بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عه یعنی بزاری رو 8 پینگ بهتر میشه ؟ البته من خود نتم 8 عه و خطم هم بیشتر نمیکشه ولی برام جالب بود
پشتیبانی که اینطور میگفت و خب برای من تاثیر داشت و یه 10 تایی پینگ کم شد.البته اگه خط بدون نویز باشه که همون 16 بهتره.

این تست رو یکی تو فروم همسایه گذاشته بود. آیپی ش رو من خط زدم شاید راضی نباشه

View attachment 299697

فیبر نوری شاتل
من از مخابرات دارم سرعتم یک هشتم اینه الان
و اینکه بله، سرعت بعد از وصل شدن به چیز پی ان ملاک اصلیه! ولی طبق تجربه میشه با چیز پی ان مناسب هم همین حدود سرعت رو داشت. خلاصه حرص بخوریم یکم :D
الان فکر کنم همه شرکتایی که با جشنواره فیبر میدن سرعت یک گیگ روی جشنواره اولیه میدن که حجم زیادی نداره صرفا برای تست سرویسه و اینکه ببینید تا چه سرعتی براتون کشش داره به بعدش ندیدم شرکتی این سرعتو رو بسته های عادیش داشته باشه البته تعرفه هاشون بدلایل نامعلومی برای عموم مشخص نیست و فقط کسایی که سرویسو دارن میتونن ببینن ولی مخابرات تا جایی که میدونم نهایت تا ۳۰۰ میداد های وب هم توی بسته های عادی نهایت تا ۵۰۰ میده شاتل رو نمیدونم
حالا به چه دلیل سرعت بالاتر نمیدن مشخص نیست احتمالا زیرساخت مناسبی ندارن وگرنه فکر کنم با همین تجهیزات خارج از کشور اینترنت ۱۰گیگ میدن و فکر نکنم تجهیزات اصافه تری داشته باشه
پشتیبانی که اینطور میگفت و خب برای من تاثیر داشت و یه 10 تایی پینگ کم شد.البته اگه خط بدون نویز باشه که همون 16 بهتره.
البته نیازی نیست حتما از ۱۶ بیارید روی ۸
میتونید ۱۰-۱۲-۱۴ و اینجور اعداد هم فیکس کنید رقم snr از یه حدی به بالا عالی محسوب میشه روی اون حد بهترین پینگو میگیرید هرچقدر سرعتو پایینتر بیاربد دیگه تاثیری نداره مقدار دقیقشو سرچ کنید میاد فکر کنم بالای ۲۰ بود بازم دقیق یادم نیست اگه رو ۸ بهتر از ۱۶ پینگ میگیرید سرعت ۱۰ و ۱۲ هست تست کنید

پ.ن: خیلی وقت بود نامحدود همراه اول نگرفته بودم اخرین بار که گرفتم دقیقا مال قبل نصب تجهیزات جدید توی شهر بود فکر کنم از قبل عید نگرفته بودم با وای فای دانلودامو انجام میدادم
الان میخواستم اپدیت اولیه هاگوارتزو دانلود کنم و نامحدود همراه اول فعال کردم من همیشه با سیستم دانلود میکردم این سری گفتم با کنسول بگیرم چون اصلا حوصله کد گرفتن و لبنک اضافه کردن نداشتم با این صحنه پشم ریزون مواجه شدم
DA325C36-ED03-4ECB-B701-68E8DB81CC08.jpeg
حیف که امکان رسیدن به همچین سرعتایی داریم ولی با این وضع مزخرف حجمی بودن اینترنت نمیتونیم ازشون لذت ببریم و همش باید نگران مصرف حجممون باشیم

الان فکر کنم همه شرکتایی که با جشنواره فیبر میدن سرعت یک گیگ روی جشنواره اولیه میدن که حجم زیادی نداره صرفا برای تست سرویسه و اینکه ببینید تا چه سرعتی براتون کشش داره به بعدش ندیدم شرکتی این سرعتو رو بسته های عادیش داشته باشه البته تعرفه هاشون بدلایل نامعلومی برای عموم مشخص نیست و فقط کسایی که سرویسو دارن میتونن ببینن ولی مخابرات تا جایی که میدونم نهایت تا ۳۰۰ میداد های وب هم توی بسته های عادی نهایت تا ۵۰۰ میده شاتل رو نمیدونم
حالا به چه دلیل سرعت بالاتر نمیدن مشخص نیست احتمالا زیرساخت مناسبی ندارن وگرنه فکر کنم با همین تجهیزات خارج از کشور اینترنت ۱۰گیگ میدن و فکر نکنم تجهیزات اصافه تری داشته باشه
شاتل ازش خیلی تست ندیدم. و اینکه آره احتمالا کاهش بدن سرعتو بعدا
دیدم بحث سر سرعت آپلود و این چیزاست روی adsl، گفتم شاید یه نفر ترغیب شه پی ش رو بگیره اگر امکانش فراهم باشه تو اون منطقه حداقل از شر محدودیت های سیم مسی راحت شه. بره مرحله بعدی حداقل و محدودیت های عمدی!

دوستانی که شاتل دارن چند تا سوال داشتم :
1.شاتل اجازه میده قبل از اینکه قرداد یکماهه تموم بشه مثل پارس آفلاین سرویس رو بسوزونیم و یه جدیدش رو فعال کنیم ؟ آخه 200گیگ برای یک ماه خیلی کمه
2.انتخاب سرویس 8مگ یا 16 مگ دست خودمونه یا اونا تعیین میکنن ؟ چون مودم من قابلیت تنظیم snr داره و توی ساعتایی که snr میاد پایین خودم دستی سرعت دانلود رو میارم پایین
3. فعال کردن حالت گیمینگ از توی سایت امکان پذیره یا حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم ؟

دوستانی که شاتل دارن چند تا سوال داشتم :
1.شاتل اجازه میده قبل از اینکه قرداد یکماهه تموم بشه مثل پارس آفلاین سرویس رو بسوزونیم و یه جدیدش رو فعال کنیم ؟ آخه 200گیگ برای یک ماه خیلی کمه
2.انتخاب سرویس 8مگ یا 16 مگ دست خودمونه یا اونا تعیین میکنن ؟ چون مودم من قابلیت تنظیم snr داره و توی ساعتایی که snr میاد پایین خودم دستی سرعت دانلود رو میارم پایین
3. فعال کردن حالت گیمینگ از توی سایت امکان پذیره یا حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم ؟
مورد اول رو نمیدونم چون تازه شاتل گرفتم و فعلا 3 ماهه دارم

مورد دوم دست خودت هست که چه سرعتی بگیری ولی موقعی که مودم رو راه میندازی اگه نویز زیاد باشه خودشون پیشنهاد میدن که یه سرعتی برات ببندن که قطعی نداشته باشی ولی باز به اختیار خودته.من 16 مگ دارم ولی روزهای اول مشکل سیم کشی داشتم که رو 10 مگ برام بست بعد که مشکل رفع شد زنگ زدم و دوباره گذاشت رو حالت سرعت آزاد که هرچی کشش داشت.

گیمینگ هم دست خودت هست و از کنترل پنلت قابل انجامه ولی نوشته به تعداد محدود میتونی حالت گیمینگ رو تغییر بدی که از پشتیبانی پرسیدم گفت روزی 3 بار میتونی حالتش رو عوض کنی.سرعت گیمینگ هم بستگی به کشش خطت داره.اگه مثلا 16 مگ خطتت کشش داشته باشه و سرویس 16 مگ هم خریده باشی،تو سایت میتونی 16-8-4 و... انتخاب کنی ولی مثلا اگه سرویس 8 مگ گرفته باشی یا خطت کشش بالای 8 مگ رو نداشته باشه گزینه های 8 مگ به پایین رو نشون میده(همین سرویس گیمینگ در آسیاتک پولیه و لغوش هم باید زنگ بزنی پشتیبانی :-& )

مورد اول رو نمیدونم چون تازه شاتل گرفتم و فعلا 3 ماهه دارم

مورد دوم دست خودت هست که چه سرعتی بگیری ولی موقعی که مودم رو راه میندازی اگه نویز زیاد باشه خودشون پیشنهاد میدن که یه سرعتی برات ببندن که قطعی نداشته باشی ولی باز به اختیار خودته.من 16 مگ دارم ولی روزهای اول مشکل سیم کشی داشتم که رو 10 مگ برام بست بعد که مشکل رفع شد زنگ زدم و دوباره گذاشت رو حالت سرعت آزاد که هرچی کشش داشت.

گیمینگ هم دست خودت هست و از کنترل پنلت قابل انجامه ولی نوشته به تعداد محدود میتونی حالت گیمینگ رو تغییر بدی که از پشتیبانی پرسیدم گفت روزی 3 بار میتونی حالتش رو عوض کنی.سرعت گیمینگ هم بستگی به کشش خطت داره.اگه مثلا 16 مگ خطتت کشش داشته باشه و سرویس 16 مگ هم خریده باشی،تو سایت میتونی 16-8-4 و... انتخاب کنی ولی مثلا اگه سرویس 8 مگ گرفته باشی یا خطت کشش بالای 8 مگ رو نداشته باشه گزینه های 8 مگ به پایین رو نشون میده(همین سرویس گیمینگ در آسیاتک پولیه و لغوش هم باید زنگ بزنی پشتیبانی :-& )
البته برای بقیه دوستان اینم اضافه کنم که سرویس گیمینگ شاتل برای سرعت 8 و 16 رایگانه برای سرعت 4 و پایین تر ( که نمیدونم اصلا به چه درد میخوره ) پولی میشه

چرا خب؟مگه 4 مگ و پایینتر چیز خاصی داره؟ :D
اگر از نظر سرعتی میگی چرا خوب خیلی سرعت کمی داره دیگه برای اون میگم نمیدونم به چه دردی میخوره
اما اگر از نظر پولی میگی دیگه ما تو ایران هستیم باید قشر کسایی که پول کمتری میدن به اینترنت زجر بکشن پول بدن برای سرویس گیمینگ یا اصلا باید یه جای کار لنگ بزنه نمیشه یه اینترنت تو همه چی خوب باشه :))
البته یادمه 5 سال پیش که من شاتل گرفتم گفتن ماهی 5 هزار تومنه سرویس گیمینگ که برای همون موقع هم ماهی 5 هزار تومن پولی نبود خدایی
الانم بعید میدونم ماهی بیشتر از 10 15 تومن بگیره

• Smile
Reactions: hamid_barca
اگر از نظر سرعتی میگی چرا خوب خیلی سرعت کمی داره دیگه برای اون میگم نمیدونم به چه دردی میخوره
اما اگر از نظر پولی میگی دیگه ما تو ایران هستیم باید قشر کسایی که پول کمتری میدن به اینترنت زجر بکشن پول بدن برای سرویس گیمینگ یا اصلا باید یه جای کار لنگ بزنه نمیشه یه اینترنت تو همه چی خوب باشه :))
البته یادمه 5 سال پیش که من شاتل گرفتم گفتن ماهی 5 هزار تومنه سرویس گیمینگ که برای همون موقع هم ماهی 5 هزار تومن پولی نبود خدایی
الانم بعید میدونم ماهی بیشتر از 10 15 تومن بگیره
نه منظورم همین بود که چرا 16-8 مجانیه ولی 4 مگ پولیه!!!! :D
حالا یه بار باید تست کنم ببینم چه فرقی داره

نه منظورم همین بود که چرا 16-8 مجانیه ولی 4 مگ پولیه!!!! :D
حالا یه بار باید تست کنم ببینم چه فرقی داره
اهاااااا فکر کنم اشتباه منظور منو متوجه شدی
شما سرعت اینترنت خودت که از شاتل خریدی 16 یا 8 باشه سرویس گیم مجانیه فعال کردنش
ولی اینترنت سرعت 4 یا پایین تر داشته باشی برای سرویس گیم باید پول بدی

• Poker Face
Reactions: hamid_barca
اهاااااا فکر کنم اشتباه منظور منو متوجه شدی
شما سرعت اینترنت خودت که از شاتل خریدی 16 یا 8 باشه سرویس گیم مجانیه فعال کردنش
ولی اینترنت سرعت 4 یا پایین تر داشته باشی برای سرویس گیم باید پول بدی
این قضیه هی داره عجیب تر میشه :))

• Like
Reactions: barney stinson
این قضیه هی داره عجیب تر میشه :))
من عذر خواهی میکنم الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم گفتن اینا رو تغییر دادن الان دیگه ربطی به سرعت نداره و کسایی که سرویس زر و نقره ای میگیرن با هر سرعتی میتونن سرویس گیم رو فعال کنن رایگان
سرویس های برنزی ولی کلا سرویس گیم ندارن دیگه
برای vdsl هم نمیدن سرویس گیم

من عذر خواهی میکنم الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم گفتن اینا رو تغییر دادن الان دیگه ربطی به سرعت نداره و کسایی که سرویس زر و نقره ای میگیرن با هر سرعتی میتونن سرویس گیم رو فعال کنن رایگان
سرویس های برنزی ولی کلا سرویس گیم ندارن دیگه
برای vdsl هم نمیدن سرویس گیم
ممنون بابت پیگیری :-bd
احتمالا همون 5-6 سال پیش منطقی بوده چون به نظرم اون موقع ها تعداد افرادی که سرعتهای پایین میگرفتن بیشتر بوده ولی الان بعیده کسی زیر 8 مگ اینترنت بخواد

• Like
Reactions: barney stinson
دوستان،من مدت مدیدی از مخابرات سرویس داشتم،بخاطر کیفیت پایینش بتازگی اومدم از ماهان سرویس گرفتم. و اما سوالم:
این سرویس های شرکتی فقط توی جشنواره،جذابیت دارن
شما چجوری تو حالت عادی هم میگیرید.
من قیمتا رو داشتم میدیدم واقعا گرونن با 8-16 مگ سرعت و حداقل 200-250 حجم بین الملل.
این جشنواره چون شش ماهست از الان استرس گرفتم بعد این شش ماه چه گلی به سرم بگیرم:p

دوستان،من مدت مدیدی از مخابرات سرویس داشتم،بخاطر کیفیت پایینش بتازگی اومدم از ماهان سرویس گرفتم. و اما سوالم:
این سرویس های شرکتی فقط توی جشنواره،جذابیت دارن
شما چجوری تو حالت عادی هم میگیرید.
من قیمتا رو داشتم میدیدم واقعا گرونن با 8-16 مگ سرعت و حداقل 200-250 حجم بین الملل.
این جشنواره چون شش ماهست از الان استرس گرفتم بعد این شش ماه چه گلی به سرم بگیرم:p
همینه قیمتا. یا باید کم حجم بگیرید دانلودارو بذارید با نت سیم کارت یا هزینه کنید براش
بعد ۶ ماه اگه با هزینه کم میخواید بگیرید باید تخلیه کنید برید رو یه شرکت دیگه و همیشه هم جشنواره یکساله بگیرید در غیر اینصورت باید به قیمتای عادی عادت کنید

• Like
Reactions: Masood1992sdt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or