بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان مودم پیشگامان Tf-i60 کسی فایل آنلاکشو داره ؟ ازین کله قندیاس مودم ( میخوام سیمکارت همراه اول بندازم توش نمیشه باید آنلاک شه ) تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد رایگان
سلام پیدا کردی به منم بگو لطفا
هرچی گشتم ندیدم فایلاشو.

آره اونام گفتن میتونی خودت کل هزینه رو گردن بگیری ولی من با خودم گفتم این همه هزینه کنی آخر سر هم بالاترین حجمشون 500 گیگ ماهیانه س! حالا سرعتشم 10 گیگ باشه به چه درد میخوره وقتیکه محدوده.
کلا اگه جستجو کنید بین اپراتورهای دنیا که اینترنت فیبر میدن ایران تنها کشوریه که اینترنت فیبرش محدود به حجمه! هیچ کجای دنیا محدودیت نداره و رایگان هم تمام کارهای سیم کشی و نصب رو انجام میدن.

لینک یه اپراتور تو لهستان با سرعت 10 گیگ
اشتباه نکن
اگه از پس هزینش برمیای یکی از بهترین کانکشناس تو گیم واقعا تفاوتش رو حس میکنی
یکی از دلایلش هم اینه که چند سالی میشه بازیایی مثل کالاف یا فیفا به غیر از اینکه پینگ پایین میخواد
سرعت اپلودو دانلود هم مهمه چون لحظه ایی دیتا میگیره

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستانی که گرگان یا ایلام هستن های وب سرویس دهی فیبرشو شروع کرده من گرگان هستم امروز ثبت نامشو زدم گفتن تا ماه دیگه تماس میگیرن و بقیه کاراشو انجام میدن
مودم امانی رایگان
نصب و راه اندازی رایگان
فقط باید یه بسته ۵۰ تا ۱۰۰ تومنی اولیه بخرید که پیش ثبت نامش انجام بشه
بنظرم فوق العاده با ارزشه عملا تمام خرجای اولیه مجانی درمیاد
ادیت: خیلی وقت بود دوست داشتم هم فیبر بگیرم هم از شر مخابرات خلاص بشم با شروع سرویس دهی های وب بالاخره میتونم از شر مخابرات راحت بشم یه تیر دو نشون شد سرویس اولیه سرعت ۱گیگ (۱۰۰۰مگ) دادن یک ماهه البته حجمش کمه در حد تسته بیشتر حالا کاراش انجام بشه تست کنم خبرشو اینجا میذارم

آخرین ویرایش:
دوستانی که گرگان یا ایلام هستن های وب سرویس دهی فیبرشو شروع کرده من گرگان هستم امروز ثبت نامشو زدم گفتن تا ماه دیگه تماس میگیرن و بقیه کاراشو انجام میدن
مودم امانی رایگان
نصب و راه اندازی رایگان
فقط باید یه بسته ۵۰ تا ۱۰۰ تومنی اولیه بخرید که پیش ثبت نامش انجام بشه
بنظرم فوق العاده با ارزشه عملا تمام خرجای اولیه مجانی درمیاد
ادیت: خیلی وقت بود دوست داشتم هم فیبر بگیرم هم از شر مخابرات خلاص بشم با شروع سرویس دهی های وب بالاخره میتونم از شر مخابرات راحت بشم یه تیر دو نشون شد سرویس اولیه سرعت ۱گیگ (۱۰۰۰مگ) دادن یک ماهه البته حجمش کمه در حد تسته بیشتر حالا کاراش انجام بشه تست کنم خبرشو اینجا میذارم
ایکاش خوزستانم بیاد ماهم کم محروم نیستیم مث ایلام ....

دکتر زارع پور فرمودند ۳برابز بیشتر نیاز کشور نت داریم و‌ تامین کردیم

طرف احتمالا نت رو با گندم یکی‌ دونسته 😂

هر جور برسی میکنم جمله برام سنگین هست
میفهم ولی متوجه نمیشم 😂

مکه نت رو میشه انبار کرد‌

من یه غلطی کردم ، به یکی از گشت های سایبری تو فروم پی سی ورلد ، گفتم وایپر استفاده میکنم ...

حالا نسخه 5 را زدن ... دارن یه کارایی میکنن که دوباره بشه وصل شد .

دوستان یه سوال داشتم خواهشا اگه کسی می دونه لطفا جواب بده:
مودم های سیم کارتی لاک (قفل شده) واسه شرکت های ایرانی رو اگه آنلاک کنیم سرعت دهی و آنتن دهیشون توی همه ی اپراتور ها بدتر نمی شه؟ یا تاثیری نداره؟ مثلا مودم ایرانسل اگه آنلاک بشه با همراه اول هم به اندازه همون ایرانسل سرعت می ده اگه فرض کنیم پوشش دهی جفتشون یکی باشه؟

• Like
Reactions: cheofox
دوستان میخوام سیم کشی خط تلفن رو از بیرون بیارم تا اتاق فکر کنم قبلی بخاطر بودن کنار سیم های برق نویز میندازه و کشش کمتر از ۸ مگ میشه واسه همین اینکارو می خوام انجام بدم
بی زحمت میشه بگین با کیفیت ترین سیم تلفن از چه شرکتیه ؟
و اینکه یه مودم خوب که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه و امکانات لازم و بروز رو داشته باشه معرفی کنین بی زحمت

• Like
Reactions: DedSec88
کسی اینجا tdlte رسپینا داره؟ میدونین خوبه یا نه؟ شنیدم p2p که میده عالیه ولی tdlte نمیدونم چجوریه
Td lte هیچکس نمیتونه بگه باید حتما تست بشه هر منطقه بجوره
به شرکتی که مبخواید بگیربد بگید بیان تست کنن
اگرم تست نگرفتن نخرید به هیچ وجه
دوستان میخوام سیم کشی خط تلفن رو از بیرون بیارم تا اتاق فکر کنم قبلی بخاطر بودن کنار سیم های برق نویز میندازه و کشش کمتر از ۸ مگ میشه واسه همین اینکارو می خوام انجام بدم
بی زحمت میشه بگین با کیفیت ترین سیم تلفن از چه شرکتیه ؟
و اینکه یه مودم خوب که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه و امکانات لازم و بروز رو داشته باشه معرفی کنین بی زحمت
نمیدونم کدوم شهری ولی اگه سرویس دهی فیبر شروع کردن یا میخوان شروع کنن برو سمت اون چون تازه اولاشه معمولا جشنواره میذارن دیگه دردسر هزینه کردن نداری
اگرم خواستی کابل بکشی سیمش زیاد فرقی نمیکنه باید یه نفر بیاری خودش کاراشو انجام میده برات مهم اینه بلد باشه درست درمون کابل بکشه که چند وقت بعد باز مشکل پیش نیاد خرابشه

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or