بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این سرویسا برای هر نقطه یکجوره من خیلیارو دیدم که تقریبا تمام مدت همون ۴۰ مگ زیتل رو میگیرن من خودم با همراه اول هات اسپات گوشی معمولا ۱۵ مگابایت دانلود میگیرم که میشه ۱۲۰مگ بعد تو همکف ساختمون کلا انتن ندارم!! برای همین باید حتما تست بشه از نظر سرعت و کیفیت و نامحدود بودنش من هرکی دیدم برای گیم گرفته راضی بوده ولی. خب حتما باید تست بشه قبل خرید
درکل برای کسی که به سرویس ای دی اس ال مخابرات محدوده گزینه خیلی بهتریه چون عملا دستش بستس
یا زیتل باید بگیره یا اگه میتونه فیبر بگیره سرویس ftth
گزینه دیگه ای نیست این وسط
بقیه td lte ها هم که بدرد نمبخورن با اون حجم و قیمتاشون
قطعا برای گیم زیتل خوب نیست ربطی هم به جاش و اینا نداره
td lte و اینجور سرویس ها هیچ وقت نمیتونن رقابتی از نظر پینگی با سرویس های سیمی داشته باشن عزیز
حالا سرعتش احتمال داره بالا و پایین باشه ولی نهایت سرعتش تو بهترین حالت یک سوم تا یک پنجم سیمکارته
در کل همه میگن زیتل به درد دانلود میخوره نه گیم نه زیتل کلا td lte
بله داریم کسی که با سیم کارت هم گیم میزنه راضیه بستگی داره به پینگ 100 تو فیفا راضی باشید یا پینگ 50

• Like
Reactions: BoxBox
سلام
کسی ادرس سروری از نoورد داره که به شاتل وصل بشه لامصب به هیچ چیزی شک.ن.ی وصل نمیشه
خیر عزیز بی خیال نورد بشو کلا وصل نمیشه روی شاتل
تنها اینترنتی که من تست کردم روش وصل شد اسیاتک بوده که openvpn اش کار میکرد

خیر عزیز بی خیال نورد بشو کلا وصل نمیشه روی شاتل
تنها اینترنتی که من تست کردم روش وصل شد اسیاتک بوده که openvpn اش کار میکرد
راست میگی لامصب هرچی سرور بود تست کردم به هیچی وصل نمیشه! هفته پیش که اسیاتک بودم باز بود همشون راحت وصل میشدن....

الا چی پیشنهاد میدی برای شاتل؟

راست میگی لامصب هرچی سرور بود تست کردم به هیچی وصل نمیشه! هفته پیش که اسیاتک بودم باز بود همشون راحت وصل میشدن....

الا چی پیشنهاد میدی برای شاتل؟
والا من دارم از سرور شخصی که گرفتم استفاده میکنم اینجا هم اگر کسی چیزی بدونه بهت نمیگه :D یه رسمی شده نمیگن به هم دیگه اونم منطقیه میترسن بگن و شناسایی بشه و از کار بیافته
من حتی به اشنا هام هم ندادم چیزی که خودم استفاده میکنم رو

والا من دارم از سرور شخصی که گرفتم استفاده میکنم اینجا هم اگر کسی چیزی بدونه بهت نمیگه :D یه رسمی شده نمیگن به هم دیگه
دقیقااااا خیلیا نمیگن چون اگه بگن یهو میبینی ریدمان میشه به سرعت و همه چیزش : )))))

• Like
Reactions: barney stinson
دقیقااااا خیلیا نمیگن چون اگه بگن یهو میبینی ریدمان میشه به سرعت و همه چیزش : )))))
جدی همینه دیگه من دارم الان سرور شخص که برای 10 نفر هست رو میخرم 1 دلار مسخرس اصلا اونم دلار وب مانی یعنی 40 هزار تومن
برای 10 نفر حجم نامحدود با هر اینترنتی هم کار میکنه چون خودم کانفیگش میکنم
ولی نمیتونم به کسی بگم از کجا میگیرم هیشکی الان اینکار رو نمیکنه خودمم شاید بگم 1 ماه تمام گشتم

دوستان از کجا باید متوجه بشیم که هر isp با کدوم وی.پی.ان بین المللی سازگاره؟
منظورم n.o.r.d و اکسپرس و.... هست
از تست فکر نکنم راهی باشه بفهمی کار میکنه یا نه
ولی مثلا خیلی موقع ها بعضی isp ها سازگارن با بقیه مثلا من تا جایی که تست کردم رایتل و شاتل خیلی مثل هم کار میکنن یعنی یه vpn روی شاتل کار کنه روی رایتل هم کار میکنه

• Like
Reactions: Masood1992sdt
والا من دارم از سرور شخصی که گرفتم استفاده میکنم اینجا هم اگر کسی چیزی بدونه بهت نمیگه :D یه رسمی شده نمیگن به هم دیگه اونم منطقیه میترسن بگن و شناسایی بشه و از کار بیافته
دقیقا :D
چاره نیست باید برم کلی خرج کنم ببینم اخرش با کدوم راحتر وصل میشه و هزینه اش کمتره

امروز با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم که ببینم راهی هست پینگ کمتر بشه یا نه که یه سری راهنمایی کرد گفتم اینجا بگم شاید بدرد یکی بخوره.

من خطم 16 مگ بود و سرویس بازی هم رو 16 مگ گذاشته بودم ولی 2 نکته داشت یکی اینکه از وقتی گیم 16 رو فعال کردم پینگ تو بازی اومد 74 اینا ولی دیدم برای دوستانی که شاتل دارن با 8 مگ پینگ بهتری میگیرن و اینکه اپلود هم 2 مگ نمیشد.امروز پشتیبانی بهم گفت برای شرایط عادی خطت 16 مگ میکشه ولی چون باز نویز داره بهتره بذاری رو 8 مگ گیمینگ و تو تنظیمات مودم هم حالت annex بذار روی Annex A/I/J/L/M

تو این حالت آپلود 2 مگ هم گرفتم بالاخره و پینگم تو فیفا از 74 اومد رو 66 که خب تو این شرایط خیلی خوبه.
خلاصه اگه برای گیم میخواید با این وضع سیم کشی که اکثر ما داریم بهترین حالت همون 8 مگ هست و annex هم که گفتم برای افزایش سرعت آپلود.

این تست رو یکی تو فروم همسایه گذاشته بود. آیپی ش رو من خط زدم شاید راضی نباشه

IMG_20230703_235333.jpg

فیبر نوری شاتل
من از مخابرات دارم سرعتم یک هشتم اینه الان
و اینکه بله، سرعت بعد از وصل شدن به چیز پی ان ملاک اصلیه! ولی طبق تجربه میشه با چیز پی ان مناسب هم همین حدود سرعت رو داشت. خلاصه حرص بخوریم یکم :D

امروز با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم که ببینم راهی هست پینگ کمتر بشه یا نه که یه سری راهنمایی کرد گفتم اینجا بگم شاید بدرد یکی بخوره.

من خطم 16 مگ بود و سرویس بازی هم رو 16 مگ گذاشته بودم ولی 2 نکته داشت یکی اینکه از وقتی گیم 16 رو فعال کردم پینگ تو بازی اومد 74 اینا ولی دیدم برای دوستانی که شاتل دارن با 8 مگ پینگ بهتری میگیرن و اینکه اپلود هم 2 مگ نمیشد.امروز پشتیبانی بهم گفت برای شرایط عادی خطت 16 مگ میکشه ولی چون باز نویز داره بهتره بذاری رو 8 مگ گیمینگ و تو تنظیمات مودم هم حالت annex بذار روی Annex A/I/J/L/M

تو این حالت آپلود 2 مگ هم گرفتم بالاخره و پینگم تو فیفا از 74 اومد رو 66 که خب تو این شرایط خیلی خوبه.
خلاصه اگه برای گیم میخواید با این وضع سیم کشی که اکثر ما داریم بهترین حالت همون 8 مگ هست و annex هم که گفتم برای افزایش سرعت آپلود.
عه یعنی بزاری رو 8 پینگ بهتر میشه ؟ البته من خود نتم 8 عه و خطم هم بیشتر نمیکشه ولی برام جالب بود

این تست رو یکی تو فروم همسایه گذاشته بود. آیپی ش رو من خط زدم شاید راضی نباشه

View attachment 299697

فیبر نوری شاتل
من از مخابرات دارم سرعتم یک هشتم اینه الان
و اینکه بله، سرعت بعد از وصل شدن به چیز پی ان ملاک اصلیه! ولی طبق تجربه میشه با چیز پی ان مناسب هم همین حدود سرعت رو داشت. خلاصه حرص بخوریم یکم :D
یا خداوند
لعنتی منطقه ما فکر کنم حتی تا سر خیابون هم فیبر نباشه انقدر قدیمیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or