بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این چیز شکن پولیا 50 گیگ 100 تومنه ( وی تو ری)
ماهی 100 گیگ مصرفمه
رو مخابرات کسی چیزی استفاده میکنه که کار کنه نورد برای من کار نمیکنه
نورد خیلی وقت کار نمیکنه
.......

امروز غاغا فرمودند فضای مجازی شدیدا خطرناکه
و باید فشار بیشتر به فضای مجازی آورد 😁😬

رفتم خط خریدم که مثلا برم شاتل بگیرم امروز صبح گفتش به مرکز مخابراتی شما سرویس نمیتونیم بدیم خالی نیست! :D
الانم هیچ dns ای روی پارس آنلاین واس ایکس باکس کار نمیکنه خیلی وضعیت قشنگیه کلا
پارس انلاین با الکترو و رادار مشکل داره فقط شکن کار میکنه

• Like
Reactions: omiid72
ماهی 100 گیگ مصرفمه
منم مخابراتم ولی نورد کار می‌کنه
Panda , well , giti هم وصل میشن
اون پاندا پولیه نسخه تریال هم داره اگه برات جواب داد بیا از من بخر ارزون میدم با گارانتی :D

• Like
Reactions: ALI PUNKER and VICE
ماهی 100 گیگ مصرفمه
یه چیزی میگم بدونی کلا
من خودم نمیفروشم از این وی تو ری ها ولی برای خودم و خانوادم سرور گرفتم چیز شکن راه اندازی کردم عالیه
اما چیزی که میخوام بگم اینه که این سرویس های وی تو ری که اسمش بخاطر نرم افزارش شده وی تو ری
روی همه اینترنت ها کار میکنن چون برای هر اینترنتی یه پروتکل وجود داره که کار کنه و این سرور هایی که روشون چیز شکن اجرا میکنن میشه هر پروتکل ای بخوای روش نصب کنی بدی به طرف
مثلا روی شاتل من تست گرفتم میشه گفت همه وی تو ری ها مثل grpc و وب سوکت و شدواسکس و ... کار میکنه
اما مثلا روی مخابرات پروتکل ریلیتی بهتر از همه کار میکنه
پس اگر طرفی که ازش میخری آدم باشه باید بپرسه اینترنتت چیه تو میگی مخابرات اون باید برای اینترنت مخابرات یه کاربر بسازه با پروتکل ریلیتی که روی مخابرات کار میکنه
یا مثلا روی همراه اول هیچ پروتکل ای کار نمیکنه :D ( خیلی سخته راه اندازیش وگرنه اونم راه داره )

-------------------------
یه چیز کلی دیگه هم اینکه سرور های مجازی که روش چیز شکن میزنن در اکثر مواقع ترافیک نامحدود هستن و این نامرد ها ترافیک میزارن برای کاربر هاشون که گرون تر بفروشن

پارس انلاین با الکترو و رادار مشکل داره فقط شکن کار میکنه
شکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیاره
از نت مخابرات شما خبر نداری؟نمیدونی با dns ها چطوره مشکلی داره یا نه؟
الان دم دست ترین و زودترین نتی که میتونم بگیرم همین مخابراته

شکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیاره
من مخابرات داشتم با الکترو اوکی بود ولی نمیدونم وضعیت فیفا رو الکترو چطوره

• Like
Reactions: omiid72
خب این شاتل گفته کلا اون منطقه سرویس نمیدیم یا فعلا پورت خالی نداریم؟اگه مشکل پورته،به نظرم بگو اسمت مثلا بذاره تو لیست که به محض خالی شدن نوبتت بشه یا مثلا یکی پیدا کنی تو مخابرات که پورت برات باز کنه :D یا هر کاری که فکر میکنی میتونی بکن که شاتل بگیری

به جرات میگم به جز فیبر نوری(اگه شرایط ایده آلش رو داشته باشی)تنها نتی که بدرد بازی میخوره همین شاتله.بقیه رو صاف بریز تو سطل آشغال مخصوصا مخابرات که یکنفرم ندیدم راضی باشه.الان آسیاتک و شاتل همزمان دارم بعد پینگ شاتلم تو فیفا حتی 59 هم میره و برای اولین بار تو عمرم پینگ رنگ سفید تو فیفا دیدم ولی آسیاتک با این همه ادعا حدود 80 بود اونم قرمز.کلا آسیاتک رو دیگه حتی استفاده هم نمیکنم.ولش کردم تموم بشه خودشون جمعت کنن بره ;))

خب این شاتل گفته کلا اون منطقه سرویس نمیدیم یا فعلا پورت خالی نداریم؟اگه مشکل پورته،به نظرم بگو اسمت مثلا بذاره تو لیست که به محض خالی شدن نوبتت بشه یا مثلا یکی پیدا کنی تو مخابرات که پورت برات باز کنه :D یا هر کاری که فکر میکنی میتونی بکن که شاتل بگیری

به جرات میگم به جز فیبر نوری(اگه شرایط ایده آلش رو داشته باشی)تنها نتی که بدرد بازی میخوره همین شاتله.بقیه رو صاف بریز تو سطل آشغال مخصوصا مخابرات که یکنفرم ندیدم راضی باشه.الان آسیاتک و شاتل همزمان دارم بعد پینگ شاتلم تو فیفا حتی 59 هم میره و برای اولین بار تو عمرم پینگ رنگ سفید تو فیفا دیدم ولی آسیاتک با این همه ادعا حدود 80 بود اونم قرمز.کلا آسیاتک رو دیگه حتی استفاده هم نمیکنم.ولش کردم تموم بشه خودشون جمعت کنن بره ;))
من آسیاتک دارم پینگ تا 52 هم میره :D

ماهی 100 گیگ مصرفمه
کار میکنن منتها شما یا بابد با ازمون خطا با کلی گشتن بتونی خوبشو پیدا کنی من از خیلیا گرفتم سرعتشون افتصاح بود یا اصلا کار نمبکرد
اگه ایفون داری من دوتا l2tp تست کردم بهتر بودن (نمبدونم همشون همینن یا نه) رو اندروید فکر کنم کلا وی تو ری میدن نمیشه تشخیص داد
الان یک ماهه از یکی که خصوصی کار میکنه و به اشنا میفروشه گرفتم یچیزی فراتر از عالیه هم مخابرات هم ایرانیل هم همراه اول تست کردم انقدر با سرعت باز میکنه که عملا وقتی به فیلترشکن وصلی سریعتر باز میشه همه چی ۱۵۰ تومن نامحدود
یکم برای من گرونه چون استفاده خاصی ندارم ولی خب سرعت و کیفیتش عالیه ترجیح میدم همینو استفاده کنم درکل کار میکنن عالی هم کار میکنن منتها اینکه چیزی که طرف بهت میفروشه چطوری باشه رو یا باید تست بگیری و دعا کنی بعدا هم مثل تستش باشه یا از کسایی که خریدن بپرسی تا بتونی پیدا کنی من که این دوستمون که میدونم به غریبه نمیفروشه ولی دیدم خیلیا از جاهای دیگه هم خریدن مثل همین خوب بوده بابد بگردید پیدا کنید دیگه اگه یکی دوبار گرفتید خوب نبود فک نکنید همشون همینن خیلی تفاوت هست بین فروشنده های مختلف

مخابرات مشکل خاصی با دب ان اس نداره ولی کلا نت ها چند وقته اذیت میکنن
من فیفا پلی نمیدم نمیدونم کار میکنه یا نه ولی از من به شما نصبحت اگه داغونتربن نت هم داشتی نرو رو مخابرات اکثر بازیایی که رو بقیه نت ها کار میکنن رو مخابرات کلا کار نمیکنن خصوصا سرورای ea

• Like
  • Wow
Reactions: omiid72 and VICE
کار میکنن منتها شما یا بابد با ازمون خطا با کلی گشتن بتونی خوبشو پیدا کنی من از خیلیا گرفتم سرعتشون افتصاح بود یا اصلا کار نمبکرد
اگه ایفون داری من دوتا l2tp تست کردم بهتر بودن (نمبدونم همشون همینن یا نه) رو اندروید فکر کنم کلا وی تو ری میدن نمیشه تشخیص داد
الان یک ماهه از یکی که خصوصی کار میکنه و به اشنا میفروشه گرفتم یچیزی فراتر از عالیه هم مخابرات هم ایرانیل هم همراه اول تست کردم انقدر با سرعت باز میکنه که عملا وقتی به فیلترشکن وصلی سریعتر باز میشه همه چی ۱۵۰ تومن نامحدود
یکم برای من گرونه چون استفاده خاصی ندارم ولی خب سرعت و کیفیتش عالیه ترجیح میدم همینو استفاده کنم درکل کار میکنن عالی هم کار میکنن منتها اینکه چیزی که طرف بهت میفروشه چطوری باشه رو یا باید تست بگیری و دعا کنی بعدا هم مثل تستش باشه یا از کسایی که خریدن بپرسی تا بتونی پیدا کنی من که این دوستمون که میدونم به غریبه نمیفروشه ولی دیدم خیلیا از جاهای دیگه هم خریدن مثل همین خوب بوده بابد بگردید پیدا کنید دیگه اگه یکی دوبار گرفتید خوب نبود فک نکنید همشون همینن خیلی تفاوت هست بین فروشنده های مختلف
v2rrrayy?
چند کاربرست؟
چون من الان دارم ماهی 200 فقط پوله اونو میدم
80 سرویس اینترنت

v2rrrayy?
چند کاربرست؟
چون من الان دارم ماهی 200 فقط پوله اونو میدم
80 سرویس اینترنت
L2tp هست تو تنظیمات خود ایفون وارد میشه مثل وی تو ری نیست برنامه بخوای نصب کنی اینجوری قطع و وصلشم فوق العاده راحتتره البته اندروید رو ۱۰۰ میگرفت فکر کنم برای اندروید وی تو ری میدن حالا کیفیتش تغاوت داره با نه رو اطلاع ندارم قیمتش همین حدوده جای دیگه هم شنیدم کسی خریده بود کیفیت مشابه اینو داشت ۱۵۰ نامحدود ولی کانال فروشندشو ندارم که بفرستم متاسغانه
تک کاربره هست ولی خب دو نفره استفاده میکنیم فقط همزمان نمیشه متصل بود l2tp یکی از همکارامون هم گرفته بود از جایی اونم در حد اینکه یکی دوبار کارمو راه بندازه تست زدم مثل همین بود البته کیفیت و سرعتش یه درجه پایینتر از اینی که الان دارم بود
من هم همینم تقریبا ماهی ۸۰-۱۰۰ پول اینترنت میدم اونوقت انقدر مجبوریم پول وی پی ان بدیم تازه من فقط پول اینو نمیدم چون کل روز از تلگرام استفاده میکنم پول پروکسی تلگرام هم میدم (دیگه دردسر عوض کردن و سرعت کم پروکسیای رایگانو نداره وی پی ان بزنم مصرف شارژ گوشی خیلی بالا میره برای همین اجبارا پول اینم میدم درماه)

• Like
Reactions: VICE

مشکلش دقیقا دومیست اینقدر شاتل اسم در کرده همه رفتن سمتش پورت خالی نداره گفتم لیست انتظاری چیزی ندارید؟گفت حتی ممکنه منطقه شما اینور سالم خالی نشه :| کلا موندم چیکار کنم باز خوبه جوگیر نشدم پارس و قطع کنم وگرنه همین نیم بند نتم نداشتم تا شروع فیفا 24 باید یه نت خوب داشته باشم وگرنه نمیشه :D

• Like
Reactions: hamid_barca
کسی از ماهان نت TD-LTE داره؟ تهران. کیفیتش خوبه؟ زده از 8مگ تا 80مگ میده حالا میخواستم ببینم سرعت دانلود و آپلودش رو چنده؟ میدونم خیلی به محل بستگی داره ولی در کل خواستم ببینم قطعی و افت سرعت عجیب غریب داره یا نه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or