بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فقط چون خیلی نگران بودید خواستم بگم اینترنت شاتلم هم وصل شد :D

قندشکن هم برعکس چیزی که میگفتید هیچ مشکلی نبود.هرچی که روی آسیاتک و صبانت کار میکرد رو اینم کار میکنه.البته فکر کنم شهر به شهر فرق داشته باشه

کارشناسی هم که برای نصب تلفنی کمک کرد واقعا عالی بود.فکر کنم 40 دقیقه پای تلفن داشت کمک میکرد هم برای نصبش هم برای وایرلس که هک نشه هم برای نویز سرعت های مختلف تست کرد نهایتا رو 10 مگ بستش.

فقط یه مشکل هست.این یکی خط گویا به لحاظ نویز خیلی عالیه.الان snr حدود 21 هست و تا سرعت 20 مگ هم کشش داره.مخابرات هم که سرکوچه هست.ولی اون یکی اینترنت رو که وصل میکنم snr این میاد پایین بین 10 تا 13 که خب البته هنوز وصل میمونه.

آخرین ویرایش:
رفقا من چند روزه قند شکنم از کار افتاده کلا به هیچی دسترسی ندارم تلگرامم باز نمیشه کسی لطف میکنه یه جایی برای خرید قند شکن معرفی کنه که نیاز به قند شکن برای خریدش نباشه!

گفتم دیگه از این تاپیک میرم پشت سرمم نگاه نمیکنما...ولی باز مشکل پیش اومده :D

حالا سوالی که دارم اینه که دیروز صبح که خط آسیاتک داشت وصل میشد حدود نیم ساعتی هم تلفن قطع شد و بوق نداشت.من تو همون زمان به 20117 اعلام خرابی کردم ولی لینک که اومد تلفن هم وصل شد منم دیگه بعدش چک نکردم ولی کل روز سرعت آسیاتک اوکی بود.تا امروز که شاتل وصل شد دیدم سرعت آسیاتک اومده رو 1.5 مگ و snr6 در حالی که سرعتم 8 مگ هست و هر چی هم مودم خاموش و روشن میکردم هیچ فرقی نمیکرد.دیگه رفتم تلفن آوردم وصل کردم بهش دیدم بوق نداره.

حالا میخوام بدونم چطوریه؟بوق نداره ولی اینترنت هست(با سرعت 1.5 مگ البته).پشتیبانی هم میگه چون بوق نداری به ما مربوط نیست و باید مخابرات بیاد.منم که به 20117 اعلام خرابی کرده بودم.
کسی همچین تجربه ای داشته؟آیا از مخابراته یا 2 خط اینترنت دارم یکیش رو اون یکی اینقدر نویز انداخته که تلفن قطع شده؟:-?

پ.ن:یعنی درد و بالای پشتیبانی شاتل بخوره تو سر آسیاتک:D

آخرین ویرایش:
گفتم دیگه از این تاپیک میرم پشت سرمم نگاه نمیکنما...ولی باز مشکل پیش اومده :D

حالا سوالی که دارم اینه که دیروز صبح که خط آسیاتک داشت وصل میشد حدود نیم ساعتی هم تلفن قطع شد و بوق نداشت.من تو همون زمان به 20117 اعلام خرابی کردم ولی لینک که اومد تلفن هم وصل شد منم دیگه بعدش چک نکردم ولی کل روز سرعت آسیاتک اوکی بود.تا امروز که شاتل وصل شد دیدم سرعت آسیاتک اومده رو 1.5 مگ و snr6 در حالی که سرعتم 8 مگ هست و هر چی هم مودم خاموش و روشن میکردم هیچ فرقی نمیکرد.دیگه رفتم تلفن آوردم وصل کردم بهش دیدم بوق نداره.

حالا میخوام بدونم چطوریه؟بوق نداره ولی اینترنت هست(با سرعت 1.5 مگ البته).پشتیبانی هم میگه چون بوق نداری به ما مربوط نیست و باید مخابرات بیاد.منم که به 20117 اعلام خرابی کرده بودم.
کسی همچین تجربه ای داشته؟آیا از مخابراته یا 2 خط اینترنت دارم یکیش رو اون یکی اینقدر نویز انداخته که تلفن قطع شده؟:-?

پ.ن:یعنی درد و بالای پشتیبانی شاتل بخوره تو سر آسیاتک:D
من خونه قبلیمون 2 تا اینترنت داشتم رو 2 خط مشکلی نداشتن با هم که بگم نویز مینداختن روی هم

---------------------------------------
snr خط من روی 10 تا 12 بود و مشکلم این بود که وقتی آسانسور خونه ما تکون میخورد اینترنت من تایم اوت میخورد ( snr میومد رو 1 الی 3 ) بعضی اوقات هم انقدر ارور رو مودم مینداخت که اینترنت قطع میشد
الان رفتم تنظیمات مودم مود رو گذاشتم رو ADSL+ به جای ADSL2+ الان سرعت همون 8 عه SNR اومده روی 9 ولی اسانسور هرچقدر بالا پایین بره تاثیری روی تایم اوت و ... نمیذاره

تست سرعت بعد از قطعی 2 -3 ساعته اینترنت صابت و همراه
دوستان چه قند شکن خارجی پولی رو شبکه مخابرات جواب میده ؟
قابل توجه دوستانی که میگن پهنای باند کم نیست .. فلانه فلانه یه اینترنت ملی جدید اوردن دیتاسنترش قراره بترکانه

• Like
Reactions: Bhador_a
من یه مشکلی دارم اونم آنتن وایفای هست.
آیا وسیله ای برای تقویت سیگنال وجود داره؟
تو بخشی از خونه که اتاقم هست من سیگنال با کیفیت ندارم تا حدی که گاهی وقتا قطع میشه. امکان جابجایی مودم هم تقریبا صفر هست. چه راهکاری پیشنهاد میدین؟

تو بخشی از خونه که اتاقم هست من سیگنال با کیفیت ندارم تا حدی که گاهی وقتا قطع میشه. امکان جابجایی مودم هم تقریبا صفر هست. چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
قوطی نوشابه D:
تو چنتا کلیپ دیدم با قوطی نوشابه کاری میکنن آنتن دهی مودم قوی میشه شمام امتحان کن شاید شد XD
۵.jpg
بدین شکل :D

هم روتر میتونی بخری که مودم با کابل بهش وصل میشه و از انتن روتر وایفای میگیری.میشه سیم بلندتر بگیری که روتر جایی باشه که به همه جا سیگنال بده و هم میتونی تقویت کننده وایفای بگیری که البته من خودم کار نکردم که بدونم واقعا چقدر تاثیر داره

به نظرم همون روتر گزینه بهتری باشه

اون تقویت کننده همچین چیزی هست.حالا نمیدونم اینا هم روتر حساب میشن یا فرق دارن
Untitled-1.jpg

قوطی نوشابه D:
تو چنتا کلیپ دیدم با قوطی نوشابه کاری میکنن آنتن دهی مودم قوی میشه شمام امتحان کن شاید شد XD
View attachment 295133
بدین شکل :D
فکر کنم حتما باید قوطی کوکاکولا زیرو باشه با قوطی نوشابه های دیگه عمل نمیکنه

روی 3 نفر که شاتل دارن تست کردم نورد و اکسپرس و پروتون و وینداسکرایب و خیلی ها رو ور رفتیم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه
میتونم بگم 100 درصد شانسی فقط برای من وایپر کار میکنه ولی برای دوستام که شاتل دارن اونم کار نمیکنه
تنها چیزی که برای هممون کار کرد و روی گوشی و pc هم بود pure بود که اونم یخورده گرونه و گیر نمیاد به راحتی مثل نورد و اینا تا چند روز پیش میذاشت 7 روزه تست بسازی بدون کارت بانکی
اما الان اونم بسته
دستت درد نکنه، در مورد فیبر نوری آسیا تک اطلاعاتی دارین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or