بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداشمون قیافه آش به هر چی میخوره جز ارتباطات

اژ اون آذری دل خوشی ندارم ولی حداقل یه نت درست حسابی داد دست ملت
آذری جهرمی بنیان گذار فیلترینگ نوین توی ایران اه :)
این بلاهایی که سر اینترنت اومده پایه و اساسش رو خود همون جهرمی گذاشته.

آذری جهرمی بنیان گذار فیلترینگ نوین توی ایران اه :)
این بلاهایی که سر اینترنت اومده پایه و اساسش رو خود همون جهرمی گذاشته.
من خودم خوشم ازش تمیاد

ولی حداقل اومد حجم‌ ها رو افژایش‌داد پینگ‌ رو‌ کاهش داد

‌و درسته فیلترینگ‌ بدی انجام‌ داد

خوب من تا جایی که تست کردم reality جواب داد روش با purevpn البته پیور به روش sstp و توی برنامه vpn client pro
من هم یک راه پیدا کردم رو همراه اول به vyprvpn وصل شم .
درود بر مسئول شیر ه ای ارتباطات که جلوی مخابرات را گرفته اما همراه اول خیر . .

vpn 3.jpg

دوستان ابتدا به ساکن هیتلر شکن مجانی فری گی* را دانلود میکنید .
سپس روی تونل F و نه تول A .
سپس قند شکن پولی را روشن میکنید .

یعنی چه غلطی کردم که گفتم برم اینترنت جدید بگیرما :|

17 اردیبهشت تو شاتل و آسیاتک ثبت نام کردم ولی هنوز هیچکدوم وصل نشده.البته به نظرم مشکل از سمت مخابرات منطقه خودمون هست ولی بازم به نظرم خیلی فرق اومد بین شاتل و آسیاتک.شاتل همون فرداش مدارک رو فرستاد و سایتش هم با جزئیات میزنه تو چه مرحله ای هست بعدم که 6 روز گذشت و وصل نشد حداقل یه پیامک عذرخواهی فرستاد.ولی آسیاتک 21 اردیبهشت تازه مدارک فرستاده بعدم میگه 6 روز کاری که یعنی 1 شنبه هفته دیگه اگه وصل نشد زنگ بزن پیگیری کنیم.سایتش هم خیلی دقیق مراحل رو نشون نمیده.وقتی هم بهش در مورد شاتل گفتم که زودتر انجام داده میگه چون ما بهترین هستیم و مشترک زیاد داریم طول میکشه ;))

از اونطرف هم مخابرات خودمون هی داره موش میدونه.هی پیامک میده که رو خطتتون میشه اینترنت وصل کنی بیا از خودمون بگیر~X(

خدایی 2 برابر پول adsl رو این چند روز دادم فقط بسته برای سیمکارت گرفتم :Crying1:

دوستان سلام سوالی که دوستمون بالا پرسیدن سوال منم هست بعلاوه این که خواستم بگم من دو سال پیش درخواست ftth دادم به مخابرات منطقمون گیر دادن حتما باید توی محل زندگیتون درخواست بالا باشه تا فیبر بیارن تو آپارتمان میخوام بدونم الانم این شرط رو دارن یا فقط برای خودم بخوام انجام میدن ؟

آخرین ویرایش:
بعد کلی پیگیری و شکایت به 195 و ... بلاخره شاتل زنگ زد گفت پیگیری کردیم از مخابرات و گفتن سیم رانژه نداریم!!!!

آقااااا سیم ندارن...سیم :)) گفت باید یکی دو هفته صبر کنی:Crying1:

ولی باز هم تاکید کنم فرق پشتیبانی شاتل و آسیاتک...شاتل تا شکایت کردم به 195 حدود 1 ساعت بعد زنگ زد توضیح داد گفت حتما پیگیری میکنیم و امروز 8 صبح جواب پیگیری رو داد ولی آسیاتک انگار نه انگار ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or