بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا چرا نورد رو گوشی وصل میشه رو کامپیوتر وصل نمیشه ؟ ! :|
رو چه ویندوزی هستی ؟ برای مثال نورد تو ویندوز 8.1 با نورد ویندوز 10 فرق داره سرور هاش
من تست کردم یه سری سرور هست تو گوشی که توی نورد ویندوز 8.1 وجود ندارن
ولی توی نورد ویندوز 10 هستن

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
رو چه ویندوزی هستی ؟ برای مثال نورد تو ویندوز 8.1 با نورد ویندوز 10 فرق داره سرور هاش
من تست کردم یه سری سرور هست تو گوشی که توی نورد ویندوز 8.1 وجود ندارن
ولی توی نورد ویندوز 10 هستن
ویندوز ۱۱
هر پروتوکولی هر سروری میزنم نمیشه لعنتی مثلا گرفتمش واسه گیم زدن اینم شانس مایه :/

ویندوز ۱۱
هر پروتوکولی هر سروری میزنم نمیشه لعنتی مثلا گرفتمش واسه گیم زدن اینم شانس مایه :/
با قندشکن میخوای بازی کنی؟یا فقط لانچرش رو رد کنی؟چون هیچ قندشکنی نیست که بشه مثل آدم باهاش بازی کنی ولی اگه فقط میخوای مثلا به لانچر بازی وصل بشی و خود بازی فیلتر نیست یا از dns استفاده کن یا کلی قندشکن مجانی ریخته از اونا استفاده کن.من رو شاتل که همه میگفتن چیزی روش جواب نمیده،هرچی قندشکن مجانی رو ویندوز بوده تست کردم و با سرعت عالی هم جواب داده و مثلا فیفا که میخوام بازی کنم اول با قندشکن ea app رو بالا میارم بعد که رفت تو بازی قطع میکنم

ولی اگه خود بازیت فیلتره به نظرم تنها چیزی که شاید جواب بده اکانت کاهش پینگه که نمیدونم اسمش گاد پینگ بود- پینگ هینت بود یا همچین چیزی.همون سرچ اول گوگل میاد
اکانت تست میشه اول بگیری و من رو نت قبلیم که فیفا فیلتر بود روی سرور بحرینش تقریبا میتونستم همون پینگی رو بگیرم که قبل از فیلتر شدن و با نت عادی میگرفتم.ولی بعید میدونم قندشکنی باشه که بتونی با پینگ خودت بازی کنی.حداقل 40-30 تا میره رو پینگت

• Sad
Reactions: KinG-ScorpioN
دوستان برای گیم نت میخوام نت بگیرم گویا توی محل ما که اسلامشهر تهران باشه فیبر نمیدن

نت با حجم بالا و پینگ مناسب چی پیشنهاد میدید
من دو تا دیدم یکی ۱۶ مگ شاتل بود با ۴۱۰ گیگ ماهیانه ۳۱۵ یکی هم پیشگامان ۷۰۰۰ گیگ سالانه یک تومن
اینجا کسی پیشگامان و شاتل داره راهنمایی کنه که پینگش توی دوتا و فورتنایت چقدره ؟

من رفتم مخابرات واسه اینترنت vdsl یا فیبر که هیچکدوم متاسفانه واسه منطقه ما جواب نمیده
چه پست مهمی آقا ممنون که ماها رو در جریان گذاشتی واقعا همه منتظر خبرت بودیم

جسارتا حرف بدی هم نگفتید قربان فقط چون پستتون اسپم به نظر میاد شما رو هم ایگنور بلاک میکنم که حداقل پست های بعدیتون رو نبینم امیدوارم دلخور نشید

چه پست مهمی آقا ممنون که ماها رو در جریان گذاشتی واقعا همه منتظر خبرت بودیم
دلیل اینکه گفتم اینکه دوستان نت های دیگه ای پیشنهاد کنن که ممکنه از لحاظ سرعت و... جایگزین اونا باشه
حالا با توجه به تاپیک اسپم هم محسوب نمیشه تو بد ترین حالت
جسارتا حرف بدی هم نگفتید قربان فقط چون پستتون اسپم به نظر میاد شما رو هم ایگنور بلاک میکنم که حداقل پست های بعدیتون رو نبینم امیدوارم دلخور نشید
راحت باش داداش برام مهم نیست

من رفتم مخابرات واسه اینترنت vdsl یا فیبر که هیچکدوم متاسفانه واسه منطقه ما جواب نمیده
خوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفه :))
در کل من کم دیدم فیبر بدن
vdsl مگه رو همین سیم مسی نبود یعنی نویز دارید که جواب نمیده ؟

خوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفه :))
در کل من کم دیدم فیبر بدن
vdsl مگه رو همین سیم مسی نبود یعنی نویز دارید که جواب نمیده ؟
گفتن تا 800 متر جواب میده vdsl که فاصله من 1200 متر اینا بود

خوبه اسم تاپیک تبادل نظر در مورد isp های مختلفه
اون بنده خدا توی پستش نه نوشته برای کدوم منطقه اقدام کرده، نه اطلاعات بدرد بخور دیگه ای نوشته. این چه مدل تبادل نظره دیگه مشتی نکنه مولتی یوزره همون کاربری
یادش بخیر در انجمن همسایه توی یه تاپیک مشابه با همین اسم، فقط پست های تخصصی از اهل فن نوشته میشد. همیشه چهارتا چیزه جدید به معلوماتمون اضافه میشد
حالا الان رو میبینم حیفم میاد که سطح انجمنهای ایرانی اینقدر پایین اومده
بیخیال از این بیشتر ادامه ندیم بهتره چون حتی همین پست هم آف تاپیکه

اگه شاتل خواستی بگیری از 8 مگ بیشتر نگیر.چون برای بازی باید پروفایل گیم رو فعال سازی کنی وگرنه پینگش بالا هست.برای فعال کردنش هم بیشترین سرعتی که داره 8 مگ هست
عزیزم بنده هم شاتل دارم 16 مگ که سرویس گیمینگ رو فعال کردم خطم روی 17.5 مگ آپ شده الان
پارامترهای کیفی رو بررسی کنید اگه خطتون کشش داره میتونید تماس بگیرید این مسئله رو بهشون بگید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or