بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان هزینه ی راه اندازی اینرنت P2P یا P2MP چقدره؟ ما جزو مناطق سوپر محرومیم و کمتر شرکتی توی مسعودیه پوشش دهی داره. به شاتل زنگ زدم گفت کلا کجاست اونجا که میگی!:Crying1: پارس آنلاین شماره ی های وبو داد، های وبم گفت شما نفر اولیا ولی ما جواب نمیدیم و اینه که مشکل گشای همیشگی من، بازیسنتر، مرا باری دگر یاری رسان و یه آی اس پی درست درمون برای اینترنت P2P یا PTMP به من معرفی نمایید، دس شما مرسی[-o<

دوستان اخطار مرا جدی بگیرید . اگر ارازشه تو فضای سایبری پرسیدن چی وی پی ان استفاده میکنی اصلا جواب ندید چون اینها گشت سایبری هستند و اون وی پی ان دو هفته بعدش بلاک میشه ...
قطعا همینه من خیلی وقته رو شاتل نیازی به تعویض vpn ندارم دیگه چون خوبش رو پیدا کردم که کارمیکنه هرکی هم پرسیده تا الان هیچی نگفتم
اصلا خراب هم نشده :D

سلام دوستان مودم پیشگامان Tf-i60 کسی فایل آنلاکشو داره ؟ ازین کله قندیاس مودم ( میخوام سیمکارت همراه اول بندازم توش نمیشه باید آنلاک شه ) تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد رایگان

چه پست مهمی آقا ممنون که ماها رو در جریان گذاشتی واقعا همه منتظر خبرت بودیم

جسارتا حرف بدی هم نگفتید قربان فقط چون پستتون اسپم به نظر میاد شما رو هم ایگنور بلاک میکنم که حداقل پست های بعدیتون رو نبینم امیدوارم دلخور نشید
داداش اسم تاپیک بخون فک کنم اشتباهی اومدی

• Like
Reactions: barney stinson
ای همراه اولم حالش خوب نی....
دیروز هربازی که بگی راحت آنلاین میزدم پینگ ۸۰
امروز هرچی امتحان کردم اصلا کانکت نمیشه معلوم نیست فازش چیه!
والا همراه اول امروز برای من ری..ه بازی نمیکنم باهاش اما از صبح اینترنتم قطع میشه کار نمیکنه میزارم رو هواپیما دوباره برمیگردم وصل میشه برای 20 دقیقه تا دوباره قطع بشه
نمیدونم دکل محل ما اینطوری شده یا مشکل خورده همراه اول

والا همراه اول امروز برای من ری..ه بازی نمیکنم باهاش اما از صبح اینترنتم قطع میشه کار نمیکنه میزارم رو هواپیما دوباره برمیگردم وصل میشه برای 20 دقیقه تا دوباره قطع بشه
نمیدونم دکل محل ما اینطوری شده یا مشکل خورده همراه اول
آره والا دیروز عالی بود
نمیدونم چشمم شوره یا چی

داداش پیشگامان یک طرح داره 7000 گیگ 999 هزار تومن یک ساله
دستت درد نکنه...
امروز رفتم مخابرات استعلام شماره رو گرفت گفت چون شما کافو فیبرنوری هستین فقط و فقط باید از مخابرات اینترنت بگیرید!! بعد گفتم عیبی نداره سرویس فیبر نوری رو میتونم بگیرم دیگه ؟ گفت نه باید کل آپارتمان رو راضی کنی بیان فیبرنوری بگیرن! (حالا بماند که تو آپارتمان ما 3 واحد پیرمرد و پیرزن سالخورده هستن که اصلا بعید میدونم بدونن فیبر نوری چیه)

قبلا تا همین دیروز اینترنت هفتگی 70 گیگ رایتل رو میگرفتم (دوتا شماره داشتم دوتا بسته میگرفتم میشد 140 گیگ هفتگی).
الآن حذفش کردن کلا گرفتار شدیم.

دستت درد نکنه...
امروز رفتم مخابرات استعلام شماره رو گرفت گفت چون شما کافو فیبرنوری هستین فقط و فقط باید از مخابرات اینترنت بگیرید!! بعد گفتم عیبی نداره سرویس فیبر نوری رو میتونم بگیرم دیگه ؟ گفت نه باید کل آپارتمان رو راضی کنی بیان فیبرنوری بگیرن! (حالا بماند که تو آپارتمان ما 3 واحد پیرمرد و پیرزن سالخورده هستن که اصلا بعید میدونم بدونن فیبر نوری چیه)

قبلا تا همین دیروز اینترنت هفتگی 70 گیگ رایتل رو میگرفتم (دوتا شماره داشتم دوتا بسته میگرفتم میشد 140 گیگ هفتگی).
الآن حذفش کردن کلا گرفتار شدیم.
فیبر نوری اگر هزینه کابل کشی رو گردن بگیری فیبر میتونن بهت بدن ولی خب هزینه اش بالاست

فیبر نوری اگر هزینه کابل کشی رو گردن بگیری فیبر میتونن بهت بدن ولی خب هزینه اش بالاست
آره اونام گفتن میتونی خودت کل هزینه رو گردن بگیری ولی من با خودم گفتم این همه هزینه کنی آخر سر هم بالاترین حجمشون 500 گیگ ماهیانه س! حالا سرعتشم 10 گیگ باشه به چه درد میخوره وقتیکه محدوده.
کلا اگه جستجو کنید بین اپراتورهای دنیا که اینترنت فیبر میدن ایران تنها کشوریه که اینترنت فیبرش محدود به حجمه! هیچ کجای دنیا محدودیت نداره و رایگان هم تمام کارهای سیم کشی و نصب رو انجام میدن.

لینک یه اپراتور تو لهستان با سرعت 10 گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or