بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رفتم پایین کامل سیمارو تفکیک کردم همرو چسب برق زدم دوباره وصل کردم.
الان بین 10.4-10.6 فیکس شده. قبلش 10-12 متغیر بود.
نمیدونم نوسانی ای که تا 12 میرسید بهتر بود یا این 10.5 ثابت :D
اگه میتونی سیم ها از جایی که سربندی شدن با لحیم با کیفیت از اول سربندیشون کن تا اتصال یک دستی داشته باشن بعدش یه اسپلیتر از یه برند معتبر هم استفاده کن با اینکار ممکنه بالای ۱۴ هم بره
اما قبلش الان که میگی ثابت شده به پشتیبانی شرکتی که ازش نت گرفتی زنگ بزن ممکنه به راحتی ۱۶ هم فیکس بکنن
اما درمورد سوالت من ۱۰.۵ ثابت رو به ۱۰ ۱۲ متغیر ترجیح میدم چون اختلاف سرعت انقدری نیست
اما ۱۶ با قطعی رو به ۸ ثابت ترجیح میدم

رفتم پایین کامل سیمارو تفکیک کردم همرو چسب برق زدم دوباره وصل کردم.
الان بین 10.4-10.6 فیکس شده. قبلش 10-12 متغیر بود.
نمیدونم نوسانی ای که تا 12 میرسید بهتر بود یا این 10.5 ثابت :D
به نظرم خیلی دستکاریش نکن دیگه :D مستقیم که به هم وصل میکنی باید قشنگ دور هم بتابن بعد هم محکم چسب کاریش کنی.
شما مشکلت از اون سرخط نیست.اینم که اینکارا کردی یکم حالت کمک بوده.اصل مشکلت خود سیم کشی از اون سرخط هست تا پشت مودم.برای همین میگم یه 2 روز دست نزن و تو ساعات مختلف تست کن ببین کدوم حالت بهتره.یه وقت دیدی همین دیگه قطع نشد و از دردسر سیم کشی راحت شدی.

میتونی هم برای تست مودم رو ببری پایین و مستقیم هم تست کنی که خیالت راحت بشه که مشکل از چیه.

آخرین ویرایش:
اقا من شاتل ثبت نام کردم بعد یه مدت گفتن خطتون فیبر نوریه امکان ارایه سرویس نداریم.
میخواستم بدونم چه شرکت هایی اینترنت فیبر نوری میدن؟ و اینکه ایا پینگش برا بازی انلاین مناسبه؟

اقا من شاتل ثبت نام کردم بعد یه مدت گفتن خطتون فیبر نوریه امکان ارایه سرویس نداریم.
میخواستم بدونم چه شرکت هایی اینترنت فیبر نوری میدن؟ و اینکه ایا پینگش برا بازی انلاین مناسبه؟
شاتل آسیاتک صبانت میدونم که فیبر دارن ولی خیلی محدود هست. یعنی فقط تو بعضی از شهرها و محلات ارائه میدن ولی مخابرات فکر کنم هرجا فیبر باشه بده.کلا فیبر نوری رو فکر کنم بهتره از همون مخابرات گرفت.

فیبر هم اگه شرایطت خوب باشه،یعنی فاصله ات به کافو کم باشه که کیفیت خوب باشه،برای بازی آنلاین بهترینه.

ببین های وب میتونی سرویس بگیری؟ اومدن کامل سیم کشی فیبر نوری رو انجام دادن فقظ پول مدم رو دادم

سرویس ۱۰۰ mbps ماهی ۵۰۰ گیک ۳۵۰ هزار تومان

• Like
Reactions: RedShift
دوستان کسی از ماهان اینترنت گرفته؟ کیفیت اتصالش چجوریه؟ راضی کنندست سرویس اینترنتشون؟
امروز دیدم جشنوارشون خیلی وسوسه کنندست
16 مگ سرعت ماهی 550 گیگ بین الملل فقط 92000 تومن

بعد دیدن پستت دوباره رفتم زنگ زدم مصیبت نامه رو شروع کردم :D گفتم من فقط ایکس باکس گرفتم با یه خط جدید فقط واس نت شما چون تعریفشو زیاد شنیدم که بدون dns میشه وصل شد و تنها شرکتی هستید که به گیم اهمیت میدید :-" اپراتور گفت بذار بهت خبر میدم چند مین پیش زنگ زد گفت تماس گرفتم با مرکز اوکی شده
لینک و اینارو برات میفرستم کاراشو انجام بده
View attachment 299111
فقط احساس میکنم اون تخصیص پورته قراره یه ماه طول بکشه :))
اینقدر تو این خراب شده ادمو اذیت میکنن یه بارم کار آدم درست انجام میشه ادم تعجب میکنه :))
ظرف 5 روز هم خط وصل شد هم شاتل یه پیامک اومد منم زدم رو لینک خودش نصب خودکار داشت وصل شد
فقط یه سوال این فعالسازی تنظیمات بازی آنلاین تو پنل مدیریت سرویس چی هستش؟فعال کنم؟
پارس انلاین چند سال پیشا یه بسته ویژه گیم داشت که میزدی گند میزد تو نت :D بعدا گفتن خط شما کشش نداره برش میداریم واس شما
فعلا تو فیفا پینگ 82 الی 85 داره میده واسم تعجبه اینقدر نوسانش پایینه نهایت در حد 5 تاست
شاید بگید جوگیر شدم :D ولی تو همین تجربه چند ساعته میگم هر چی نت دارید بذارید کنار برید شاتل بگیرید مخصوصا ایکس باکسیا از دست رادار و الکترو شکن و بگذر و کوفت و زهرمارم راحت میشید :-&

اینقدر تو این خراب شده ادمو اذیت میکنن یه بارم کار آدم درست انجام میشه ادم تعجب میکنه :))
ظرف 5 روز هم خط وصل شد هم شاتل یه پیامک اومد منم زدم رو لینک خودش نصب خودکار داشت وصل شد
فقط یه سوال این فعالسازی تنظیمات بازی آنلاین تو پنل مدیریت سرویس چی هستش؟فعال کنم؟
پارس انلاین چند سال پیشا یه بسته ویژه گیم داشت که میزدی گند میزد تو نت :D بعدا گفتن خط شما کشش نداره برش میداریم واس شما
فعلا تو فیفا پینگ 82 الی 85 داره میده واسم تعجبه اینقدر نوسانش پایینه نهایت در حد 5 تاست
شاید بگید جوگیر شدم :D ولی تو همین تجربه چند ساعته میگم هر چی نت دارید بذارید کنار برید شاتل بگیرید مخصوصا ایکس باکسیا از دست رادار و الکترو شکن و بگذر و کوفت و زهرمارم راحت میشید :-&
مبارکه :D
سرویس گیم رو حتما فعال کن.بستگی به کشش خطت،میتونی انتخاب کنی که 16-8-4 مگ باشه ولی من بعد فعال کردنش مشکلی ندیدم ولی حدود 30-40 تا پینگ رو کم کرد.فکر کنم بعد فعال کردنش تو فیفا بیای رو 64 اینا

• Like
Reactions: omiid72
مبارکه :D
سرویس گیم رو حتما فعال کن.بستگی به کشش خطت،میتونی انتخاب کنی که 16-8-4 مگ باشه ولی من بعد فعال کردنش مشکلی ندیدم ولی حدود 30-40 تا پینگ رو کم کرد.فکر کنم بعد فعال کردنش تو فیفا بیای رو 64 اینا
فعالش کردم شد 4 خط!! پینگ 64 الی 68!! واقعا چرا زودتر نتو عوض نکردم کل توتس حروم شد :| :|همه بازی میکردن من فوش میدادم پارس انلاین
البته واس من 16 نیاورد بیشترینش 8 بود آخه سرویسمم 8 مگه خط ما کلا 16 نمیکشه خونه قدیمیه :D

فعالش کردم شد 4 خط!! پینگ 64 الی 68!! واقعا چرا زودتر نتو عوض نکردم کل توتس حروم شد :| :|همه بازی میکردن من فوش میدادم پارس انلاین
البته واس من 16 نیاورد بیشترینش 8 بود آخه سرویسمم 8 مگه خط ما کلا 16 نمیکشه خونه قدیمیه :D
نمیدونم دیدی تو تاپیک فیفا یا نه ولی من تو همین سیزن التیمت الیت شدم در حالی که با اینترنت قبلی 1/5 سال زور زدم ولی نمیشد;))

سرعت آپلودت چنده؟
چون من دیروز زنگ زدم پشتیبانیش گفتم راهی داره که پینگ پایین تر هم بیا یا نه.بعد یه سری تغییر داد که فرقی نکرد ولی گفت سیستم گیم که فعال کنید ما سرعت آپلودتون رو بالا میبریم.مال من هر کاری کرد همون 1 مگ بیشتر نمیشد ولی میگفتم رو 2 مگ براتم بستم.حالا نمیدونم واقعا جریان چیه یا چقدر تاثیر داره :-?

• Like
گرامی اون فیبرنوری که میگن منظورشون کافو نوریه که از قدیم هم نمیدونم چرا همیشه میگفتن فیبرنوری
دلیل بر اینکه بتونید سرویس فیبر ftth بگیرید نمیشه یه سری شرکتا ارائه میدن ولی اصلا باید ببینید کابل کشی شده و امکان ارائه سرویس هست یا نه به مخابرات زنگ بزنید بپرسید اگه سرویس بدن بقیه شرکتا هم میتونید چک کنید اون حرفی که بهتون زدن دلیل بر اینکه بتونید سرویس ftth بگیرید نیست
پینگش انچنان تغاوتی با adsl نمیکنه ولی تو یه سری بازیا مثل وارزون که گاها دیتا اپلود میکنن خیلی تجربه بهتری میده
ببین های وب میتونی سرویس بگیری؟ اومدن کامل سیم کشی فیبر نوری رو انجام دادن فقظ پول مدم رو دادم

سرویس ۱۰۰ mbps ماهی ۵۰۰ گیک ۳۵۰ هزار تومان
شما راضی هستی ازش؟ من ثبت نام زدم امروز اس ام اس ثبت مودمش برام اومد هنوز کاراشو نکردن جشنواره بود حتی پول مودم هم نگرفتن جالبیش اینه که سرعت سرویس چشنوارش ۱۰۰۰ مگ بود ولی تو بسته هاش نهایت سرعت تا ۵۰۰ بود خیلی دوست دارم وصل کنن ببینم اون سرعت ۱۰۰۰مگ رو ارائه میده یا کشش نداره
دوستان کسی از ماهان اینترنت گرفته؟ کیفیت اتصالش چجوریه؟ راضی کنندست سرویس اینترنتشون؟
امروز دیدم جشنوارشون خیلی وسوسه کنندست
16 مگ سرعت ماهی 550 گیگ بین الملل فقط 92000 تومن
تو adsl زیاد فرقی نمیکنه همشون موظف هستن سرعت قرارداد رو ارائه بدن اگه خطتون مشکل نداشته باشه و از جا دیگه الان ۱۶ مگ سرعت سرویس میگیرید اونم همینه
این شرکتا کلا هر از گاهی جشنواره های عالی زیاد مبذارن بدرد یکبار خرید میخوره
یدونه یکساله بگیرید سال بعد عوض کنید چون فقط واسه خرید اوله و سرویسا عادیشون تفاوت خاصی نداره که ارزش دردسرا تخلیه و تعویض داشته باشه

• Like
Reactions: Masood1992sdt
نمیدونم دیدی تو تاپیک فیفا یا نه ولی من تو همین سیزن التیمت الیت شدم در حالی که با اینترنت قبلی 1/5 سال زور زدم ولی نمیشد;))

سرعت آپلودت چنده؟
چون من دیروز زنگ زدم پشتیبانیش گفتم راهی داره که پینگ پایین تر هم بیا یا نه.بعد یه سری تغییر داد که فرقی نکرد ولی گفت سیستم گیم که فعال کنید ما سرعت آپلودتون رو بالا میبریم.مال من هر کاری کرد همون 1 مگ بیشتر نمیشد ولی میگفتم رو 2 مگ براتم بستم.حالا نمیدونم واقعا جریان چیه یا چقدر تاثیر داره :-?
فیفا رو پیگیر نبودم از زیر دستم در رفته ندیدم من همین الان تو چند ساعتش از 5 رفتم 2 از 13 الی 14 تا بازی یکی باختم فقط اونم دو دو بودیم 80 به بعد زد
4 نفر جلوش امباپه توتس و زولا و رونالدو تایتان و کرویف SBC بودن
:|
aaa.PNG
سرعت آپلودم ظهر یه مقدار بیشتر بود ولی الان صد کیلوبایتی کمترشده احتمالا به خاطر پیک مصرفه
پ.الان دیدم به به چه کردی :D نت خوب با تمرین میشه همین
تازه اونا که با 20 الی 25 بازی میکنن و به سرورا هم نزدیکن چه حالی میکنن

آخرین ویرایش:
فیفا رو پیگیر نبودم از زیر دستم در رفته ندیدم من همین الان تو چند ساعتش از 5 رفتم 2 از 13 الی 14 تا بازی یکی باختم فقط اونم دو دو بودیم 80 به بعد زد
4 نفر جلوش امباپه توتس و زولا و رونالدو تایتان و کرویف SBC بودن
:|
View attachment 299590
سرعت آپلودم ظهر یه مقدار بیشتر بود ولی الان صد کیلوبایتی کمترشده احتمالا به خاطر پیک مصرفه
پ.الان دیدم به به چه کردی :D نت خوب با تمرین میشه همین
تازه اونا که با 20 الی 25 بازی میکنن و به سرورا هم نزدیکن چه حالی میکنن
من تا حالا رو هیچ adslی ندیدم آپلود بیشتر از همین 1.2 مگ باشه.حالا نمیدونم پشتیبانیه چرت گفت یا واقعا 2 مگ هم میشه... :-?

پ.ن:یکی در مورد فیفا ندونه،میگه اینا چی میگن!!!توتس چه کوفتیه؟مودمه آیا؟!!!;))

• Smile
من تا حالا رو هیچ adslی ندیدم آپلود بیشتر از همین 1.2 مگ باشه.حالا نمیدونم پشتیبانیه چرت گفت یا واقعا 2 مگ هم میشه... :-?

پ.ن:یکی در مورد فیفا ندونه،میگه اینا چی میگن!!!توتس چه کوفتیه؟مودمه آیا؟!!!;))
بله با عوض کردن encapsulation از سمت پرووایدر میشه تا 2 مگابیت هم آپلود گرفت ولی سرعت دانلود میاد پایین !

• Like
Reactions: hamid_barca
بچه ها سرعت دانلود اینترنت خونه 200 KB بر ثانیس!!!!!
این سرعت واسه 20 سال پیش سرعت خوبی بود الان دیگه واقعا این چیهه!! WTF
چیکار میشه کرد کسی راهکاری داره؟

نتم از مخابراته و نمیتونم عوضش کنم چون خونه خودم نیست و واسه عوض کردن باید صاحب خونه نمیدونم میومد چیکار میکرد که کلی دنگ و فنگ داشت نتونستم عوضش کنم
ولی همین نت رو نمیشه یجوری بهترش کرد ؟
من حتی از تلفن استفاده نمیکنم و ADSL رو مستقیم به پریز تلفن وصل کردم
اگه میدونین بگین لطفا چون واقعا دیگه دارم فقیر میشم انقد از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده کردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or