mohsen2019
کاربر سایت
کلا چند روزی میشه پهنای باندو به شدت آوردن پایینامشب چرا نتا اینقدر داغون شده
رو چه ویندوزی هستی ؟ برای مثال نورد تو ویندوز 8.1 با نورد ویندوز 10 فرق داره سرور هاشآقا چرا نورد رو گوشی وصل میشه رو کامپیوتر وصل نمیشه ؟ !
ویندوز ۱۱رو چه ویندوزی هستی ؟ برای مثال نورد تو ویندوز 8.1 با نورد ویندوز 10 فرق داره سرور هاش
من تست کردم یه سری سرور هست تو گوشی که توی نورد ویندوز 8.1 وجود ندارن
ولی توی نورد ویندوز 10 هستن
نورد رو کلا رو اکثر نت ها زدن من تنها نتی که تست کردم اوکی بود اسیاتک بود با نوردویندوز ۱۱
هر پروتوکولی هر سروری میزنم نمیشه لعنتی مثلا گرفتمش واسه گیم زدن اینم شانس مایه :/
با قندشکن میخوای بازی کنی؟یا فقط لانچرش رو رد کنی؟چون هیچ قندشکنی نیست که بشه مثل آدم باهاش بازی کنی ولی اگه فقط میخوای مثلا به لانچر بازی وصل بشی و خود بازی فیلتر نیست یا از dns استفاده کن یا کلی قندشکن مجانی ریخته از اونا استفاده کن.من رو شاتل که همه میگفتن چیزی روش جواب نمیده،هرچی قندشکن مجانی رو ویندوز بوده تست کردم و با سرعت عالی هم جواب داده و مثلا فیفا که میخوام بازی کنم اول با قندشکن ea app رو بالا میارم بعد که رفت تو بازی قطع میکنمویندوز ۱۱
هر پروتوکولی هر سروری میزنم نمیشه لعنتی مثلا گرفتمش واسه گیم زدن اینم شانس مایه :/
چه پست مهمی آقا ممنون که ماها رو در جریان گذاشتی واقعا همه منتظر خبرت بودیممن رفتم مخابرات واسه اینترنت vdsl یا فیبر که هیچکدوم متاسفانه واسه منطقه ما جواب نمیده
دلیل اینکه گفتم اینکه دوستان نت های دیگه ای پیشنهاد کنن که ممکنه از لحاظ سرعت و... جایگزین اونا باشهچه پست مهمی آقا ممنون که ماها رو در جریان گذاشتی واقعا همه منتظر خبرت بودیم
راحت باش داداش برام مهم نیستجسارتا حرف بدی هم نگفتید قربان فقط چون پستتون اسپم به نظر میاد شما رو هم ایگنور بلاک میکنم که حداقل پست های بعدیتون رو نبینم امیدوارم دلخور نشید
خوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفهمن رفتم مخابرات واسه اینترنت vdsl یا فیبر که هیچکدوم متاسفانه واسه منطقه ما جواب نمیده
گفتن تا 800 متر جواب میده vdsl که فاصله من 1200 متر اینا بودخوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفه
در کل من کم دیدم فیبر بدن
vdsl مگه رو همین سیم مسی نبود یعنی نویز دارید که جواب نمیده ؟
نمیدونستم اصلا اینو باید برم برای خودم سوال کنم چون فاصله من کمه اما خطم نویز دارهگفتن تا 800 متر جواب میده vdsl که فاصله من 1200 متر اینا بود
اون بنده خدا توی پستش نه نوشته برای کدوم منطقه اقدام کرده، نه اطلاعات بدرد بخور دیگه ای نوشته. این چه مدل تبادل نظره دیگه مشتی نکنه مولتی یوزره همون کاربریخوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفه
عزیزم بنده هم شاتل دارم 16 مگ که سرویس گیمینگ رو فعال کردم خطم روی 17.5 مگ آپ شده الاناگه شاتل خواستی بگیری از 8 مگ بیشتر نگیر.چون برای بازی باید پروفایل گیم رو فعال سازی کنی وگرنه پینگش بالا هست.برای فعال کردنش هم بیشترین سرعتی که داره 8 مگ هست