بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من اینترنت داشتم بعد تخلیه کردم از جای دیگه گرفتم ولی الان 3 هفته هست وصل نمیشه.گفتن سیم رانژه نداریم.ولی مال شما چون تو همون آسیاتک هم میزنه فعلا نمیشه احتمال مشکل جدیتر باشه.شاید از اونایی هست که فقط مخابرات اینترنت میده یا مثلا پورت خالی ندارن.مال من تو آسیاتک میزد امکان ارائه داریم ولی بعد خرید گفتن مخابرات اعلام کرده سیم نداریم و الان 3 هفته هم بیشتر شده.
پشتیبانی شاتل دیشب گفت چون خطتون تازه وصل شده اجازه استعلام به ما نمیده، ۷۲ ساعت کاری اینده دوباره تماس بگیرید.
احتمالا پیغام اسیاتکم بخاطر همین بوده. یکی دو روز رد بشه ببینم چی میشه.

من اینترنت داشتم بعد تخلیه کردم از جای دیگه گرفتم ولی الان 3 هفته هست وصل نمیشه.گفتن سیم رانژه نداریم.ولی مال شما چون تو همون آسیاتک هم میزنه فعلا نمیشه احتمال مشکل جدیتر باشه.شاید از اونایی هست که فقط مخابرات اینترنت میده یا مثلا پورت خالی ندارن.مال من تو آسیاتک میزد امکان ارائه داریم ولی بعد خرید گفتن مخابرات اعلام کرده سیم نداریم و الان 3 هفته هم بیشتر شده.

امروز اون خطی که شاتل روش هست،مودمش رو روشن کردم هم چراغ لینک اومد و ثابت شده هم چراغ اینترنتش.خب این مگه معنیش این نیست که وصل شده؟زنگ زدم شاتل میگه اشتباه میکنی وصل نشده...میگم از صبح چراغ لینک و اینترنتش اومده تا دیروز نبود.الکی که نمیشه اومده باشه.میگه پس باید صبر کنی تا نرم افزاری هم اوکی بشه.یعنی اینترنت ما وصل شد باید شیرینی بدم :D
چه داستانی شد برات :/
نمی شد از همون شاتل رادیویی بگیری؟

• Like
Reactions: hamid_barca
چه داستانی شد برات :/
نمی شد از همون شاتل رادیویی بگیری؟
شاتل رادیویی همون سیمکارته یا فرق داره؟آخه برای بازی میخواستم و اون سیمکارت میگفتن پینگش خوب نیست.

حالا مشکل اینه که لینک وصل شده چراغ نت هم روشن شده از صبح هم حتی خودش میزنه به شبکه شاتل خوش آمدید لطفا یوزر پسوورد را وارد کنید.بعد به پشتیبانی میگم،میگه نه هنوز رانژه نشده.میگم خب آخه اگه رانژه نشده چطور امکان داره این صفحه خوش آمد شاتل برام باز بشه.حتما وصله دیگه ~X(

• Like
Reactions: Arios 22
شاتل رادیویی همون سیمکارته یا فرق داره؟آخه برای بازی میخواستم و اون سیمکارت میگفتن پینگش خوب نیست.

حالا مشکل اینه که لینک وصل شده چراغ نت هم روشن شده از صبح هم حتی خودش میزنه به شبکه شاتل خوش آمدید لطفا یوزر پسوورد را وارد کنید.بعد به پشتیبانی میگم،میگه نه هنوز رانژه نشده.میگم خب آخه اگه رانژه نشده چطور امکان داره این صفحه خوش آمد شاتل برام باز بشه.حتما وصله دیگه ~X(
نه رادیویی فرق میکنه ولی هزینه آنتن و امکانات داره ممکنه گرون تر بشه برات و اینکه اگه خوب آنتن بده و در محدوده تحت پوشش باشه کیفیت خوبی داره و برای زمانی که اینترنت خوبی روی خط نتونی تهیه کنی گزینه خوبیه من خونه یکی از دوستام امتحان کردم خوب بود الان اونم خونشو عوض کرده ولی شاید برای خونه خودم همین رادیویی تهیه کنم
البته از پست های که گذاشتی و من این چند وقت خوندم به نظر مشکل از خودشون و سیم کشی خوبی دارید

• Like
Reactions: hamid_barca
اینترنت پوینت تو پوینت یا مولتی پوینت به شرطی که درست و اصولی وصل شه به شدت با کیفیت هست با سیمکارت یا td مقایسه نکنید
بهترین تجربه من بوده

پشتیبانی شاتل دیشب گفت چون خطتون تازه وصل شده اجازه استعلام به ما نمیده، ۷۲ ساعت کاری اینده دوباره تماس بگیرید.
احتمالا پیغام اسیاتکم بخاطر همین بوده. یکی دو روز رد بشه ببینم چی میشه.
دیشب یه بار دیگه شمارمو زدم تو سایت اسیاتک دیگه اون پیغامو نداد گفت میتونید سرویس بگیرید و منم مراحلشو رفتم.
بعدش زنگ زدم اسیاتک گفت باید منتظر SMS مخابرات بمونید که بگه خطتون رانژه ست بعد با ما تماس بگیرین برای ادامه مراحل. این مرحلش چقدر طول میکشه حدودا؟ :-/

دیشب یه بار دیگه شمارمو زدم تو سایت اسیاتک دیگه اون پیغامو نداد گفت میتونید سرویس بگیرید و منم مراحلشو رفتم.
بعدش زنگ زدم اسیاتک گفت باید منتظر SMS مخابرات بمونید که بگه خطتون رانژه ست بعد با ما تماس بگیرین برای ادامه مراحل. این مرحلش چقدر طول میکشه حدودا؟ :-/
بستگی به مخابرات داره بین دو روز تا یک هفته شایدم بیشتر.....

• Like
Reactions: farzad_angel
امروز از آسیاتک زنگ زدن گفتن چون مخابرات رانژه نمیکنه شماره شبا بده تا پولت برگردونیم :|

مگه میشه همچین چیزی؟اصلا قانونیه؟به 195 هم زنگ زدم میگه از مخابرات نمیشه شکایت کرد.خب من الان باید یقه کیو بگیرم؟یعنی زوری باید برم از خود مخابرات اینترنت بگیرم؟

اینترنت پوینت تو پوینت یا مولتی پوینت به شرطی که درست و اصولی وصل شه به شدت با کیفیت هست با سیمکارت یا td مقایسه نکنید
بهترین تجربه من بوده
سلام از کجا میشه تهیه کرد ؟ من فقط آسیاتک رو سایتشو دیدم متاسفانه ما جزو مناطق تحت پوشش نیستیم

هزینه نصب و راه اندازیش چقدر درمیاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or