روی 3 نفر که شاتل دارن تست کردم نورد و اکسپرس و پروتون و وینداسکرایب و خیلی ها رو ور رفتیم ولی هیچ کدوم کار نمیکنهدوستان وضعیت قند شکن رو شاتل چجوریه؟ نورد و پروتون وصل میشند؟ داتک داشتم همه رو بسته
من خونه قبلیمون 2 تا اینترنت داشتم رو 2 خط مشکلی نداشتن با هم که بگم نویز مینداختن روی همگفتم دیگه از این تاپیک میرم پشت سرمم نگاه نمیکنما...ولی باز مشکل پیش اومده
حالا سوالی که دارم اینه که دیروز صبح که خط آسیاتک داشت وصل میشد حدود نیم ساعتی هم تلفن قطع شد و بوق نداشت.من تو همون زمان به 20117 اعلام خرابی کردم ولی لینک که اومد تلفن هم وصل شد منم دیگه بعدش چک نکردم ولی کل روز سرعت آسیاتک اوکی بود.تا امروز که شاتل وصل شد دیدم سرعت آسیاتک اومده رو 1.5 مگ و snr6 در حالی که سرعتم 8 مگ هست و هر چی هم مودم خاموش و روشن میکردم هیچ فرقی نمیکرد.دیگه رفتم تلفن آوردم وصل کردم بهش دیدم بوق نداره.
حالا میخوام بدونم چطوریه؟بوق نداره ولی اینترنت هست(با سرعت 1.5 مگ البته).پشتیبانی هم میگه چون بوق نداری به ما مربوط نیست و باید مخابرات بیاد.منم که به 20117 اعلام خرابی کرده بودم.
کسی همچین تجربه ای داشته؟آیا از مخابراته یا 2 خط اینترنت دارم یکیش رو اون یکی اینقدر نویز انداخته که تلفن قطع شده؟
پ.ن:یعنی درد و بالای پشتیبانی شاتل بخوره تو سر آسیاتک![]()
قوطی نوشابه D:من یه مشکلی دارم اونم آنتن وایفای هست.
آیا وسیله ای برای تقویت سیگنال وجود داره؟
تو بخشی از خونه که اتاقم هست من سیگنال با کیفیت ندارم تا حدی که گاهی وقتا قطع میشه. امکان جابجایی مودم هم تقریبا صفر هست. چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
هم روتر میتونی بخری که مودم با کابل بهش وصل میشه و از انتن روتر وایفای میگیری.میشه سیم بلندتر بگیری که روتر جایی باشه که به همه جا سیگنال بده و هم میتونی تقویت کننده وایفای بگیری که البته من خودم کار نکردم که بدونم واقعا چقدر تاثیر دارهمن یه مشکلی دارم اونم آنتن وایفای هست.
آیا وسیله ای برای تقویت سیگنال وجود داره؟
تو بخشی از خونه که اتاقم هست من سیگنال با کیفیت ندارم تا حدی که گاهی وقتا قطع میشه. امکان جابجایی مودم هم تقریبا صفر هست. چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
فکر کنم حتما باید قوطی کوکاکولا زیرو باشه با قوطی نوشابه های دیگه عمل نمیکنهقوطی نوشابه D:
تو چنتا کلیپ دیدم با قوطی نوشابه کاری میکنن آنتن دهی مودم قوی میشه شمام امتحان کن شاید شد XD
View attachment 295133
بدین شکل![]()
این روش تست کردم قبلا جواب هم داده پیشنهاد میدمقوطی نوشابه D:
تو چنتا کلیپ دیدم با قوطی نوشابه کاری میکنن آنتن دهی مودم قوی میشه شمام امتحان کن شاید شد XD
View attachment 295133
بدین شکل![]()
دستت درد نکنه، در مورد فیبر نوری آسیا تک اطلاعاتی دارین؟روی 3 نفر که شاتل دارن تست کردم نورد و اکسپرس و پروتون و وینداسکرایب و خیلی ها رو ور رفتیم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه
میتونم بگم 100 درصد شانسی فقط برای من وایپر کار میکنه ولی برای دوستام که شاتل دارن اونم کار نمیکنه
تنها چیزی که برای هممون کار کرد و روی گوشی و pc هم بود pure بود که اونم یخورده گرونه و گیر نمیاد به راحتی مثل نورد و اینا تا چند روز پیش میذاشت 7 روزه تست بسازی بدون کارت بانکی
اما الان اونم بسته