KinG-ScorpioN
کاربر سایت
میدونین چقد میشه کل هزینش؟فیبر نوری اگر هزینه کابل کشی رو گردن بگیری فیبر میتونن بهت بدن ولی خب هزینه اش بالاست
میدونین چقد میشه کل هزینش؟فیبر نوری اگر هزینه کابل کشی رو گردن بگیری فیبر میتونن بهت بدن ولی خب هزینه اش بالاست
سلام پیدا کردی به منم بگو لطفاسلام دوستان مودم پیشگامان Tf-i60 کسی فایل آنلاکشو داره ؟ ازین کله قندیاس مودم ( میخوام سیمکارت همراه اول بندازم توش نمیشه باید آنلاک شه ) تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد رایگان
اشتباه نکنآره اونام گفتن میتونی خودت کل هزینه رو گردن بگیری ولی من با خودم گفتم این همه هزینه کنی آخر سر هم بالاترین حجمشون 500 گیگ ماهیانه س! حالا سرعتشم 10 گیگ باشه به چه درد میخوره وقتیکه محدوده.
کلا اگه جستجو کنید بین اپراتورهای دنیا که اینترنت فیبر میدن ایران تنها کشوریه که اینترنت فیبرش محدود به حجمه! هیچ کجای دنیا محدودیت نداره و رایگان هم تمام کارهای سیم کشی و نصب رو انجام میدن.
لینک یه اپراتور تو لهستان با سرعت 10 گیگ
ایکاش خوزستانم بیاد ماهم کم محروم نیستیم مث ایلام ....دوستانی که گرگان یا ایلام هستن های وب سرویس دهی فیبرشو شروع کرده من گرگان هستم امروز ثبت نامشو زدم گفتن تا ماه دیگه تماس میگیرن و بقیه کاراشو انجام میدن
مودم امانی رایگان
نصب و راه اندازی رایگان
فقط باید یه بسته ۵۰ تا ۱۰۰ تومنی اولیه بخرید که پیش ثبت نامش انجام بشه
بنظرم فوق العاده با ارزشه عملا تمام خرجای اولیه مجانی درمیاد
ادیت: خیلی وقت بود دوست داشتم هم فیبر بگیرم هم از شر مخابرات خلاص بشم با شروع سرویس دهی های وب بالاخره میتونم از شر مخابرات راحت بشم یه تیر دو نشون شد سرویس اولیه سرعت ۱گیگ (۱۰۰۰مگ) دادن یک ماهه البته حجمش کمه در حد تسته بیشتر حالا کاراش انجام بشه تست کنم خبرشو اینجا میذارم
برای من دو سه روزیه مشکل پیدا کرده. بعضی وقتا اوکیه، ولی اکثر مواقع میبینم فرند لیست رو هم لود نکرده.دوستان با نت شاتل میتونن به psn وصل شن؟
واسه من با دی ان اس هم بزور وصل میشه
Td lte هیچکس نمیتونه بگه باید حتما تست بشه هر منطقه بجورهکسی اینجا tdlte رسپینا داره؟ میدونین خوبه یا نه؟ شنیدم p2p که میده عالیه ولی tdlte نمیدونم چجوریه
نمیدونم کدوم شهری ولی اگه سرویس دهی فیبر شروع کردن یا میخوان شروع کنن برو سمت اون چون تازه اولاشه معمولا جشنواره میذارن دیگه دردسر هزینه کردن نداریدوستان میخوام سیم کشی خط تلفن رو از بیرون بیارم تا اتاق فکر کنم قبلی بخاطر بودن کنار سیم های برق نویز میندازه و کشش کمتر از ۸ مگ میشه واسه همین اینکارو می خوام انجام بدم
بی زحمت میشه بگین با کیفیت ترین سیم تلفن از چه شرکتیه ؟
و اینکه یه مودم خوب که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه و امکانات لازم و بروز رو داشته باشه معرفی کنین بی زحمت