بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شدم آدمی که یه زن داشت(صبانت)هرچند که خیلی خوشگل نبود ولی وظایف همسری رو تا جایی که میتونست انجام میداد.بعد رفیقش میگه من 2 تا زن دارم اینا برای چشم و هم چشمی تلاش میکنن بیشتر بهم رسیدگی کنن.منم طمع کردم زن اول رو ول کردم رفتم 2 تا زن گرفتم(شاتل و آسیاتک)بعد الان هر کدوم میگه به من چه برو به اون یکی زنت بگو.و اینطوری شد که مجبور شدم شبها تو مسجد بخوام. :Crying1: :D

دیدم آسیاتک خبری نشد.زنگ زدم پشتیبانیش،میگه شما چون به 195 شکایت کردی ما جوابت نمیدیم:oمیگم خب چون جواب نمیدی رفتم شکایت کردم.میگه نه چون شکایت کردی برو از خود 195 بپرس...:|میگم من که از 195 شکایت نکردم،از آسیاتک شکایت کردم بلکه جواب بدید.واقعا افتضاح ترین پشتیبانی هست که به عمرم دیدم :-&
عه یعنی لج کرده ؟ گیر چه حیواناتی افتادیم تو این مملکت

• Like
Reactions: hamid_barca
عه یعنی لج کرده ؟ گیر چه حیواناتی افتادیم تو این مملکت
آره دقیقا میگفت شما شکایت کردی باید جوابتم از 195 بگیری ما فعلا نمیتونیم کاری کنیم.البته من از طرف شاتل فهمیدم که مشکل از مخابرات هست و بعید میدونم وقتی مخابرات اوکی شد اینا وصل نکنن.ولی طرز جواب دادنش حتی تو لِول این مملکت هم واقعا ضایع بود.تازه پشتیبان اول که به بهونه وصل کردن به بخش شکایات تلفن روم قطع کرد :|

شدم آدمی که یه زن داشت(صبانت)هرچند که خیلی خوشگل نبود ولی وظایف همسری رو تا جایی که میتونست انجام میداد.بعد رفیقش میگه من 2 تا زن دارم اینا برای چشم و هم چشمی تلاش میکنن بیشتر بهم رسیدگی کنن.منم طمع کردم زن اول رو ول کردم رفتم 2 تا زن گرفتم(شاتل و آسیاتک)بعد الان هر کدوم میگه به من چه برو به اون یکی زنت بگو.و اینطوری شد که مجبور شدم شبها تو مسجد بخوام. :Crying1: :D

دیدم آسیاتک خبری نشد.زنگ زدم پشتیبانیش،میگه شما چون به 195 شکایت کردی ما جوابت نمیدیم:oمیگم خب چون جواب نمیدی رفتم شکایت کردم.میگه نه چون شکایت کردی برو از خود 195 بپرس...:|میگم من که از 195 شکایت نکردم،از آسیاتک شکایت کردم بلکه جواب بدید.واقعا افتضاح ترین پشتیبانی هست که به عمرم دیدم :-&
این مملکت به یکی مثل نادر شاه افشار یا رضا خان یا هیتلر واقعا احتیاج داره تا اوضاع رو فعلا سر و سامان بده.
کلا مملکت تو همه زمینهاش همین شده از ادارجاتش گرفته تا بازارش
از اون مدیر شرکت تا پشتیبانی رو باید آویزون کرد از دیوار تا دفعه دیگه جواب کسی رو که پول داده و کلی وقتش هدر رفته رو اینطوری ندن.
واقعا بی شعوری و نفهمی تو این مملکت داره بیداد میکنه و هر روز از تعداد کسایی که حاضرن حق دیگران رو رعایت کنن و احترام بزارن بهشون تو این مملکت داره کمتر میشه
واقعا یه فکر جدی باید برای این مملکت بشه.

درود بر همگی میخواستم بدونم اینجا کسی vpn با پروتکل pptp یا L2TP سراغ داره تا چند هفته پیش از گذر آزاد اکانت داشتم روی مخابرات جواب میداد ولی ول کرد رفت الان برای بتلفیلد و دیویژن 2 روی ایکس باکس باید از طریق ست کردن روی مودم استفاده کنم کسی جایی میشناسه ممنون میشم اطلاع بدین.

اقا از اونجای که خارج از تاپیک بستست اینجا سوالمو میپرسم
این ویدیوها دیدید از بالا تهران مثلا میسازن یه دوربین مثله دوربین گوگل دوره نقشه مجازی تهران میچرخه
اونا از کجا میشه استفاد کرد

دوستانی که هم TD-LTE ایرانسل دارن هم از مخابرات (تانوما یا ADSL یا VDSL)
از لحاظ دیوارشکن کدومشون اوکی تر هستن؟

من با TD این چند روز شدیدا به مشکل خوردم میخوام بدونم مخابرات هم اینطوره؟ اگه بهتره تا بیوفتم دنبال کاراش اونم وصل کنم

دوستانی که هم TD-LTE ایرانسل دارن هم از مخابرات (تانوما یا ADSL یا VDSL)
از لحاظ دیوارشکن کدومشون اوکی تر هستن؟

من با TD این چند روز شدیدا به مشکل خوردم میخوام بدونم مخابرات هم اینطوره؟ اگه بهتره تا بیوفتم دنبال کاراش اونم وصل کنم
روی مخابرات و همراه اول فقط با سرویس های کاهش پینگ می تونم بازی کنم، پکت لاست بالای 50% میدن با هر فیلترشکنی

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
روی مخابرات و همراه اول فقط با سرویس های کاهش پینگ می تونم بازی کنم، پکت لاست بالای 50% میدن با هر فیلترشکنی

دقیقا مشکل پکت لاست دارم با دیوارشکن این یه هفته
ولی قبلش خوب بود تقریبا
حالت عادی (بدون دیوار شکن و کاهش پینگ) هم میری توی گیم باز پکت لاست داره یا احساس میکنی پینگت خیلی بالاس! با اینکه
وقتی همون لحظه پینگ 4.2.2.4 میگیری اصلا لاست نمیده و پینگم عدد بدی نیست! اصلا یه سیستم عالی زدن واسه نت بعد از شهریور!

سلام.
خونه ما تازه ساخت هست و بعد از 6 ماه تازه خط تلفنمون رو اوکی کردن و تا الان تو صف بودیم می گفتن جا نداریم!
الان میخوام تو آسیاتک ثبت نام کنم واسه دریافت سرویس، شماره رو که می زنم می نویسه:
مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.
منظورش چیه؟ خط من مشکل داره؟ یا مشکل از سمت خود آسیاتکه؟ منظورش از موقت چقدره؟ یک هفته؟ یا یک ماه؟
اگه کسی تجربه این مشکل رو داشته ممنون میشم کمک کنه.

سلام.
خونه ما تازه ساخت هست و بعد از 6 ماه تازه خط تلفنمون رو اوکی کردن و تا الان تو صف بودیم می گفتن جا نداریم!
الان میخوام تو آسیاتک ثبت نام کنم واسه دریافت سرویس، شماره رو که می زنم می نویسه:
مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.
منظورش چیه؟ خط من مشکل داره؟ یا مشکل از سمت خود آسیاتکه؟ منظورش از موقت چقدره؟ یک هفته؟ یا یک ماه؟
اگه کسی تجربه این مشکل رو داشته ممنون میشم کمک کنه.
من اینترنت داشتم بعد تخلیه کردم از جای دیگه گرفتم ولی الان 3 هفته هست وصل نمیشه.گفتن سیم رانژه نداریم.ولی مال شما چون تو همون آسیاتک هم میزنه فعلا نمیشه احتمال مشکل جدیتر باشه.شاید از اونایی هست که فقط مخابرات اینترنت میده یا مثلا پورت خالی ندارن.مال من تو آسیاتک میزد امکان ارائه داریم ولی بعد خرید گفتن مخابرات اعلام کرده سیم نداریم و الان 3 هفته هم بیشتر شده.

امروز اون خطی که شاتل روش هست،مودمش رو روشن کردم هم چراغ لینک اومد و ثابت شده هم چراغ اینترنتش.خب این مگه معنیش این نیست که وصل شده؟زنگ زدم شاتل میگه اشتباه میکنی وصل نشده...میگم از صبح چراغ لینک و اینترنتش اومده تا دیروز نبود.الکی که نمیشه اومده باشه.میگه پس باید صبر کنی تا نرم افزاری هم اوکی بشه.یعنی اینترنت ما وصل شد باید شیرینی بدم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or