منم asus دارم که متاسفانه openvpn که هیچی کلا مرخص شدهسلام
قسمت کوآپ بازی efo23 روی سرور آمازونه که ایران تحریمه، با دی. ان اس باز نمیشه فقط فیلترشکن لازمه.
یه روتر ایسوس دارم از خارج از ایران آوردن برام... تنها راه متصل شدن فیلترشکنه... فیلترشکنای داخلی هم بدرد نمیخورن همش قطع میشن و سرعتشون افتضاحه... همراه روتر یه اشتراک یه ساله نورد هم بود کانفیگشو زدم روی روتر ولی وصل نمیشه
l2tp هم نورد نداره فقط openvpn داره.
سلام
قسمت کوآپ بازی efo23 روی سرور آمازونه که ایران تحریمه، با دی. ان اس باز نمیشه فقط فیلترشکن لازمه.
یه روتر ایسوس دارم از خارج از ایران آوردن برام... تنها راه متصل شدن فیلترشکنه... فیلترشکنای داخلی هم بدرد نمیخورن همش قطع میشن و سرعتشون افتضاحه... همراه روتر یه اشتراک یه ساله نورد هم بود کانفیگشو زدم روی روتر ولی وصل نمیشه
این دوتا برنامه gear up booster و logo fast یه تستی کن واسه اکثر بازیا جواب میده رفع تحریم داره هم پی سی جوابه هم کنسولسلام
سلام عزیز این سرویس رو از کدوم شرکت گرفتی و چقدر هزینه برات داشت؟ ممنون میشم توضیح بدی.این تست فیبر من با هات اسپات موبایله:
اینترنت فیبرنوری مخابراته...قبلا ماهی ۱۸۰ بود الان شده ۳۷۰ تومنسلام عزیز این سرویس رو از کدوم شرکت گرفتی و چقدر هزینه برات داشت؟ ممنون میشم توضیح بدی.
نه fifa نیستسلام
اپن وی پی ان کلا بسته است .
برای همین نورد کار نمیکنه .
fifa 23 ?
مگه رو پلی استیشن بازی نمیکنی ؟
من رو پی سی تونستم بالا بیارم .
با دی ان اس شکن و رادار بتا (ترکیبی )
قسمت آنلاینش نمیدونم کجاست ، چون اصلا بازی نمیکنم
دوستی هم ندارم که باهاش کوآپ بزنم.
View attachment 299208
شکن
View attachment 299209
ترکیب شکن و رادار بتا
View attachment 299210
View attachment 299211
به همین سادگی
..
چطور باید این اینترنت رو ثبت نام کرد؟میزان پایداریش چقدره و سرعت دانلودت چند مگابایت بر ثانیه هستش؟اینترنت فیبرنوری مخابراته...قبلا ماهی ۱۸۰ بود الان شده ۳۷۰ تومن
والا سرعتش خوبه ولی چون مال مخابراته محدودیت زیاد داره.. خیلی از فیلترشکنا کار نمیکنن روش.چطور باید این اینترنت رو ثبت نام کرد؟میزان پایداریش چقدره و سرعت دانلودت چند مگابایت بر ثانیه هستش؟
اگه میشه یه توضیخ تو دایرکت بهم میدی راجع به اینا.این دوتا برنامه gear up booster و logo fast یه تستی کن واسه اکثر بازیا جواب میده رفع تحریم داره هم پی سی جوابه هم کنسول
بازیای تحریم یا فیلتر ایکس باکس رو که فقط با فیلترشکن میشد بازی کرد با اینا راحت بازی میکنم
آره من با همین برنامه bf 2042 , Insurgency و.... که با نت مخابرات فیلتر هستند رو دارم راحت رو سرور اروپا بازی میکنم دیگه از شر فیلتر شکن و کاهش پینگا خلاص شدماگه میشه یه توضیخ تو دایرکت بهم میدی راجع به اینا.
الان رفتم gear up booster و سرچ کردم دیدم یه دیوایزه که سرعت گیم رو بالا میبره و. لتنسی رو پایین.
اینا تحریمو دور. میزنن؟
باید از پی سی شیر کنم رو. کنسول؟آره من با همین برنامه bf 2042 , Insurgency و.... که با نت مخابرات فیلتر هستند رو دارم راحت رو سرور اروپا بازی میکنم دیگه از شر فیلتر شکن و کاهش پینگا خلاص شدم
برو تو سایتش برنامه رو دانلود کن با جیمیل ساین کن بعد تو لیست بازی های پی سی که ساپورت میکنه به هر سروری که خواستی وصل شو اگرم بازی مد نظرت نبود باید سرور بقیه بازی هارو تست کنی تا ببینی کدوم برا اون بازی وصل میشه
فک کردم برا پی سی میخوایباید از پی سی شیر کنم رو. کنسول؟
درود عزیز من دانلود کردم از سایتش جیمیل هم ساین کردم ولی روی بازی میزنم میگه بخر شما چطوری مجانی استفاده میکنید؟آره من با همین برنامه bf 2042 , Insurgency و.... که با نت مخابرات فیلتر هستند رو دارم راحت رو سرور اروپا بازی میکنم دیگه از شر فیلتر شکن و کاهش پینگا خلاص شدم
برو تو سایتش برنامه رو دانلود کن با جیمیل ساین کن بعد تو لیست بازی های پی سی که ساپورت میکنه به هر سروری که خواستی وصل شو اگرم بازی مد نظرت نبود باید سرور بقیه بازی هارو تست کنی تا ببینی کدوم برا اون بازی وصل میشه
عه عجیبهدرود عزیز من دانلود کردم از سایتش جیمیل هم ساین کردم ولی روی بازی میزنم میگه بخر شما چطوری مجانی استفاده میکنید؟