بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واقعا وضعیت پشتیبانی آسیاتک فاجعه هست.بعد خرید سرویس گیم هی داشت قطع و وصل میشد زنگ زدم به پشتیبانی خلاصه یه سری تغییر داشت میداد ولی وصل نمیشد... بعد یه چراغی رو مودمم هست status این تو دی لینک باید چشمک زن باشه.الان 10 ساله این مودمو دارم و همیشه هم همینه.بهش میگم این چراغ ثابت شده.میخواید خاموش روشن کنم درست بشه؟میگه نه این مال وایفایه :o میگم خانم 10ساله این مودمو دارم.وایفای که زده اسمش.این چراغ باید چشمک زن باشه...

بعد با لحن خیلی بدی گفت اصلا هر کاری دلت میخواد بکن،حرف آدم که گوش نمیکنی :|

منم خاموش روشن کردم و چراغه چشمک زن شد و اینترنت وصل شد.دیگه چاک دهنو باز کردما;))میگم بفرما حالا کی درست میگفت؟؟؟شما فکر میکنید اونطرف خط یه مشت گاو و گوسفند باهاتون تماس میگیرن که شما اینطوری با ما صحبت میکنید؟

یعنی پشتیبانی بد زیاد دیدم ولی آسیاتک 2 پله اونطرف تر از بده.همون اول که میگی الو با دعوا میاد داخل مکالمه:|
بعد فعالسازی سرویس گیم سرعت بالا میره، چون خطت کشش نداره قطع و وصل میشه. توی تنطیمات مودم ADSL Mode رو بزار روی G.DMT سرعت میشه 8 مگ دیگه قطع و وصل نمیشه پینگت هم بهتر میشه.

• Like
Reactions: hamid_barca
بعد فعالسازی سرویس گیم سرعت بالا میره، چون خطت کشش نداره قطع و وصل میشه. توی تنطیمات مودم ADSL Mode رو بزار روی G.DMT سرعت میشه 8 مگ دیگه قطع و وصل نمیشه پینگت هم بهتر میشه.
ممنون.سرعتی که خریدم خودش 8 هست.گفت فلان چیز رو باید تغییر بدم که درست بشه و الان هم درست شده وsnr هم 17 هست که عالیه.مشکل فقط این بود که مودم هم باید یه بار خاموش روشن میکردم تا اون status هم چشمک زن بشه ولی پشتیبانی قبول نمیکرد:|

ولی بعد از این همه جنگ اعصاب اگه چشمش نزنم همه چی خوبه.هم snr هم پینگ باز اومد پایین تر و الان 90 هست.

بارالهی....دیگه توان ندارم،بذار نت همینطوری یه مدت درست کار کنه^:)^(بچه های اینجا هم دیگه تحمل پستهای منو ندارن;)) )

ممنون.سرعتی که خریدم خودش 8 هست.گفت فلان چیز رو باید تغییر بدم که درست بشه و الان هم درست شده وsnr هم 17 هست که عالیه.مشکل فقط این بود که مودم هم باید یه بار خاموش روشن میکردم تا اون status هم چشمک زن بشه ولی پشتیبانی قبول نمیکرد:|

ولی بعد از این همه جنگ اعصاب اگه چشمش نزنم همه چی خوبه.هم snr هم پینگ باز اومد پایین تر و الان 90 هست.

بارالهی....دیگه توان ندارم،بذار نت همینطوری یه مدت درست کار کنه^:)^(بچه های اینجا هم دیگه تحمل پستهای منو ندارن;)) )
حمید جان ببخشید روی همین خطت قبلا هم نت داشتی از شرکت دیگه ؟
اونجا SNR چند بود برات ؟

حمید جان ببخشید روی همین خطت قبلا هم نت داشتی از شرکت دیگه ؟
اونجا SNR چند بود برات ؟
آره صبانت 16 مگ داشتم که snr همیشه رو 9 بود
الان آسیاتک رو 8 گرفتم چون گفتم شاید کشش نداره.فعلا این چند ساعت snr بین 15-17 هست ولی هنوز مشکل قطع شدن رو دارم که فکر کنم از خود سیم کشی باشه دیگه.یهو انگار یه لحظه نویز میافته

آره صبانت 16 مگ داشتم که snr همیشه رو 9 بود
الان آسیاتک رو 8 گرفتم چون گفتم شاید کشش نداره.فعلا این چند ساعت snr بین 15-17 هست ولی هنوز مشکل قطع شدن رو دارم که فکر کنم از خود سیم کشی باشه دیگه.یهو انگار یه لحظه نویز میافته
خب طبیعیه
SNR هرچقدر سرعتت بیشتر باشه پایین تر میاد
من فکر کردم سرویس قبلیت هم 8 بوده

من توی این مدت به این نتیجه رسیدم نت ایران مخصوصا ADSL کلا همینه باید تحمل کنیم
دیگه عادت کردم به این قطعی ها
ولی حتما پیگیر P2P میشم که اگر اون بشه واقعااااا راحت میشم

خب طبیعیه
SNR هرچقدر سرعتت بیشتر باشه پایین تر میاد
من فکر کردم سرویس قبلیت هم 8 بوده

من توی این مدت به این نتیجه رسیدم نت ایران مخصوصا ADSL کلا همینه باید تحمل کنیم
دیگه عادت کردم به این قطعی ها
ولی حتما پیگیر P2P میشم که اگر اون بشه واقعااااا راحت میشم
این 20 روز اینقدر پول بسته همراه اول و ایرانسل دادم که همین adsl شخمی فقط همینکه وصل باشه راضیم :D

• Like
Reactions: omiid72 and AhmadGr
قضیه آسیاتک که حل شد حالا مونده شاتل;))

از 5 شنبه لینک اومده-چراغ اینترنت اومده-صفحه خوش آمد شاتل میاد ولی 3 روزه هرچی میگم قبول نمیکنن.امروز حتی رفتم تو همون پیج شاتل برنامه اسمارتشاتل کیت رو با همون نت دانلود کردم.بعد پشتیبانی میگه امکان نداره همچین چیزی.وصل کرد به یه پشتیبان دیگه،یعنی دختره گل،ماه :D اینقدر که صبور و خوش اخلاق بود.دیگه کلی قسم و آیه که من دارم حتی دانلود میکنم دیگه حتی الکی گفتم من آشنا دارم تو مخابرات گفته رانژه شده...دیگه خودش شک کرد گفت بذار برم چک کنم

رفت چک کرد گفت اِ...انگار راست میگی.خطت رانژه شده.یعنی 3 روزه خط رانژه شده ولی نمیدونم چه مشکلی تو سیستمشون هست که میزنه نشده.گفت مشکل دیگه از مخابرات نیست ولی صبر کن تا پیامک بیاد.

فکر نکنم هیچکس تو کهکشان راه کله شیری برای یه اینترنت اینقدر دهنش به فاج رفته باشه:D

آخرین ویرایش:
واقعا با عرض تشکر از مسئولان لشگری و کشوری سرعت تانوما از مگابایت رسید به کیلوبیت
مثل بچه عقده ای ها جلوی همراه اول را نگرفتن فقط جلوی تانوما را گرفتن

اون دوست عزیزی که میپرسید با فیل شکن سرعت تانوما چقده این قده ، هیتلر شکن وطنی پولی سرور ترکیه

قضیه آسیاتک که حل شد حالا مونده شاتل;))

از 5 شنبه لینک اومده-چراغ اینترنت اومده-صفحه خوش آمد شاتل میاد ولی 3 روزه هرچی میگم قبول نمیکنن.امروز حتی رفتم تو همون پیج شاتل برنامه اسمارتشاتل کیت رو با همون نت دانلود کردم.بعد پشتیبانی میگه امکان نداره همچین چیزی.وصل کرد به یه پشتیبان دیگه،یعنی دختره گل،ماه :D اینقدر که صبور و خوش اخلاق بود.دیگه کلی قسم و آیه که من دارم حتی دانلود میکنم دیگه حتی الکی گفتم من آشنا دارم تو مخابرات گفته رانژه شده...دیگه خودش شک کرد گفت بذار برم چک کنم

رفت چک کرد گفت اِ...انگار راست میگی.خطت رانژه شده.یعنی 3 روزه خط رانژه شده ولی نمیدونم چه مشکلی تو سیستمشون هست که میزنه نشده.گفت مشکل دیگه از مخابرات نیست ولی صبر کن تا پیامک بیاد.

فکر نکنم هیچکس تو کهکشان راه کله شیری برای یه اینترنت اینقدر دهنش به فاج رفته باشه:D
در کل میگم شاتل حالا بگیم گرون بگیم دزد حداقل به شدت تو بحث پشتیبانی به مشتری بها میده واقعا من از پشتیبانی شاتل به شدت راضی ام

در کل میگم شاتل حالا بگیم گرون بگیم دزد حداقل به شدت تو بحث پشتیبانی به مشتری بها میده واقعا من از پشتیبانی شاتل به شدت راضی ام

من یک هفتست پیگیرم که کارم راه بیوفته ، ده بار زنگ زده ! دیگه مونده فقط اس ام اس بده "عزیزم حالت چطوره امروز ؟!"

من تا حالا این ساعت بیدار نبودم و اینترنت استفاده نکردم.
اما همین الان که دارم این پست رو مینویسم( 1:55 صبح) سرعت دانلود از 7 مگ رسیده در حد کیلوبایت . سایت های داخلی پینگ میدن اما نه باز میشن نه ازشون میشه دانلود کرد .
حتی سایت بانک ملی هم باز نمیشه.
همیشه همینطوره یا امشب اینجور شده؟

دوستان وضعیت قند شکن رو شاتل چجوریه؟ نورد و پروتون وصل میشند؟ داتک داشتم همه رو بسته
روی 3 نفر که شاتل دارن تست کردم نورد و اکسپرس و پروتون و وینداسکرایب و خیلی ها رو ور رفتیم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه
میتونم بگم 100 درصد شانسی فقط برای من وایپر کار میکنه ولی برای دوستام که شاتل دارن اونم کار نمیکنه
تنها چیزی که برای هممون کار کرد و روی گوشی و pc هم بود pure بود که اونم یخورده گرونه و گیر نمیاد به راحتی مثل نورد و اینا تا چند روز پیش میذاشت 7 روزه تست بسازی بدون کارت بانکی
اما الان اونم بسته

• Like
Reactions: daxpax
امروز اینترنت 2 ساعت یدفه قطع شد . میگفتن برای ارتقا تجهیزات .
معلوم نیست باز چه خبره
صبانت
تا حالا 3 بار هی قطع میشه هی وصل میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or