بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حالا که 2 تا اینترنت دارم به این فکر کردم که شاید بشه این اینترنتها رو تجمیع کرد و سرعت بیشتری گرفت.سرچ کردم گویا باید روتر میکروتیک بخرم.میخواستم بدونم کسی تجربه استفاده داره؟واقعا سرعتها رو یکی میکنه؟آیا رو پینگ تاثیر داره؟

بعد به فرض که سرعتها یکی بشه آیا تو بازی آنلاین هم کاربرد داره؟آخه مثلا 2 تا isp و 2 اتصال قاعدتا 2 آیپی متفاوت دارن.آیا مثلا آیپی هم یکی میکنه که مثلا موقع بازی اگه یکی از اینترنت ها قطع بشه باز با اون یکی وصل بمونه؟
تجمیع فقط وقتی جواب میده که به ip بستگی نداشته باشه .
مثل تورنت

یا دانلود با دانلود منجر مولتی کانکشن

تو بازی آنلاین اصلا جواب نمیده
میکروتیک هم یه سر کاری باسه ما ایرانی ها هست
دو تا کارت شبکه داشته باشی کافیه
میکروتیک من دارم پول بیخود خرج کردن ه مال لیتونی لاتویا استونی یکی از این کشورهای شوروی سابقه

• Like
Reactions: hamid_barca
با یه مهندسی صحبت کردم گفت اونطوری که فکر میکنی بدرد نمیخوره.میگفت وقتی سرعتها رو یکی میکنی مسیرشون انگار گ@# پیچ میشه :D میگفت بیشتر بدرد این میخوره که یکیش قطع شد اون یکی وصل بشه وگرنه برای تجمیع سرعت خیلی بدرد نمیخوره :-?
به اون میگن fail over router نه load balance rلود بالانس . دیگه دموده شده و نیس مثلا من یه مدل pelink َو داشتم .
اگر میخوای تجمیع کنی ... فقط دو تا کارت شبکه کافیه ... با سرعت دو تا میتونی تورنت یا مولتی کانکشن دانلود کنی من این کار را کردم 7 هشت سال پیش . کار دیگه ای با تجمیع نمیتونی بکنی
مال قدیم مدیما بود که تو امریکا و انگلیس و اونجاها فیبر نیومده بود
میکروتیک نخر که خودتو علاف کردی

• Like
Reactions: hamid_barca
تجمیع فقط وقتی جواب میده که به ip بستگی نداشته باشه .
مثل تورنت

یا دانلود با دانلود منجر مولتی کانکشن

تو بازی آنلاین اصلا جواب نمیده
میکروتیک هم یه سر کاری باسه ما ایرانی ها هست
دو تا کارت شبکه داشته باشی کافیه
میکروتیک من دارم پول بیخود خرج کردن ه مال لیتونی لاتویا استونی یکی از این کشورهای شوروی سابقه
به اون میگن fail over router نه load balance rلود بالانس . دیگه دموده شده و نیس مثلا من یه مدل pelink َو داشتم .
اگر میخوای تجمیع کنی ... فقط دو تا کارت شبکه کافیه ... با سرعت دو تا میتونی تورنت یا مولتی کانکشن دانلود کنی من این کار را کردم 7 هشت سال پیش . کار دیگه ای با تجمیع نمیتونی بکنی
مال قدیم مدیما بود که تو امریکا و انگلیس و اونجاها فیبر نیومده بود
میکروتیک نخر که خودتو علاف کردی
خیلی ممنون که همیشه جواب میدید :-bd
پس بیخیالش بشم بهتره.

داداش شما اینترنتت خداست..نتتو بابقیه مقایسه نکن.با تشکر
الان امروز من هر کسی رو دیدم از وضع فیلترشکن مینالید اما برای من vyprvpn مثل بنز کار میکرد همه سرور هاش هم کار میکرد
با سرور المان پینگ 4.2.2.4 شده بود 90 که تو این وضعیت عالیه
نمیدونم مشکل چیه که نباید راضی بود حالا اینترنت خداست یا هرچی فعلا من هیچ ایرادی نمیگیرم به اینترنت
تازه امروز با یکی هم بازی میکردم که اینترنت مخابرات داشت و مشکلی نداشت اصلا

Untitled copy.jpg
میکرو استاتر هم داری ؟
با پی سی بازی میکنی یا کنسول ؟
تو این 3 4 روزه اخیر زیاد داشتم تو mw2 دائم پکت لاست مینوشت ولی امروز اصلا نبوده پینگم هم خیلی خوب و ثابت شده بود امروز
با xbox بازی میکنم

آخرین ویرایش:
الان امروز من هر کسی رو دیدم از وضع فیلترشکن مینالید اما برای من vyprvpn مثل بنز کار میکرد همه سرور هاش هم کار میکرد
نمیدونم مشکل چیه که نباید راضی بود حالا اینترنت خداست یا هرچی فعلا من هیچ ایرادی نمیگیرم به اینترنت

View attachment 292617

تو این 3 4 روزه اخیر زیاد داشتم تو mw2 دائم پکت لاست مینوشت ولی امروز اصلا نبوده پینگم هم خیلی خوب و ثابت شده بود امروز
با xbox بازی میکنم
سلام mw با dns الکترو بازی میکنی ؟ یا بدون الکترو هم میتونی بازی کنی ؟

View attachment 292617

با xbox بازی میکنم
خوش به حال شما
عیسی زراعت پیشه که شیلنگ مخابرات را بسته هیچی وثل نمیشه ؟
شما شاتل بودی یا صبانت ؟

• Like
Reactions: barney stinson
رو ftth مخابرات نمیدونی چه قند شکن هایی جواب میده ؟
اتفاقا برادرم ftth داره شنیدم ازش فقط از argo استفاده میکنه bridge هاش کار میکنه مثل اینکه
حالا امروز احتمالا میرم خونشون میخوام v2ray شخصیم رو تست کنم روش ببینم چطوریه

اتفاقا برادرم ftth داره شنیدم ازش فقط از argo استفاده میکنه bridge هاش کار میکنه مثل اینکه
حالا امروز احتمالا میرم خونشون میخوام v2ray شخصیم رو تست کنم روش ببینم چطوریه
اگه رو داداشت امتحان کردی یه خبری هم به ما بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or