بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها سرعت دانلود اینترنت خونه 200 KB بر ثانیس!!!!!
این سرعت واسه 20 سال پیش سرعت خوبی بود الان دیگه واقعا این چیهه!! WTF
چیکار میشه کرد کسی راهکاری داره؟

نتم از مخابراته و نمیتونم عوضش کنم چون خونه خودم نیست و واسه عوض کردن باید صاحب خونه نمیدونم میومد چیکار میکرد که کلی دنگ و فنگ داشت نتونستم عوضش کنم
ولی همین نت رو نمیشه یجوری بهترش کرد ؟
من حتی از تلفن استفاده نمیکنم و ADSL رو مستقیم به پریز تلفن وصل کردم
اگه میدونین بگین لطفا چون واقعا دیگه دارم فقیر میشم انقد از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده کردم...
اگه حالشو نداری برو td-lte بگیر

بچه ها سرعت دانلود اینترنت خونه 200 KB بر ثانیس!!!!!
این سرعت واسه 20 سال پیش سرعت خوبی بود الان دیگه واقعا این چیهه!! WTF
چیکار میشه کرد کسی راهکاری داره؟

نتم از مخابراته و نمیتونم عوضش کنم چون خونه خودم نیست و واسه عوض کردن باید صاحب خونه نمیدونم میومد چیکار میکرد که کلی دنگ و فنگ داشت نتونستم عوضش کنم
ولی همین نت رو نمیشه یجوری بهترش کرد ؟
من حتی از تلفن استفاده نمیکنم و ADSL رو مستقیم به پریز تلفن وصل کردم
اگه میدونین بگین لطفا چون واقعا دیگه دارم فقیر میشم انقد از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده کردم...
چندتا راه داری
یا مشکل نویز شدید داری زنگ بزن ۲۰۲۰ اگه از جعبه تقسیم پایین ساختمون باشه ثبت خرابی کن مشکلش ساده باشه مامور میاد یه چک میکنه شاید بهترشه اگه مشکلش جدی تر باشه باید وقت بذاری کلا به کابل مستقیم بکشی
یا td lte بگیری که اینم باید چک کنی کیفیتش اونجا چجوریه
با اگه تهران هستی زیتل هم میتونی بگیری که نامحدوده حجمش فکر کنم ماهی ۳۰۰ بود قیمتش
یا سرویس فیبر ftth بگیری اگه سرویس دهی به اونجا شروع شده باشه
اگه با هزینه بیشتر دادن (۳۰۰ تومن به بالا در ماه) مشکل نداری برو سمت زیتل یا فیبر اگه برا نمیصرفه خطتو درست کن از همون adsl استفاده کن

چندتا راه داری
یا مشکل نویز شدید داری زنگ بزن ۲۰۲۰ اگه از جعبه تقسیم پایین ساختمون باشه ثبت خرابی کن مشکلش ساده باشه مامور میاد یه چک میکنه شاید بهترشه اگه مشکلش جدی تر باشه باید وقت بذاری کلا به کابل مستقیم بکشی
یا td lte بگیری که اینم باید چک کنی کیفیتش اونجا چجوریه
با اگه تهران هستی زیتل هم میتونی بگیری که نامحدوده حجمش فکر کنم ماهی ۳۰۰ بود قیمتش
یا سرویس فیبر ftth بگیری اگه سرویس دهی به اونجا شروع شده باشه
اگه با هزینه بیشتر دادن (۳۰۰ تومن به بالا در ماه) مشکل نداری برو سمت زیتل یا فیبر اگه برا نمیصرفه خطتو درست کن از همون adsl استفاده کن
خب من تهرانم
بین زیتل و TDLTE کدومش بهتره به نظرت و از کجا بگیرم که بهتر باشه ؟ بعد میشه هر جا خواستم با خودم ببرمش یا اینا رو هم رو خط تلفن خونه راه اندازی میکنن ؟

هزینه اینترنت موبایل الان داره بیشتر درمیاد واسم ...

نمیصرفه و وقتشم ندارم بخوام رو نت مخابرات کار کنم که حالا بخواد مثلا سرعتش از 200KB بشه 500KB ....

خب من تهرانم
بین زیتل و TDLTE کدومش بهتره به نظرت و از کجا بگیرم که بهتر باشه ؟ بعد میشه هر جا خواستم با خودم ببرمش یا اینا رو هم رو خط تلفن خونه راه اندازی میکنن ؟

هزینه اینترنت موبایل الان داره بیشتر درمیاد واسم ...

نمیصرفه و وقتشم ندارم بخوام رو نت مخابرات کار کنم که حالا بخواد مثلا سرعتش از 200KB بشه 500KB ....
جفتشو باید بگی بیان تست بگیرن و اصلا ببینب اونجا سرویس میدن یا نه زیتل تجهیزات داره ثابته و نامحدوده برای گیم بهتره البته اگه سرویس بدن و سرعت خوب بده اونجا
Tdlte هم تا جایی که میدونم ثابت و رومیزی هستن هرکدومو بخوای بگیری دردسرای خودشو داره که بیان چک کنن و راه بندازن و…
اگه با هزینه مشکل نداری اول برو سراغ فیبر اگه جشنواره باشه هزینه اولیه کمتری داری و ثبات و سرعت بیشتری داره اگه نتونستی سرویس بگیری برو زیتل رو چک کن td lte چندان برای گیم جالب نیست و هزینه هاشم نسبت به سرویسش زیاد جالب نیست

• Like
Reactions: BoxBox
جفتشو باید بگی بیان تست بگیرن و اصلا ببینب اونجا سرویس میدن یا نه زیتل تجهیزات داره ثابته و نامحدوده برای گیم بهتره البته اگه سرویس بدن و سرعت خوب بده اونجا
Tdlte هم تا جایی که میدونم ثابت و رومیزی هستن هرکدومو بخوای بگیری دردسرای خودشو داره که بیان چک کنن و راه بندازن و…
اگه با هزینه مشکل نداری اول برو سراغ فیبر اگه جشنواره باشه هزینه اولیه کمتری داری و ثبات و سرعت بیشتری داره اگه نتونستی سرویس بگیری برو زیتل رو چک کن td lte چندان برای گیم جالب نیست و هزینه هاشم نسبت به سرویسش زیاد جالب نیست
فیبر نوری تو محدوده ما هنوز نذاشتن :<
البته نمیدونم منظورت از فیبر همون باشه یا یچیزه دیگس :-?

تو سایتش سرچ کردم جایی که من هستم جزء محدوده زیتل هست
و اگه واسه گیم هم بهتر باشه احتمالا برم همون زیتل بگیرم

--
نت همراه اول رو نمیشه یکاری کرد که واسه بازی هم اوکی باشه؟ چون همش لگ و دلی و قطعی داره :<

اینقدر تو این خراب شده ادمو اذیت میکنن یه بارم کار آدم درست انجام میشه ادم تعجب میکنه :))
ظرف 5 روز هم خط وصل شد هم شاتل یه پیامک اومد منم زدم رو لینک خودش نصب خودکار داشت وصل شد
فقط یه سوال این فعالسازی تنظیمات بازی آنلاین تو پنل مدیریت سرویس چی هستش؟فعال کنم؟
پارس انلاین چند سال پیشا یه بسته ویژه گیم داشت که میزدی گند میزد تو نت :D بعدا گفتن خط شما کشش نداره برش میداریم واس شما
فعلا تو فیفا پینگ 82 الی 85 داره میده واسم تعجبه اینقدر نوسانش پایینه نهایت در حد 5 تاست
شاید بگید جوگیر شدم :D ولی تو همین تجربه چند ساعته میگم هر چی نت دارید بذارید کنار برید شاتل بگیرید مخصوصا ایکس باکسیا از دست رادار و الکترو شکن و بگذر و کوفت و زهرمارم راحت میشید :-&
نه جوگیر نیستی من از چندین وقت پیش اینجا و همه جا میگفتم اقا شاتل بگیرید تازه میفهمید پینگ خوب و پشتیبانی خوب یعنی چی
ولی کسی گوشی نمیکرد تا اینجا شما و hamid_barca به دنیای شاتل اومدید :)) برای منم نوسان پینگم 2 3 تاس تو فیفا 23 پینگ 45 میگیرم تا 48 بازی داره یا تو mw2 هم پینگ 47 عه تا 50

فیبر نوری تو محدوده ما هنوز نذاشتن :<
البته نمیدونم منظورت از فیبر همون باشه یا یچیزه دیگس :-?

تو سایتش سرچ کردم جایی که من هستم جزء محدوده زیتل هست

--
نت همراه اول رو نمیشه یکاری کرد که واسه بازی هم اوکی باشه؟ چون همش لگ و دلی و قطعی داره :<
فیبر همون سرویس ftth منظورمه یه تماس با مخابرات بگیرید بپرسید اونجا سرویس میدن یا نه مشخص میشه اگه سرویس بدن بخاطر اینکه معمولا جشنواره و مودم امانی میذارن گزینه بهتریه هزینه اولیه کمتری داره
اگه سرویس ندادن زیتل گزینه بهتریه گاهی نوسان سرعت داره مثل ftth سرعت ثابت نداره ولی بازم خوبه خیلیا گرفتن راضی هستن خصوصا بخاطر نامحدود بودنش فقط فکر کنم هزینه اولیه داره و خرج تجهیزاتشو باید بدید البته اول میان تست سرعت میگیرن براتون فک کنم یه چند تومنی هزینه اولیه میگیرن باز من درجریان نیستم چون تهران نیستم کلا ولی هزینه انچنانی نیست چون مودم td lte بخوای بخری هزینش خیلی بیشتر از نصب زیتل میشه و محدودیت حجم و قیمت بالای tdlte تو دراز مدت ده برابر زیتل خرج میندازت
نت سیم کارت هم خیر کلا انچنان مناسب گیم نیست هم نت تایپ ۳ میده هم ثبات نداره من چندبار تست کردم تونستم انلاین پلی بدم مشکل خاصی نداشتم با نت سیم کارت ولی خب برای گیم مناسب نیست دیگه اذیت میکنه

• Like
فیبر همون سرویس ftth منظورمه یه تماس با مخابرات بگیرید بپرسید اونجا سرویس میدن یا نه مشخص میشه اگه سرویس بدن بخاطر اینکه معمولا جشنواره و مودم امانی میذارن گزینه بهتریه هزینه اولیه کمتری داره
اگه سرویس ندادن زیتل گزینه بهتریه گاهی نوسان سرعت داره مثل ftth سرعت ثابت نداره ولی بازم خوبه خیلیا گرفتن راضی هستن خصوصا بخاطر نامحدود بودنش فقط فکر کنم هزینه اولیه داره و خرج تجهیزاتشو باید بدید البته اول میان تست سرعت میگیرن براتون فک کنم یه چند تومنی هزینه اولیه میگیرن باز من درجریان نیستم چون تهران نیستم کلا ولی هزینه انچنانی نیست چون مودم td lte بخوای بخری هزینش خیلی بیشتر از نصب زیتل میشه و محدودیت حجم و قیمت بالای tdlte تو دراز مدت ده برابر زیتل خرج میندازت
نت سیم کارت هم خیر کلا انچنان مناسب گیم نیست هم نت تایپ ۳ میده هم ثبات نداره من چندبار تست کردم تونستم انلاین پلی بدم مشکل خاصی نداشتم با نت سیم کارت ولی خب برای گیم مناسب نیست دیگه اذیت میکنه
مرسیییی:Flowers:

خرج تجهیزاتشو باید بدید البته اول میان تست سرعت میگیرن براتون فک کنم یه چند تومنی هزینه اولیه میگیرن باز من درجریان نیستم چون تهران نیستم کلا ولی هزینه انچنانی نیست چون مودم td lte بخوای بخری هزینش خیلی بیشتر از نصب زیتل میشه و محدودیت حجم و قیمت بالای tdlte تو دراز مدت ده برابر زیتل خرج میندازت
من یک ماه پیش با زیتل صحبت کردم چیزی که میدن همون TD LTE تقریبا 2500 تجهیزات و نصب و 1500 اکسس پوینت میشه البته نهایت سرعت 40 که میشه 5 مگ
احساسم اینه چون نامحدود هم هست از نظر سرعت کیفیت TD LTE بقیه رو نداشته باشن البته اون TD هایی که ادعا می کنن نهایت سرعت 80 میدن هم معلوم نیست چقدرش درست باشه

• Like
من یک ماه پیش با زیتل صحبت کردم چیزی که میدن همون TD LTE تقریبا 2500 تجهیزات و نصب و 1500 اکسس پوینت میشه البته نهایت سرعت 40 که میشه 5 مگ
احساسم اینه چون نامحدود هم هست از نظر سرعت کیفیت TD LTE بقیه رو نداشته باشن البته اون TD هایی که ادعا می کنن نهایت سرعت 80 میدن هم معلوم نیست چقدرش درست باشه
نه زیتل خیلی سرعتش نوسانیه فامیل ما تو منطقه بلوارفردوس تهران گرفته سرعت دانلودش 1 تا 1.5 مگ بیشتر نمیشه
دقیقا به نظرم بخاطر نامحدود واقعی بودنه پینگی هم که تعطیل عه کلا

• Like
  • Poker Face
Reactions: Arios 22 and BoxBox
نه زیتل خیلی سرعتش نوسانیه فامیل ما تو منطقه بلوارفردوس تهران گرفته سرعت دانلودش 1 تا 1.5 مگ بیشتر نمیشه
پس حدسم درسته;)
به غیر از این سراغ ADSL شاتل هم رفتم (برای دانلود که سرعتش مد نظرم نیست برای کیفیت و پینگش) گفت از سه سال پیش که درخواست دادین هنوز پورت در منطقه شما خالی نشده:D
البته که گزینه اینترنت رادیویی هم هست که از TD و ADSL با اختلاف گرون تر در میاد
شاتل فقط 200 میگیره بیاد تست کنه که اصن جواب میده در محدوده من یا نه بعدش بالای 6 تومن هزینش میشه

• Like
و سایتش سرچ کردم جایی که من هستم جزء محدوده زیتل هست
زیتل خیلی نوسان داره به خصوص این 7-8 ماه . بعضی مواقع سرعتش 30 - 35 ( حدود 4 مگ دانلود منیجر ) بعضی وقت ها هم یهو میاد روی 8 ( 1 مگ ) و پایینتر . برای بازی آنلاین هم

خیلی مناسب نیست . ولی خب نامحدوده و برای دانلود زیاد یا دائم فیلترشکن روشن بودن خیلی خوبه . ولی درکل کیفیت زیتل به نسبت قبل افت زیادی داشته

• Like
خب با چیزایی که گفتین نظرم کلا عوض شد
دانلود رو با همون نت موبایل انجام میدم ...

ولی واسه بازی چه نتی بگیرم ؟ :<
اره دانلود رو بنداز رو همون موبایل
اگر میدن الان بهترین نت برای بازی شاتل عه
اسیاتک هم بد نیست ولی یکم شانسیه میتونه در حد شاتل پینگ خوبی بده میتونه بدتر باشه
شاتل من ندیدم جایی پینگ بدی بده

• Like
این سرویسا برای هر نقطه یکجوره من خیلیارو دیدم که تقریبا تمام مدت همون ۴۰ مگ زیتل رو میگیرن من خودم با همراه اول هات اسپات گوشی معمولا ۱۵ مگابایت دانلود میگیرم که میشه ۱۲۰مگ بعد تو همکف ساختمون کلا انتن ندارم!! برای همین باید حتما تست بشه از نظر سرعت و کیفیت و نامحدود بودنش من هرکی دیدم برای گیم گرفته راضی بوده ولی. خب حتما باید تست بشه قبل خرید
درکل برای کسی که به سرویس ای دی اس ال مخابرات محدوده گزینه خیلی بهتریه چون عملا دستش بستس
یا زیتل باید بگیره یا اگه میتونه فیبر بگیره سرویس ftth
گزینه دیگه ای نیست این وسط
بقیه td lte ها هم که بدرد نمبخورن با اون حجم و قیمتاشون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or