بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
من تو خونه هم ADSL های وب دارم هم TD-LTE مبین نت هم 4G همراه اول و ایرانسل ( روی خط های گوشیم ) ، ولی با هیچکدوم نمیتونم به سرور بازی های PS وصل بشم واسه آنلاین بازی کردن. سرعت دانلود با DNS بد نیست ولی بازم به سرور خود بازی وصل نمیشه (Mortal kombat X و 11 - Ghost of Tsushima و Elden Ring , Fifa تست کردم ) . تنها راه حلش این بوده که با یه سوییچ میکروتیک V*P*N کانکت کنم که خیلی قطع ی داشت. آیا DNS یا سرویس دهنده اینترنت بجز ADSL، دیگه ای سراغ دارین که این مشکل رو حل کنه ؟

سلام
من تو خونه هم ADSL های وب دارم هم TD-LTE مبین نت هم 4G همراه اول و ایرانسل ( روی خط های گوشیم ) ، ولی با هیچکدوم نمیتونم به سرور بازی های PS وصل بشم واسه آنلاین بازی کردن. سرعت دانلود با DNS بد نیست ولی بازم به سرور خود بازی وصل نمیشه (Mortal kombat X و 11 - Ghost of Tsushima و Elden Ring , Fifa تست کردم ) . تنها راه حلش این بوده که با یه سوییچ میکروتیک V*P*N کانکت کنم که خیلی قطع ی داشت. آیا DNS یا سرویس دهنده اینترنت بجز ADSL، دیگه ای سراغ دارین که این مشکل رو حل کنه ؟
تو اونا فکر کنم فقط فیفا اونم برای یه سری دوستان که معمولا شاتل دارن کار میکنه همین.
کلا زیاد درگیر انلاین پلی دادن نباش یا اونایی که کار میکنن پلی بده یا دردسر شیر کردن وی پی ان رو باید تحمل کنی
دیگه خیلی وقته اکثر گیم ها مولتیشون کار نمیکنه

• Like
Reactions: Arios 22 and q23p
:/
زنگ بزنم اسیاتک بگم خطمو پایین تر بیارن؟
خیلی قطعی دارم
میتونی ولی خب 6 مگ یا 4 مگ میشه.میتونی باهاش کنار بیای؟بهترین کار همینه که سیم کشی رو درست کنی

اگه خونه ویلایی هستید که راحته، خودتم میتونی سیم بخری و مستقیم از سرخط بکشی تا مودم ولی اگه آپارتمان هستید چند پست بالاتر یه راه حل ساده دادم که شاید کمک کنه.اگه واحدتون بیشتر از یک خط تلفن دارید(منظورم فقط سیمش هست ،نه لزوما تلفن فعال داشته باشید) جای سیم کشیهاشون عوض کنید بلکه اون یکی خط دارای سیم سالمتری باشه.

• Like
Reactions: Arios 22
باید یه فکری به حال سیم کشی بکنی چون اون وقت باید زیر 6mb بیارن که اصلا اون نت دیگه ارزش نداره

میتونی ولی خب 6 مگ یا 4 مگ میشه.میتونی باهاش کنار بیای؟بهترین کار همینه که سیم کشی رو درست کنی

اگه خونه ویلایی هستید که راحته، خودتم میتونی سیم بخری و مستقیم از سرخط بکشی تا مودم ولی اگه آپارتمان هستید چند پست بالاتر یه راه حل ساده دادم که شاید کمک کنه.اگه واحدتون بیشتر از یک خط تلفن دارید(منظورم فقط سیمش هست ،نه لزوما تلفن فعال داشته باشید) جای سیم کشیهاشون عوض کنید بلکه اون یکی خط دارای سیم سالمتری باشه.
الان رفتم پایین جعبه تقسیم رو سیمای طبقه خودمونو کامل دراوردم دوباره وصل کردم.
الان به این شکل شد:
1688148099714.png
122 ثبات داره؟ بعد باید به دون استریم دقت کرد یا آپ؟ Attenuation وضعیتش چیجوریه؟

الان به این شکل شد:
View attachment 299384
122 ثبات داره؟ بعد باید به دون استریم دقت کرد یا آپ؟ Attenuation وضعیتش چیجوریه؟
آره الان بهتره.12 برای 8 مگ فکر نکنم قطعی زیاد باشه.سیمها رو درآوردی دوباری تو همون چیزه کردی؟اسمش نمیدونم چیه :D تو خود جعبه تقسیم یه سری باکس هست برای هر واحد که از سمت راستش سیم از بیرون اومده و از سمت چپش سیم به سمت خونه میاد.حالا میتونی همین 2 تا سیم رو مستقیم به هم وصل کنی و روش چسب برق بزنی که باز یکم نویز کمتر بشه چون بعضی وقتها داخل اون باکسها سولفاته شده.البته حواست باشه فکر کنم یه نمه برق هم داشته باشه.من یه بار دست زدم یه برق ریزی گرفتم :D

اون Attenuation هم فاصله تقریبی تا مخابرات یا همچین چیزی هست که هرچی کمتر باشه بهتره ولی کاریش نمیتونی بکنی.شما بچسب به همون snr
downstream همون سرعت دانلود و اون یکی هم سرعت آپلودت هست.که خب سرعت دانلود مهمتره و سرعت اپلود شما تو اکثر isp ها 1/8 سرعت دانلود هست

آره الان بهتره.12 برای 8 مگ فکر نکنم قطعی زیاد باشه.سیمها رو درآوردی دوباری تو همون چیزه کردی؟اسمش نمیدونم چیه :D تو خود جعبه تقسیم یه سری باکس هست برای هر واحد که از سمت راستش سیم از بیرون اومده و از سمت چپش سیم به سمت خونه میاد.حالا میتونی همین 2 تا سیم رو مستقیم به هم وصل کنی و روش چسب برق بزنی که باز یکم نویز کمتر بشه چون بعضی وقتها داخل اون باکسها سولفاته شده.البته حواست باشه فکر کنم یه نمه برق هم داشته باشه.من یه بار دست زدم یه برق ریزی گرفتم :D
اتفاقا داشتم سیخ میکردم یه برق ریزی منم گرفت :))
آره دراوردم سر سیمارو صاف کردم مرتب دوباره کردم توش.
باکس تازه ست فک نمیکم سولفاته شده باشه، یعنی کلا ساختمونمون ساخت شهریور 1401 عه همه چیزش نوعه :D

اتفاقا داشتم سیخ میکردم یه برق ریزی منم گرفت :))
آره دراوردم سر سیمارو صاف کردم مرتب دوباره کردم توش.
باکس تازه ست فک نمیکم سولفاته شده باشه، یعنی کلا ساختمونمون ساخت شهریور 1401 عه همه چیزش نوعه :D
یه 2 روز با همین فعلا سر کن ببین قطعی کم شده یا نه.اگه نشده بود بعد دیگه باید بری سراغ سیمکشی

الان به این شکل شد:
View attachment 299384

رفرش که میکنم میبینی 106 شده، 7-8 ثانیه بعد باز میشه 122، یه نوسانی بین این دو عدد هست، طبیعیه؟
الان خیلی فرق کرد و بهتر شده اما فکر‌ کنم با سیم روکش شده خوب با عایق بهترم میشه الان ۸mb میتونی بگیری بدون مشکل اما بیشتر نمیکشه این بالا پایین شدن یک میزانیش از مرکز مخابراتی هست و همیشه یکسان نخواهد بود اون عدد حساس نشو

آره یکم نوسان رو همه خطوط هست.مال من هم رو 16 مگ بین 9.5 تا 11 هی نوسان داره ولی قطعی ندارم
رفتم پایین کامل سیمارو تفکیک کردم همرو چسب برق زدم دوباره وصل کردم.
الان بین 10.4-10.6 فیکس شده. قبلش 10-12 متغیر بود.
نمیدونم نوسانی ای که تا 12 میرسید بهتر بود یا این 10.5 ثابت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or