نورد خیلی وقت کار نمیکنهاین چیز شکن پولیا 50 گیگ 100 تومنه ( وی تو ری)
ماهی 100 گیگ مصرفمه
رو مخابرات کسی چیزی استفاده میکنه که کار کنه نورد برای من کار نمیکنه
پارس انلاین با الکترو و رادار مشکل داره فقط شکن کار میکنهرفتم خط خریدم که مثلا برم شاتل بگیرم امروز صبح گفتش به مرکز مخابراتی شما سرویس نمیتونیم بدیم خالی نیست!
الانم هیچ dns ای روی پارس آنلاین واس ایکس باکس کار نمیکنه خیلی وضعیت قشنگیه کلا
منم مخابراتم ولی نورد کار میکنهاین چیز شکن پولیا 50 گیگ 100 تومنه ( وی تو ری)
ماهی 100 گیگ مصرفمه
یه چیزی میگم بدونی کلااین چیز شکن پولیا 50 گیگ 100 تومنه ( وی تو ری)
ماهی 100 گیگ مصرفمه
شکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیارهپارس انلاین با الکترو و رادار مشکل داره فقط شکن کار میکنه
من مخابرات داشتم با الکترو اوکی بود ولی نمیدونم وضعیت فیفا رو الکترو چطورهشکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیاره
از نت مخابرات شما خبر نداری؟نمیدونی با dns ها چطوره مشکلی داره یا نه؟
الان دم دست ترین و زودترین نتی که میتونم بگیرم همین مخابراته
خب این شاتل گفته کلا اون منطقه سرویس نمیدیم یا فعلا پورت خالی نداریم؟اگه مشکل پورته،به نظرم بگو اسمت مثلا بذاره تو لیست که به محض خالی شدن نوبتت بشه یا مثلا یکی پیدا کنی تو مخابرات که پورت برات باز کنه یا هر کاری که فکر میکنی میتونی بکن که شاتل بگیریشکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیاره
من آسیاتک دارم پینگ تا 52 هم میرهخب این شاتل گفته کلا اون منطقه سرویس نمیدیم یا فعلا پورت خالی نداریم؟اگه مشکل پورته،به نظرم بگو اسمت مثلا بذاره تو لیست که به محض خالی شدن نوبتت بشه یا مثلا یکی پیدا کنی تو مخابرات که پورت برات باز کنه یا هر کاری که فکر میکنی میتونی بکن که شاتل بگیری
به جرات میگم به جز فیبر نوری(اگه شرایط ایده آلش رو داشته باشی)تنها نتی که بدرد بازی میخوره همین شاتله.بقیه رو صاف بریز تو سطل آشغال مخصوصا مخابرات که یکنفرم ندیدم راضی باشه.الان آسیاتک و شاتل همزمان دارم بعد پینگ شاتلم تو فیفا حتی 59 هم میره و برای اولین بار تو عمرم پینگ رنگ سفید تو فیفا دیدم ولی آسیاتک با این همه ادعا حدود 80 بود اونم قرمز.کلا آسیاتک رو دیگه حتی استفاده هم نمیکنم.ولش کردم تموم بشه خودشون جمعت کنن بره
نه منظورم در شرایط یکسانه.تو یک خونه با یک نوع سیم کشی و...وگرنه شما همینو شاتل کنی 45 هم میرهمن آسیاتک دارم پینگ تا 52 هم میره
کار میکنن منتها شما یا بابد با ازمون خطا با کلی گشتن بتونی خوبشو پیدا کنی من از خیلیا گرفتم سرعتشون افتصاح بود یا اصلا کار نمبکرداین چیز شکن پولیا 50 گیگ 100 تومنه ( وی تو ری)
ماهی 100 گیگ مصرفمه
مخابرات مشکل خاصی با دب ان اس نداره ولی کلا نت ها چند وقته اذیت میکننشکن هم فقط به لایو وصل میشه و بازیارو یکی در میون میاره که متاسفانه فیفارو نمیاره
v2rrrayy?کار میکنن منتها شما یا بابد با ازمون خطا با کلی گشتن بتونی خوبشو پیدا کنی من از خیلیا گرفتم سرعتشون افتصاح بود یا اصلا کار نمبکرد
اگه ایفون داری من دوتا l2tp تست کردم بهتر بودن (نمبدونم همشون همینن یا نه) رو اندروید فکر کنم کلا وی تو ری میدن نمیشه تشخیص داد
الان یک ماهه از یکی که خصوصی کار میکنه و به اشنا میفروشه گرفتم یچیزی فراتر از عالیه هم مخابرات هم ایرانیل هم همراه اول تست کردم انقدر با سرعت باز میکنه که عملا وقتی به فیلترشکن وصلی سریعتر باز میشه همه چی ۱۵۰ تومن نامحدود
یکم برای من گرونه چون استفاده خاصی ندارم ولی خب سرعت و کیفیتش عالیه ترجیح میدم همینو استفاده کنم درکل کار میکنن عالی هم کار میکنن منتها اینکه چیزی که طرف بهت میفروشه چطوری باشه رو یا باید تست بگیری و دعا کنی بعدا هم مثل تستش باشه یا از کسایی که خریدن بپرسی تا بتونی پیدا کنی من که این دوستمون که میدونم به غریبه نمیفروشه ولی دیدم خیلیا از جاهای دیگه هم خریدن مثل همین خوب بوده بابد بگردید پیدا کنید دیگه اگه یکی دوبار گرفتید خوب نبود فک نکنید همشون همینن خیلی تفاوت هست بین فروشنده های مختلف
L2tp هست تو تنظیمات خود ایفون وارد میشه مثل وی تو ری نیست برنامه بخوای نصب کنی اینجوری قطع و وصلشم فوق العاده راحتتره البته اندروید رو ۱۰۰ میگرفت فکر کنم برای اندروید وی تو ری میدن حالا کیفیتش تغاوت داره با نه رو اطلاع ندارم قیمتش همین حدوده جای دیگه هم شنیدم کسی خریده بود کیفیت مشابه اینو داشت ۱۵۰ نامحدود ولی کانال فروشندشو ندارم که بفرستم متاسغانهv2rrrayy?
چند کاربرست؟
چون من الان دارم ماهی 200 فقط پوله اونو میدم
80 سرویس اینترنت
مشکلش دقیقا دومیست اینقدر شاتل اسم در کرده همه رفتن سمتش پورت خالی نداره گفتم لیست انتظاری چیزی ندارید؟گفت حتی ممکنه منطقه شما اینور سالم خالی نشه کلا موندم چیکار کنم باز خوبه جوگیر نشدم پارس و قطع کنم وگرنه همین نیم بند نتم نداشتم تا شروع فیفا 24 باید یه نت خوب داشته باشم وگرنه نمیشهخب این شاتل گفته کلا اون منطقه سرویس نمیدیم یا فعلا پورت خالی نداریم؟اگه مشکل پورته،به نظرم بگو اسمت مثلا بذاره تو لیست که به محض خالی شدن نوبتت بشه یا مثلا یکی پیدا کنی تو مخابرات که پورت برات باز کنه یا هر کاری که فکر میکنی میتونی بکن که شاتل بگیری
به جرات میگم به جز فیبر نوری(اگه شرایط ایده آلش رو داشته باشی)تنها نتی که بدرد بازی میخوره همین شاتله.بقیه رو صاف بریز تو سطل آشغال مخصوصا مخابرات که یکنفرم ندیدم راضی باشه.الان آسیاتک و شاتل همزمان دارم بعد پینگ شاتلم تو فیفا حتی 59 هم میره و برای اولین بار تو عمرم پینگ رنگ سفید تو فیفا دیدم ولی آسیاتک با این همه ادعا حدود 80 بود اونم قرمز.کلا آسیاتک رو دیگه حتی استفاده هم نمیکنم.ولش کردم تموم بشه خودشون جمعت کنن بره