بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سلام سوالی که دوستمون بالا پرسیدن سوال منم هست بعلاوه این که خواستم بگم من دو سال پیش درخواست ffth دادم به مخابرات منطقمون گیر دادن حتما باید توی محل زندگیتون درخواست بالا باشه تا فیبر بیارن تو آپارتمان میخوام بدونم الانم این شرط رو دارن یا فقط برای خودم بخوام انجام میدن ؟
هنوزم همینطوره منم چند وقت پیش خواستم بگیرم گفت تو مجتمع باید پنج واحد دیگه هم درخواست بدن تا بکشیم

بعد کلی پیگیری و شکایت به 195 و ... بلاخره شاتل زنگ زد گفت پیگیری کردیم از مخابرات و گفتن سیم رانژه نداریم!!!!

آقااااا سیم ندارن...سیم :)) گفت باید یکی دو هفته صبر کنی:Crying1:

ولی باز هم تاکید کنم فرق پشتیبانی شاتل و آسیاتک...شاتل تا شکایت کردم به 195 حدود 1 ساعت بعد زنگ زد توضیح داد گفت حتما پیگیری میکنیم و امروز 8 صبح جواب پیگیری رو داد ولی آسیاتک انگار نه انگار ;))
اره شاتل واقعا پشتیبانی درجه یکی داره

اقا اینترنت شاتل الان 2 ساعته ترکیده یعنی به معنای واقعی ترکیده
پینگ 4.2.2.4 از هر 10 تا 8 تاش تایم اوت عه پشتیبانی میگه اختلال انداخته شده رو اینترنت برای شما هم مشکل داره اینترنت امشب ؟

Untitsled.jpg

ماشالا اختلال نیست که قطعه میشه گفت

ویرایش : البته تو سرعت و vpn و اینا مشکلی ندیدم ولی پینگ 4.2.2.4 ترکیده

بچها میشه واسه کامپیوتر یکی که وصل میشه و پولی و غیر پولی بودن مهم نیست فقط خوب باشه بهم معرفی کنین :((
دیگه خسته شدم واقعا هرچی امتحان میکنم بعد 1 هفته دیگه کار نمیکنه

• Sad
Reactions: ALI PUNKER
بچها میشه واسه کامپیوتر یکی که وصل میشه و پولی و غیر پولی بودن مهم نیست فقط خوب باشه بهم معرفی کنین :((
ببین نوع سرویس دهنده و حتی منطقه هم تاثیر داره که چه چیز پی ان کار می‌کنه .v2ray معمولا رو همه اپراتور های ثابت و همراه کار میده.فقط یخورده زیاد میشه هزینش .بقیه مثل اکسپرس و نورد و ویندسکراب و هات اسپات و ...باید فقط تست بشه و ببینی با سرعت خوب جواب میده یا نه .مثلاً ویندسکراب رو های وب که من داشتم خوب بود رو پرتکل ws tunel.

نتت چیه ؟ شاید بتونم برات بسازم بهت تحویل بدم

ببین نوع سرویس دهنده و حتی منطقه هم تاثیر داره که چه چیز پی ان کار می‌کنه .v2ray معمولا رو همه اپراتور های ثابت و همراه کار میده.فقط یخورده زیاد میشه هزینش .بقیه مثل اکسپرس و نورد و ویندسکراب و هات اسپات و ...باید فقط تست بشه و ببینی با سرعت خوب جواب میده یا نه .مثلاً ویندسکراب رو های وب که من داشتم خوب بود رو پرتکل ws tunel.
خب از چه سایتی باید بخرمش ؟ هر چی سرچ میکنم سایتش فیل..تر شده...

این reality و v2ray را یکم توضیح میدی ؟
ببین 2 تا راه داره که کلی میگم چون اینجا فکر نکنم جاش باشه :D
reality و v2ray و ... این جور اسم ها همه یه مشت vpn هستن که کلا با یک vps و روی یک پنل vpn بالا میان
اینا رو میتونی از تو تلگرام و ... بخری که هر از گاهی از کار میافتن و باید پشتیبانی داشته باشه که کانفیگ جدیدش رو بده بهت
یه راه دیگه هم که وجود داره اینه که خودت vps بخری حالا با رمز ارز و ... روی اون پنل v2ray و اینا بیاری بالا و اکانت بسازی و استفاده کنی که فکر نکنم بصرفه چون 5 دلار اینطورا ماهی پول vps میشه
حالا خوبی اینا چیه فرض بر اینکه من میرم از بیرون بخرم و خودم حال ندارم بسازمش خوبیش اینه که مثلا من نت شاتل دارم به طرف که میگم اون میدونه رو چه نتی کدوم پروتکل کار میکنه یا اگر ندونه هم
باید کانفیگ های مختلف بسازه بده بهت تا یکیش کار کنه ( بالاخره یکیش کار میکنه ) میتونم بگم بیشتر از 20 مدل کانفیگ هم دارن این v2ray و اینا
خود من الان vps گرفتم و 5 نفر اطرافیانم رو بی نیاز کردم میشه گفت از vpn چون یه جورایی شخصی عه دیگه ولی همین vps هم البته میشه که ip اش رو فیلتر کنن که معمولا برای اینکه ip جدید بده اون شرکتی که vps ازش گرفتم 1 دلار اضافه میگیره
برای فیلتر نشدن باید یه سری چیز ها رو رعایت کرد مثلا با vpn روشن تو سایت های ایرانی نچرخید و ...
اموزش هاش تو یوتیوب ریخته حالا بازم در مورد ساختنش سوالی داشتی من میتونم راهنمایی کنم

شدم آدمی که یه زن داشت(صبانت)هرچند که خیلی خوشگل نبود ولی وظایف همسری رو تا جایی که میتونست انجام میداد.بعد رفیقش میگه من 2 تا زن دارم اینا برای چشم و هم چشمی تلاش میکنن بیشتر بهم رسیدگی کنن.منم طمع کردم زن اول رو ول کردم رفتم 2 تا زن گرفتم(شاتل و آسیاتک)بعد الان هر کدوم میگه به من چه برو به اون یکی زنت بگو.و اینطوری شد که مجبور شدم شبها تو مسجد بخوام. :Crying1: :D

دیدم آسیاتک خبری نشد.زنگ زدم پشتیبانیش،میگه شما چون به 195 شکایت کردی ما جوابت نمیدیم:oمیگم خب چون جواب نمیدی رفتم شکایت کردم.میگه نه چون شکایت کردی برو از خود 195 بپرس...:|میگم من که از 195 شکایت نکردم،از آسیاتک شکایت کردم بلکه جواب بدید.واقعا افتضاح ترین پشتیبانی هست که به عمرم دیدم :-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or