بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

والا واس هرکی تو هر منطقه یا شهری فرق داره ولی اینجور که من از نظرات دیگران فهمیدم نت شاتل الان خوبه مخصوصا اگه ایکس باکسی باشی
البته شاتل الان پورت خالی کم گیر میاد
من شاتل دارم نت خوبی داره ولی قیمتا فضاییه
با همین قیمتا میشه اینترنت P2P گرفت

• Like
Reactions: omiid72
امروز از آسیاتک زنگ زدن گفتن چون مخابرات رانژه نمیکنه شماره شبا بده تا پولت برگردونیم :|

مگه میشه همچین چیزی؟اصلا قانونیه؟به 195 هم زنگ زدم میگه از مخابرات نمیشه شکایت کرد.خب من الان باید یقه کیو بگیرم؟یعنی زوری باید برم از خود مخابرات اینترنت بگیرم؟
بعد میگن چرا آدم روانی میشه... :|
صبح زنگ زده میگه شماره شبا بده تا پولت پس بدیم بعد به جاش اینترنت وصل شده:))الانم به آسیاتک وصلم

فقط پینگش خیلی بده.صبانت با 4.2.2.4 حدود 110-120 بود ولی این 140-150 هست

بعد میگن چرا آدم روانی میشه... :|
صبح زنگ زده میگه شماره شبا بده تا پولت پس بدیم بعد به جاش اینترنت وصل شده:))الانم به آسیاتک وصلم

فقط پینگش خیلی بده.صبانت با 4.2.2.4 حدود 110-120 بود ولی این 140-150 هست
باید سرویس گیم رو فعال کنی تا پینگش خوب بشه

• Like
Reactions: hamid_barca
تجهیزات p2p رو‌حساب نمیکنی ؟!؟!؟!؟!؟
هزینه تجهیزات حداقل از ۶ به بالا در میاد تا ۱۵ ۲۰
کلی شرکت هست تو‌گوگل سرچ کن
به نظرم که ارزششو داره
الان 6 تومن واقعا پولی نیست وقتی آدم واسه یه کنسول نسل 9 نزدیک 30 تومن هزینه میکنه
بعدم مثلا ساختمون ما که 4 طبقه هستش میتونیم هزینه ها رو تقسیم کنیم بین نفرات
کلا ADSL قطعی داره هرچقدرم سرعت و پینگ اوکی باشه وسط بازی ضدحال میزنه

سرچ کردم ولی اکثرا یه توضیح ناقص دادن تنها جایی که درست حسابی همه چیو زده بود آسیاتک بود که متاسفانه منطقه ما پشتیبانی نمیشه

حالا به چند تا ISP زنگ میزنم ببینم کدومشون میتونن به ما ارائه بدن

مگه چقدر گرون کرده؟
من الان همین پارس انلاین آشغال ماهی 200 تومن دارم میدن 250 گیگ بین المللی مثلا 8 مگ سرعت
سه ماهه 600 گیگ
حدود 650 هزار تومن 8 مگ
قبلا اینجوری نبود تازگیا گرون کرده
من رفتم چند تا سایت تعرفه P2P رو دیدم واقعا نسبت به سرعت و کیفیتی که داره میصرفه

منم پیشگامان رو رد کردم رفت ، شاتل سفارش دادم :D چند روز دیگه وصل میشه !
این سرویس گیم رو چطوری باید فعال کنی ؟
اینو رو آسیاتک فعال کردم نه شاتل
تو کنترل پنلش یه قسمت هست میشه سرویس گیم بخری.بعد خرید خودش اتوماتیک فعال شد و پینگ از 150 اومد حدود 105

• Like
Reactions: just_p30
منم پیشگامان رو رد کردم رفت ، شاتل سفارش دادم :D چند روز دیگه وصل میشه !
این سرویس گیم رو چطوری باید فعال کنی ؟
واسه شاتل برو تو پروفایل یه گزینه هست واسه گیمینگ میتونی هروقت خواستی خاموش روشن کنی
قبلا شاتل داشتم دقیق یادم نیست گزینش کجا بود ولی یوخده بگردی پیداش می‌کنی D:

اینو رو آسیاتک فعال کردم نه شاتل
تو کنترل پنلش یه قسمت هست میشه سرویس گیم بخری.بعد خرید خودش اتوماتیک فعال شد و پینگ از 150 اومد حدود 105

کرک و پرم :| سرویس گیم پولی ؟ اینا فقط میان MT رو از روی خطتت برمیدارن پینگ بهتر میشه ، کاره خاصی نمی کنن ! دمشون گرم که باسه همچین چیزی پولم میگیرن :))

کرک و پرم :| سرویس گیم پولی ؟ اینا فقط میان MT رو از روی خطتت برمیدارن پینگ بهتر میشه ، کاره خاصی نمی کنن ! دمشون گرم که باسه همچین چیزی پولم میگیرن :))
فکر کنم شاتل مجانی باشه
این شد 13 تومن.حالا نمیدونم 1 ماهه هست یا 3 ماهه.چون سرویس من 3 ماهه هست :-?

• Like
Reactions: just_p30
واقعا وضعیت پشتیبانی آسیاتک فاجعه هست.بعد خرید سرویس گیم هی داشت قطع و وصل میشد زنگ زدم به پشتیبانی خلاصه یه سری تغییر داشت میداد ولی وصل نمیشد... بعد یه چراغی رو مودمم هست status این تو دی لینک باید چشمک زن باشه.الان 10 ساله این مودمو دارم و همیشه هم همینه.بهش میگم این چراغ ثابت شده.میخواید خاموش روشن کنم درست بشه؟میگه نه این مال وایفایه :o میگم خانم 10ساله این مودمو دارم.وایفای که زده اسمش.این چراغ باید چشمک زن باشه...

بعد با لحن خیلی بدی گفت اصلا هر کاری دلت میخواد بکن،حرف آدم که گوش نمیکنی :|

منم خاموش روشن کردم و چراغه چشمک زن شد و اینترنت وصل شد.دیگه چاک دهنو باز کردما;))میگم بفرما حالا کی درست میگفت؟؟؟شما فکر میکنید اونطرف خط یه مشت گاو و گوسفند باهاتون تماس میگیرن که شما اینطوری با ما صحبت میکنید؟

یعنی پشتیبانی بد زیاد دیدم ولی آسیاتک 2 پله اونطرف تر از بده.همون اول که میگی الو با دعوا میاد داخل مکالمه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or