بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز خودم نشستم با تنظیمات مودم ور رفتم و بالاخره راهی پیدا کردم که قطع شدن نت رو صفر کردم.البته این تنظیمات برای کسی که سرعت دانلود بالا میخواد خیلی کارایی نداره چون سرعت نت رو کم میکنیم که نویز کمتر بشه.بیشتر بدرد وقتی میخوره که میخواید آنلاین بازی کنید و ارتباط مطئنی میخواید که قطع نشه.ضمن اینکه تو این حالت با وجود کم شدن سرعت،پینگ بهتری میده
تنظیمات رو مطابق عکس زیر کنید.اون گزینه اول سرعت نت رو محدود تا 8 مگ میکنه و اون گزنیه sra باعث میشه ارتباط یکدستی داشته باشید و پکت لاس کمتر
View attachment 292338
تو این عکس هم میبیند که سرعت من شده 5 مگ ولی snr هم شده 14 در حالی که در طول روز اکثرا حدود 7 و کمتر هست که همین باعث قطعی میشه
View attachment 292339

خلاصه با این روش تقریبا قطعی من ندیدم.حداقلش اینه که دیگه میشد آنلاین بازی کرد.ولی اگه الویت شما سرعت هست که دیگه باید یه فکر دیگه ای بکنید.
سلام
حمید جان شما چون در واقع سرعت دانلود و آپلودت اومده پایین به همین خاطر SNR هم رفته بالا
کیفیت خطت تغییری نکرده اما توی استیبل شدن اینترنتت تاثیر داره
من که امروز عصر هماهنگ کردم یکی از مخابرات بیاد سیم های کوچه رو چک کنه برام اوکی کنه
نتیجشو همینجا میذارم

مودم من هم دقیقا مثل مودم شما هستش VR300
.

بعد از تقریبا 3 - 4 ساعت کانکت بودن ارورت چند تا میشه ؟

بچه ها یه اموزش واسه ساخت وی پی-ن گذاشتم به ساده ترین شکل ممکن فقط توی 10 دقیقه
سرعت نووور با پروتکل Reality

میزارمش توی لینک زیر خواستین ببینین :

توضیح که میدی میگی: "...تا بتونین راحت فیلم های یوتیوب و پ و ر ن هاب رو اچ دی ببینین "
یو تیوب رو میشناسم.اون دومی رو البته نمیدونم چیه.میخواستم مطمئن بشم درست شنیدم.:-$#:-S

توضیح که میدی میگی: "...تا بتونین راحت فیلم های یوتیوب و پ و ر ن هاب رو اچ دی ببینین "
یو تیوب رو میشناسم.اون دومی رو البته نمیدونم چیه.میخواستم مطمئن بشم درست شنیدم.:-$#:-S
مثل گیت هاب هستش فقط ژانرش فرق میکنه

• Smile
Reactions: just_p30
سلام
حمید جان شما چون در واقع سرعت دانلود و آپلودت اومده پایین به همین خاطر SNR هم رفته بالا
کیفیت خطت تغییری نکرده اما توی استیبل شدن اینترنتت تاثیر داره
من که امروز عصر هماهنگ کردم یکی از مخابرات بیاد سیم های کوچه رو چک کنه برام اوکی کنه
نتیجشو همینجا میذارم

مودم من هم دقیقا مثل مودم شما هستش VR300
.

بعد از تقریبا 3 - 4 ساعت کانکت بودن ارورت چند تا میشه ؟
آره خب همه این کارها برای اینه که نویز کمتر بشه و فعلا تنها راه همین کم کردن سرعت بود.
وقتی رو 16 مگ بود در عرض چند دقیقه به 3000-4000 ارور هم میرسید ولی وقتی رو 5 مگ اینا باشه شاید تو 1 ساعت 20 تا ارور بده.

حالا من این صبانت رو جمع کردم.یدونه شاتل و یدونه آسیاتک سفارش دادم ببینم فرقی میکنه یا نه.اگه نکرد دیگه مجبورم مستقیم بکشم تا سر خط ~X(

آره خب همه این کارها برای اینه که نویز کمتر بشه و فعلا تنها راه همین کم کردن سرعت بود.
وقتی رو 16 مگ بود در عرض چند دقیقه به 3000-4000 ارور هم میرسید ولی وقتی رو 5 مگ اینا باشه شاید تو 1 ساعت 20 تا ارور بده.

حالا من این صبانت رو جمع کردم.یدونه شاتل و یدونه آسیاتک سفارش دادم ببینم فرقی میکنه یا نه.اگه نکرد دیگه مجبورم مستقیم بکشم تا سر خط ~X(
منم قبلا پارس آفلاین بودم الان شاتل
همشون همینن

یعنی مشکل از ریشه هستش خیلی ربطی به اینکه از کجا نت بگیری نداره

• Sad
Reactions: hamid_barca
منم قبلا پارس آفلاین بودم الان شاتل
همشون همینن

یعنی مشکل از ریشه هستش خیلی ربطی به اینکه از کجا نت بگیری نداره
عالی میشه اگر خبر بدید تونستید سیم کشی رو کاری کنید یا نه
چون من از سر خط تا مودم خودم سیم کشیدم یعنی مشکل خط من کلا از سر خط تا مخابرات عه

• Like
Reactions: cheofox
چون من از سر خط تا مودم خودم سیم کشیدم یعنی مشکل خط من کلا از سر خط تا مخابرات عه
برم خونه قراره یه نفر از مخابرات بیاد
الان سر کارم

اگر درست بشه یه راه حل داره که بهتون میگم (یه کم غیر قانونیه ولی اونجوری که متوجه شدم کار راه اندازه)

من تازگی به ایمیلم نمیتونم دسترسی داشته باشم و کد برام ارسال نمیشه راه حلی براش وجود داره ؟
منم مشکل مشابه داشتم، به خاطر شیلترفِکنه.
قطع کنید مرورگر رو ببندید باز کنید مجدد، دریافت میکنید.

بعضی اوقات هم به خاطر پیلترشکن اصلا ایمیل رو ارسال نمیکنه. ارور میده البته شما نمیبینید ارور رو اکثرا، اینجور مواقع که باید شیلترو عوض کنید.

• Like
Reactions: dizzy
اگه کسی تا حالا خطش تخلیه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

من صبح درخواست جمع آوری دادم که 2 ساعت بعد دیدم نت قطع شد و صفحه ام تو سایت صبانت هم پاک شد ولی لینک هنوز وصل بود.الان زنگ زدم میگن جمع آوری کردیم.به آسیاتک هم زنگ زدم میگه بله پورت خالیه و مشکلی نیست.خب اگه تخلیه شده پس چرا هنوز لینکش وصله؟ :|

آیا زمان میبره این لینک هم بپره یا همینطوریه؟

اگه کسی تا حالا خطش تخلیه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

من صبح درخواست جمع آوری دادم که 2 ساعت بعد دیدم نت قطع شد و صفحه ام تو سایت صبانت هم پاک شد ولی لینک هنوز وصل بود.الان زنگ زدم میگن جمع آوری کردیم.به آسیاتک هم زنگ زدم میگه بله پورت خالیه و مشکلی نیست.خب اگه تخلیه شده پس چرا هنوز لینکش وصله؟ :|

آیا زمان میبره این لینک هم بپره یا همینطوریه؟
شاید مرکز مخابراتی تون به اصطلاح گش*ادی به خرج داده
تلفن شون را از اینترنت پیدا کن یه اتاق داره به اسم mdf باسه همینکاره

• Like
Reactions: hamid_barca
عکس snr ت رو که گذاشتی مال وقتی هست که سرویس گیم فعاله برات؟
اخه سرویس گیم رو که فعال کنی snr کم میشه
من برای اینکه قطعی نداشته باشم موقع انلاین بازی کردن میام سرویس گیم رو روی 4 مگ فعال میکنم و snr م میشه حدود 20
راحت هم apex و mw2 بازی میکنم
وقتهایی هم که بازی نمیکنم میذارمش روی همون 8 مگ

شاید مرکز مخابراتی تون به اصطلاح گش*ادی به خرج داده
تلفن شون را از اینترنت پیدا کن یه اتاق داره به اسم mdf باسه همینکاره
ممنون.زنگ زدم میگه لینک فیکه :|
الان صبانت میگه جمع کردیم،آسیاتک هم ثبتنام کردم گفتن مشکلی نیست خط آزاده.فقط لینک فیک اولین بار هست میشنوم :-?

یه کار زشت هم شاتل همین اول کاری کرد.گرونترین سرویس یک ماهه رو فکر کنم خریدم بعد زنگ زدن از شعبه شیرازش که چون اولین خرید هست زیر 3 ماه نمیشه.خب چرا نمیشه؟:-? مجبورم کرده همون سرویس رو 3 ماهه کنم که حدود 700 هزارتومن شد.ولی آسیاتک جشنواره داشت 3 ماهه 8 مگ 900 گیگ خارجی شد 150 هزار تومن.

خلاصه پول داغ شدم این چند روز از خرید سرویس و مودم و سیم کشی و...:D

ممنون.زنگ زدم میگه لینک فیکه :|
الان صبانت میگه جمع کردیم،آسیاتک هم ثبتنام کردم گفتن مشکلی نیست خط آزاده.فقط لینک فیک اولین بار هست میشنوم :-?

یه کار زشت هم شاتل همین اول کاری کرد.گرونترین سرویس یک ماهه رو فکر کنم خریدم بعد زنگ زدن از شعبه شیرازش که چون اولین خرید هست زیر 3 ماه نمیشه.خب چرا نمیشه؟:-? مجبورم کرده همون سرویس رو 3 ماهه کنم که حدود 700 هزارتومن شد.ولی آسیاتک جشنواره داشت 3 ماهه 8 مگ 900 گیگ خارجی شد 150 هزار تومن.

خلاصه پول داغ شدم این چند روز از خرید سرویس و مودم و سیم کشی و...:D
شاتل 8 مگ 3 ماهه 700؟
قبل از عید 500 بود :|

• Smile
Reactions: GameMasterr
شاتل 8 مگ 3 ماهه 700؟
قبل از عید 500 بود :|
نه 16 مگ :D یه 200 خورده ای دادم بعد لینک پرداخت داد یه 400 خورده ای هم دوباره دادم
حالا قیمتش مهم نیست برام.اینکه اول میگه یه سرویس ارزون بگیر برای تست گیم اگه راضی بودی تمدید کن بعد خرید میگه نمیشه باید 3 ماهه بگیری به نظرم درست نیست.

• Smile
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or