشن و باید 10 بار رفرش کرد تا بعد از زمان طولانی کامل لود بشه، پر از پکت لاستن:

View attachment 299824

وی پی عن ها هم که همگی دچار اختلال شدن و به زور کانکت میشن
الان یکی دو هفته اس برای من اینطوری شده
کس دیگه ای هم این مشکلات داره یا فقط اینترنت منه؟! (مخابرات آشغال)
من چون هنوز adsl ام آماده نشده با نت همراه اول ،سرعت فاجعه ای دارم.
وی.پی.عن اگه پولی باشه اوکیه ولی خب سرعتش داغونه

دوستان امن ترین راه وصل شدن به قندشکن چیه الآن ؟
با یه اکانت رایگان v2ray وصل شدم خیلی راحت یوتیوب و اسپاتیفای رو بالا آورد ولی ایمیلم رو که باز کردم کلا اکانت گوگل م پرید! (تو توضیحات نوشته بود دستگاه حاوی ویروس!) با بدبختی ریکاوریش کردم! (شانس آوردم رو دوتا دستگاه دیگه همزمان داشتم اکانتو)
ها.ت اسپا.ت شیل د خوب بود تا هغته قبل ولی الآن رایگانش وصل نمیشه راهی هست کرکش کرد ؟!
بر باعث و بانی این وضعیت... .

درود دوستان
مخابرات الان طرح خوبی داره ؟با توجه به محله ما فقط از مخابرات میتونم سرویس بگیرم!
مخابرات چیزی به اسم خوب نداره
صرفا چون مجبورید هرچی هست باید استفاده کنید
معمولا زیاد طرح خوب نمیذارن الان طرح گیگ پلاس هست که زیاد جالب نیست و مثلا اومدن تشویق به خرید بسته گرونتر کنن بسته هارو بر اساس سرعت چیدن
1E59E019-50E0-4409-A7F9-017963FF4913.jpeg
اینم نمونه شاهکارشون تو طرحشونه بسته عادی بخری ۱۶مگ ۸۰ گیگ ۶۰ تومن اونوقت تو طرح ۴مگ سرعت میده ۱۵۲ تومن عملا دوتا بسته عادی بخری بصرفه تر درمیاد سرعتشم ۴ برابره

• Like
Reactions: VICE and Adidas95
امروز با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم که ببینم راهی هست پینگ کمتر بشه یا نه که یه سری راهنمایی کرد گفتم اینجا بگم شاید بدرد یکی بخوره.

من خطم 16 مگ بود و سرویس بازی هم رو 16 مگ گذاشته بودم ولی 2 نکته داشت یکی اینکه از وقتی گیم 16 رو فعال کردم پینگ تو بازی اومد 74 اینا ولی دیدم برای دوستانی که شاتل دارن با 8 مگ پینگ بهتری میگیرن و اینکه اپلود هم 2 مگ نمیشد.امروز پشتیبانی بهم گفت برای شرایط عادی خطت 16 مگ میکشه ولی چون باز نویز داره بهتره بذاری رو 8 مگ گیمینگ و تو تنظیمات مودم هم حالت annex بذار روی Annex A/I/J/L/M

تو این حالت آپلود 2 مگ هم گرفتم بالاخره و پینگم تو فیفا از 74 اومد رو 66 که خب تو این شرایط خیلی خوبه.
خلاصه اگه برای گیم میخواید با این وضع سیم کشی که اکثر ما داریم بهترین حالت همون 8 مگ هست و annex هم که گفتم برای افزایش سرعت آپلود.
الان تنظیمات من بدین شکله، باید بقیه رو غیرفعال کنم فقط Annex ها وصل باشه یا اوکیه همینجوری؟

1688663990332.png

الان تنظیمات من بدین شکله، باید بقیه رو غیرفعال کنم فقط Annex ها وصل باشه یا اوکیه همینجوری؟
باید annex m فعال کنی حالا نمیدونم مودم تو چطوریه که همش تیک داره.ولی مال من رو اتوماتیک هست که میتونم بذارمش رو m و سرعت آپلود میاد بالا
annex.jpg

ولی چیزی که هست آیا اینترنتت آپلود 2 مگ اصلا میده؟چون همه adslها اپلودشون 1 مگ هست.اینم که من 2 مگ میشه چون شاتل سرویس گیمینگ داره و خودش زده که سرعت آپلود از 1 مگ میشه 2 مگ.وگرنه همونم در حالت عادی 1 مگ هست و annex هم تغییر بدی باز فرقی نمیکنه

باید annex m فعال کنی حالا نمیدونم مودم تو چطوریه که همش تیک داره.ولی مال من رو اتوماتیک هست که میتونم بذارمش رو m و سرعت آپلود میاد بالا

ولی چیزی که هست آیا اینترنتت آپلود 2 مگ اصلا میده؟چون همه adslها اپلودشون 1 مگ هست.اینم که من 2 مگ میشه چون شاتل سرویس گیمینگ داره و خودش زده که سرعت آپلود از 1 مگ میشه 2 مگ.وگرنه همونم در حالت عادی 1 مگ هست و annex هم تغییر بدی باز فرقی نمیکنه
1688667528201.png
من سرویسم 8 مگه، ولی اپلودم نمیدونم چرا 500 کیلوبیته بجای 1 مگ! بذار همین انکس هارو یه سیخی بزنم ببینم تغییری میکنه :D

View attachment 300009
من سرویسم 8 مگه، ولی اپلودم نمیدونم چرا 500 کیلوبیته بجای 1 مگ! بذار همین انکس هارو یه سیخی بزنم ببینم تغییری میکنه :D
سیخ بزن ببینیم چی میشه :D
اینم بگم،m رو که فعال کنی نویز خطتت هم بیشتر میشه.مثلا من که کشش خطم 17-18 مگ هست وقتی اینو فعال کنم کشش میاد رو 13-14
برای همین میگم بهتره که جای 16 مگ،8 مگش کنیم که نویز بیشتر روش تاثیر نذاره

سیخ بزن ببینیم چی میشه :D
اینم بگم،m رو که فعال کنی نویز خطتت هم بیشتر میشه.مثلا من که کشش خطم 17-18 مگ هست وقتی اینو فعال کنم کشش میاد رو 13-14
برای همین میگم بهتره که جای 16 مگ،8 مگش کنیم که نویز بیشتر روش تاثیر نذاره
این انکس تغییری ایجاد نکرد، هرکدوم از اون ایتمارو تیکشو برمیداشتم نت وصل نمیشد دیگه. بجاش پشتیبانی پیام دادم گفتم چرا سرعت اپلودم پایینه، درجا دیدم نتم قطع شد بعد که وصل شد شده بود 1 مگ!
ولی SNR اپلودم از 19-20 الان شد 10. دانلود هم از 13 شد 12.
این اپلود که یهو 10 تا کشید پایین نمیترکونه نت رو؟

این انکس تغییری ایجاد نکرد، هرکدوم از اون ایتمارو تیکشو برمیداشتم نت وصل نمیشد دیگه. بجاش پشتیبانی پیام دادم گفتم چرا سرعت اپلودم پایینه، درجا دیدم نتم قطع شد بعد که وصل شد شده بود 1 مگ!
ولی SNR اپلودم از 19-20 الان شد 10. دانلود هم از 13 شد 12.
این اپلود که یهو 10 تا کشید پایین نمیترکونه نت رو؟
خب آپلودم هم مثل دانلوده.هرچی سرعتش بره بالاتر نویزش هم میره بالا ولی اگه نکشونه خودش قطع میشه و دوباره میاد پایین .

اون annex اگه حتی رو 8 مگ هم snr پایینی میده به نظرم برگردون رو همون حالت قبلی.(این دیگه نشون میده خیلی خطت اوضاعش خرابه)

من اینو که گفتم بیشتر برای کسی هست که بازی براش الویته.من برای همین 10 تا دونه پینگ هر کاری حاضر بودم بکنم...هر کاری ;))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or