بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اون بنده خدا توی پستش نه نوشته برای کدوم منطقه اقدام کرده، نه اطلاعات بدرد بخور دیگه ای نوشته. این چه مدل تبادل نظره دیگه مشتی نکنه مولتی یوزره همون کاربری
یادش بخیر در انجمن همسایه توی یه تاپیک مشابه با همین اسم، فقط پست های تخصصی از اهل فن نوشته میشد. همیشه چهارتا چیزه جدید به معلوماتمون اضافه میشد
حالا الان رو میبینم حیفم میاد که سطح انجمنهای ایرانی اینقدر پایین اومده
بیخیال از این بیشتر ادامه ندیم بهتره چون حتی همین پست هم آف تاپیکه
آخه فروم کاراییش همینه دیگه.قرار نیست همه مقاله علمی بذارن.ایشون میگه هیچی اینترنت بهم ندادن.بعد یکی میاد یه پیشنهاد دیگه بهش میده-یکی دیگه میگه چرا ندادن(مثل الان که همین اطلاعات که از نظر شما اسپم بود بدرد یه کاربر دیگه خورد).خلاصه با همین به قول شما اسپم شاید مشکل یکی دو نفر حل بشه یا اطلاعاتی به آدم اضافه کنه.

آخه فروم کاراییش همینه دیگه.قرار نیست همه مقاله علمی بذارن.ایشون میگه هیچی اینترنت بهم ندادن.بعد یکی میاد یه پیشنهاد دیگه بهش میده-یکی دیگه میگه چرا ندادن(مثل الان که همین اطلاعات که از نظر شما اسپم بود بدرد یه کاربر دیگه خورد).خلاصه با همین به قول شما اسپم شاید مشکل یکی دو نفر حل بشه یا اطلاعاتی به آدم اضافه کنه.
بله اما دقیقا همین چیزا باعث شده کاربرای حرفه ای تر از انجمنها فراری بشن
بیخیال عزیزم ادامه ندیم بهتره اصلا حق با شما است روزتون بخیر موفق باشید

نه اتفاقا ربطی نداره.فرومها یه عصر طلایی داشتن که تموم شد.این 4 تا انجمن هم به لطف همین کاربرا هست که هنوز سرپا هستن.
روز شما هم بخیر و موفق باشید :D

نه اتفاقا ربطی نداره.فرومها یه عصر طلایی داشتن که تموم شد.این 4 تا انجمن هم به لطف همین کاربرا هست که هنوز سرپا هستن.
روز شما هم بخیر و موفق باشید :D
دیگه چی میشه گفت تو همین صحبت ها من فهمیدم تا 800 متری vdsl جوابه که نمیدونستم ولی وااااای اینا به درد کاربر حرفه ای نمیخوره که نه برای همین اسپم بود و ماها کاربر غیر حرفه ای
کلاس حرفه و فن باید بزاریم :))
--------------------------------------------------------- برای اینکه اسپم نباشه
دوستان این پیشگامان چطوره ؟ یکی امروز دیدم میگفت بدون dns میره تو xbox بجز شاتل نشنیده بودم اینترنتی این مدلی باشه

حزفه ای
images.jpeg.jpg

دوستان واسه اینکه اسپم نشه دارم یه مقاله در مورد امنیت شبکه و نتورک پلاس براتون آماده میکنم

طرف یه جوری می‌گه اسپم انگار با این وضعیت مملکت و اینترنت توی تاپیک میشه بحثای تخصصی اینترنت هم کرد

همه فقط دنبال اینن یه شرکت پیدا کنن نتشون وصل باشه که بازی کنن اینجا سایت تخصصی اینترنت و شبکه نیست

اکثر دوستان هم از قبل باهم آشنایی دارن و اینجا باهم تبادل نظر کردن

فرومها یه عصر طلایی داشتن که تموم شد
آره اینم میتونه باشه واقعا با این بخش از حرفات موافقم، این تینیجرایی که حرفامو نفهمیدن هم باید ایگنور بلاک کنم چون وقتی از عصر طلایی انجمن ها صحبت میکنیم اصلا نمیدونن راجع به چی حرف میزنیم وگرنه قطعا ترول نمیکردن. آقا بگذریم امیدوارم این بخش دوم از حرفام در پست قبلی به دردت خورده باشه

عزیزم بنده هم شاتل دارم 16 مگ که سرویس گیمینگ رو فعال کردم خطم روی 17.5 مگ آپ شده الان
پارامترهای کیفی رو بررسی کنید اگه خطتون کشش داره میتونید تماس بگیرید این مسئله رو بهشون بگید

• Like
Reactions: hamid_barca
آره اینم میتونه باشه واقعا با این بخش از حرفات موافقم، این تینیجرایی که حرفامو نفهمیدن هم باید ایگنور بلاک کنم چون وقتی از عصر طلایی انجمن ها صحبت میکنیم اصلا نمیدونن راجع به چی حرف میزنیم وگرنه قطعا ترول نمیکردن. آقا بگذریم امیدوارم این بخش دوم از حرفام در پست قبلی به دردت خورده باشه

عزیزم بنده هم شاتل دارم 16 مگ که سرویس گیمینگ رو فعال کردم خطم روی 17.5 مگ آپ شده الان
پارامترهای کیفی رو بررسی کنید اگه خطتون کشش داره میتونید تماس بگیرید این مسئله رو بهشون بگید
اون قسمت اول صحبتهاتون دیگه بیخیالش بشیم بهتره.بذاریم همه با خیال راحت مشکلاتشون رو مطرح کنن بدون ترس از قضاوت شدن :-bd

ولی در مورد شاتل ممنونم چون زنگ زدم گویا مشکل از خط خودم بوده که گیمینگ 16 رو نشون نمیداد.البته من 2 تا اینترنت دارم.اونو که خاموش کنم این شاتل تا 18 هم کشش داره ولی چون اون یکی برای استفاده خانواده هست و نمیشه کلا قطعش کرد دیگه از خیرش گذشتم.

از دیشب ساعت 1 نصفه شب تا 7 هشت صبح ! ور رفتم با این تا بالاخره تونستم چیز شکن وایپر را روی نت مخابرات وصل کنم . الان انقدر گیجم کخه ..

نکته اصلی اینه که باید روتر هایی داشته باشید مثل میکروتیک openwrt و ddwrt که قابلیت حذف کامل DNS مخابرات را به شما بدهد .. وگرنه نمیتوئنید . .

او دوست گرام که میگفت وی پی ان ت رو مخابرات چند جواب میده اینه :

تا قبل از شهریور پارسال دانلود از 100 رد میکرد 80 آپلود بود
حالا از خواب که بلند شدم سرورهای دیگه را تست میکنم ببینم بیشتر میده یا نه .
خدای لعنت شان کند ارازل موتوری - خیابانی .

از دیشب ساعت 1 نصفه شب تا 7 هشت صبح ! ور رفتم با این تا بالاخره تونستم چیز شکن وایپر را روی نت مخابرات وصل کنم . الان انقدر گیجم کخه ..

نکته اصلی اینه که باید روتر هایی داشته باشید مثل میکروتیک openwrt و ddwrt که قابلیت حذف کامل DNS مخابرات را به شما بدهد .. وگرنه نمیتوئنید . .

او دوست گرام که میگفت وی پی ان ت رو مخابرات چند جواب میده اینه :

تا قبل از شهریور پارسال دانلود از 100 رد میکرد 80 آپلود بود
حالا از خواب که بلند شدم سرورهای دیگه را تست میکنم ببینم بیشتر میده یا نه .
خدای لعنت شان کند ارازل موتوری - خیابانی .
این وایپر رو روی میکروتیک کانفیگ کردی؟اگه آره یه توضیح مختصر لطفا بگید

• Love
Reactions: cheofox
این وایپر رو روی میکروتیک کانفیگ کردی؟اگه آره یه توضیح مختصر لطفا بگید
وایپر رو pptp ، به اندازه 10 ثانیه وصل میشه ...
اپن وی پی ان جواب نمیده ... با محدودیت های اخیر فقط chameleon جواب میده که یه نوع open vpn با انکپریشن military-grade هست . و رو میکروتیک نیست همچین پروتوکولی .
وی پی ان های وطنی مثل هگزا تو تلگرام به راحتی ، تو میکروتیک ستاپ میشه من خودم این کار را کردم ، فقط نمیدونم چجوری خروجی بگیرم رو یه پورت اترنت یا وای فای شما اگه میکروتیک بلدی بگو ما هم یاد بگیریم .

دوستان اخطار مرا جدی بگیرید . اگر ارازشه تو فضای سایبری پرسیدن چی وی پی ان استفاده میکنی اصلا جواب ندید چون اینها گشت سایبری هستند و اون وی پی ان دو هفته بعدش بلاک میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or