بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

3-4 روز پیش که داشتم لیست قیمت خدمات و مودم های شرکت ها رو میگرفتم به شاتل هم زنگ زدم گفت مودم زایکسل 1/800 بعد امروز اومدم سفارش بدم دیدم شده 2/900 :|
بعد میگن چرا چاق شدی :Crying1:

حالا اگه کسی داره این مودم بهتره یا مثلا تی پی لینک آرچر 400؟
نتربیت بگیر همون مهندسی معکوس دی لینکه .
ایرانیه ولی الان دی لینک 11 میلیون تومنه نتر بیت 1 میلیون

• Like
Reactions: hamid_barca
سلام
من یک سوال دارم، نیمدونستم تو کدوم تاپیک مطرحش کنم.

میخوام برم سایت پلیس الکترونیک برای درخواست گذرنامه، ولی داخل سایت نمیره.
آنتی ویروس میگه نمیشه.

View attachment 291921

این نسخه از آنتی ویروس رو دارم؛ فکر کنم آخرین ورژن و آپدیته.

View attachment 291923

گزینه ای که بشه کامل آنتی ویروس رو غیر فعال کرد، نمیبینم. به غیر از کامپویتر پروتکشن، تمام گزینه های دیگه رو غیرفعال کردم، اما همچنان سایت بالا نمیاد.

View attachment 291922

چه کار میشه کرد؟
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
احتمالا سایتش https نداره و http مونده
آنتی ویروس را تا ریست بعدی غیر فعال کنید شاید بالا بیاد .

مگر اینترنت هم ارور میده:-??..!!!بالفرض اگر ارور هم بده شما تو بازی انلاین باشی میپری بیرون دیگه
نه دوست من "ارور " از پارامتر های مودم . . . از بازی نمیپری بیرون ، ولی احتمالا باعص پکت لاس میشه . . . . .

• Like
Reactions: mohsen2019
من اصلا از شاتل راضی نیستم تو اسیاتک سرعت 14 مگ رو خطم میکشید اینجا 8 مگ رو به زور میکشه هیچ کدوم از سرویس های مربوط به بازیشون رو هم نمیتونم فعال کنم خط قطع میشه
پینگ هم تو بازی ها دیگه به بدترین شکل ممکن هست از 120 ندیدم بیاد پایینن

• Like
Reactions: ALI PUNKER
بچه ها یه اموزش واسه ساخت وی پی-ن گذاشتم به ساده ترین شکل ممکن فقط توی 10 دقیقه
سرعت نووور با پروتکل Reality

میزارمش توی لینک زیر خواستین ببینین :

یاده اون آدمی افتادم که رفت winrar دانلود کرد خود فایل winrar نیاز به extract داشت

مگر اینترنت هم ارور میده:-??..!!!بالفرض اگر ارور هم بده شما تو بازی انلاین باشی میپری بیرون دیگه
Untsitled.jpg

توی تنظیمات مودم همون بخشی که اصولا نویز رو نشون میده ببینید یه جایی نوشته CRC که این در واقع ارور هایی هست که پارامتر های اینترنت داده

بچه ها یه اموزش واسه ساخت وی پی-ن گذاشتم به ساده ترین شکل ممکن فقط توی 10 دقیقه
سرعت نووور با پروتکل Reality

میزارمش توی لینک زیر خواستین ببینین :

عزیز یه سوال اونجا که باید 10 دلار شارژ کرد حساب رو برای من هیچ کدوم از روش های پرداخت فعال نیست دلیلش چیه ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen2019
بذارید جدیدترین تجربه ام رو در اختیارتون بذارم :D

اول که رفتم یدونه مودم تی پی لینک vr300 خریدم.اینم حالا داستانش جالبه.5 شنبه تو دیجیکالا 2/500 بود من شیراز حضوری خریدم 2/200 بعد امروز تو دیجی شده 2/900 :|

امروز تو یدونه از این سایتها که خدمات میدن گشتم دنبال یه آدم حرفه ای برای سیم کشی تلفن که بین اونایی که حرف زدم یکی هم به نظرم واردتر بود هم نمره اش 100 بود.
طرف اومده از سر خط تا پستی که تقسیم میشه برای واحدها و بعد تک تک پریزها رو چک کرد گفت به طرز عجیبی سیم کشی خوبی دارید و بهترین نوع سیمی که میشده استفاده کردن.

بعد رفتیم سر خط وصل کردیم زنگ زدیم به پشتیبانی میگه الان عالیه و نویز ندارید.بعدش رفتیم تو خونه به اولین پریز که مستقیم اومده بود وصل کرد زنگ زدیم میگیم حالا چی؟میگه اوه اوه چقدر نویز داری.در حالی که در 2 حالت داشتم چک میکردم و عدد snr یکی بود.اینجا گفت بذار یه دستی بهشون بزنیم.دوباره زنگ زد گفت ما سر خطیم دوباره، الان چطوره؟طرف گفت الان خوب شد و نویز نداره.دوباره 2 دقیقه بعد زنگ زدیم میگیم حالا برگشتیم تو خونه،باز پشتیبانی گفت اوه اوه چقدر نویز :D

خلاصه خود طرف باهاش حرف زد گفت ما اصلا جایی نرفتیم همش یه جا وصل بوده بعد الان من 1 میلیون برای اینا روکار مستقیم بکشم و درست نشه شما جواب میدی؟خلاصه قبول نمیکرد ولی 99 درصد مطمئن شدم که مشکل از طرف خودشون یا مخابرات هست.طرف آدم درستی بود، گفت میتونم الان بگم سیم کِشیتون مشکل داره و کلی ازت پول بگیرم ولی واقعا نه سیمها مشکل داره نه نویزی الان از داخل ساختمون روشون هست.
البته یه سری کار کرد.مثلا هر چی پریز تلفن بود قطع کرد به جز اونی که مودم بهش وصله و سیم تلفن هم برید و مستقیم به پریز وصل کرد گفت شاید همین 2 درصد بهتر کنه.

چقدر طولانی شد.ولی اینم تجربه ای شد... گفتم شاید بدرد شما هم بخوره.

امروز خودم نشستم با تنظیمات مودم ور رفتم و بالاخره راهی پیدا کردم که قطع شدن نت رو صفر کردم.البته این تنظیمات برای کسی که سرعت دانلود بالا میخواد خیلی کارایی نداره چون سرعت نت رو کم میکنیم که نویز کمتر بشه.بیشتر بدرد وقتی میخوره که میخواید آنلاین بازی کنید و ارتباط مطئنی میخواید که قطع نشه.ضمن اینکه تو این حالت با وجود کم شدن سرعت،پینگ بهتری میده
تنظیمات رو مطابق عکس زیر کنید.اون گزینه اول سرعت نت رو محدود تا 8 مگ میکنه و اون گزنیه sra باعث میشه ارتباط یکدستی داشته باشید و پکت لاس کمتر
02.jpg
تو این عکس هم میبیند که سرعت من شده 5 مگ ولی snr هم شده 14 در حالی که در طول روز اکثرا حدود 7 و کمتر هست که همین باعث قطعی میشه
01.jpg

خلاصه با این روش تقریبا قطعی من ندیدم.حداقلش اینه که دیگه میشد آنلاین بازی کرد.ولی اگه الویت شما سرعت هست که دیگه باید یه فکر دیگه ای بکنید.

آخرین ویرایش:
خوب امروز من تونستم روی vps خودم یه کانفیگ reality بیارم بالا اقا اگر کسی تواناییش رو داشت عالیه سرعتش واقعا خوبه
هنوز هم نشده میتونم بگم نتی بهش بدم و کانکت نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or