بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اون شماره 1 سرعت دانلود و آپلودی هست که فعلا برات بستن و داری استفاده میکنی ولی شماره 2 نهایت سرعتی هست که میتونی بگیری(یعنی کشش خطت در واقع اون عدده) و چون به نویز بستگی داره برای همین با تغییر snr اون عدد هم کم و زیاد میشه.
منم شاتل دارم و پشتیبانی فقط پیشنهاد میده که فلان سرعت ببندیم که قطعی نداشته باشه ولی شما با مسئولیت خودت میتونی بگی نمیخوام و همون 16 بده(اگه سرویس 16 مگ خریده باشی).منم اولش سیم کشی مشکل داشت و رو 10 مگ بست در صورتی که 16 مگ خریده بودم،بعد یه مدت مشکل حل شد و زنگ زدم بهشون گفتم و اونا هم سرعت رو کلا باز گذاشتن تا دیگه هرچی خط کشید سرعت هم بیاد بالا که الان 16 مگ میگیرم.

ببین حالا من اصلا کاری ندارم پشتیبانی چی میگه ولی snr شما روی 12 عه که اصلا عدد مناسبی نیست برای سرعت 16 ولی بازم میشه که قطعی نداشته باشی میتونی به پشتیبانی بگی پای خودم سرعت رو اخرش بزارید
یه جایی نویز هست حالا ممکنه اصلا از سمت مخابرات باشه
همیشه نویز تو سیم کشی خونه و اینا نیست که من سیم کشی خونه رو عوض کردم اما snr ام بالای 10 نیومد

ممنون دوستان. مواردی رو که گفتید نمی دونستم و الان می تونم مد نظر بگیرم.
با توجه به مشکل خط تلفن، فکر کنم آخرش باید وایرلس بگیرم. یک آنتن وایرلس میکروتیک دارم.

ممنون دوستان. مواردی رو که گفتید نمی دونستم و الان می تونم مد نظر بگیرم.
با توجه به مشکل خط تلفن، فکر کنم آخرش باید وایرلس بگیرم. یک آنتن وایرلس میکروتیک دارم.
من الان متوجه نمیشم مشکل چیه؟شما خطت داره 15 مگ جواب میده دیگه،خب زنگ بزن به شاتل بهشون بگو بیارنش رو همون 16 مگ.چون snr 12 هم عدد بدی نیست برای 15-16 مگ و نباید قطعی هم داشته باشی.من خط خودم 17-18 مگ معمولا کشش داره با snr 10/5 که اگه مثلا بیاد رو 15 مگ میشه همین مشابه خط شما و اصلا هم قطعی ندارم

زنگ بزن بگو با مسئولیت خودم سرعتش رو آزاد کنید که هرچی کشش داشت استفاده کنی.2-3 روز استفاده کن اگه دیدی قطعی داری باز زنگ بزن بگو رو همون 11-12 فیکسش کنه
اینترنت وایرلس من ندیدم تا حالا کسی راضی باشه،به درد بازی هم نمیخوره

من الان متوجه نمیشم مشکل چیه؟شما خطت داره 15 مگ جواب میده دیگه،خب زنگ بزن به شاتل بهشون بگو بیارنش رو همون 16 مگ.چون snr 12 هم عدد بدی نیست برای 15-16 مگ و نباید قطعی هم داشته باشی.من خط خودم 17-18 مگ معمولا کشش داره با snr 10/5 که اگه مثلا بیاد رو 15 مگ میشه همین مشابه خط شما و اصلا هم قطعی ندارم

زنگ بزن بگو با مسئولیت خودم سرعتش رو آزاد کنید که هرچی کشش داشت استفاده کنی.2-3 روز استفاده کن اگه دیدی قطعی داری باز زنگ بزن بگو رو همون 11-12 فیکسش کنه
اینترنت وایرلس من ندیدم تا حالا کسی راضی باشه،به درد بازی هم نمیخوره
باشه، همین کار رو می کنم، الان که دارم چک می کنم snrش روی ۱۵ هست و attainableش تا ۱۷ مگابیت رسیده.

• Like
Reactions: hamid_barca
اگر دوستان ناراحت نمیشن که نت من مشکلی نداره خیر :D
اتفاقا برای من 1 هفتس حدودی شاتل شل کرده و تمام شیزشکن هام کار میکنه
والا ما هم هرچی نت تو خونه داریم دیروز تا حالا پوکیده جز شاتل.لامصب همین دیروز تو فیفا پینگ از 60 خورده ای اومده بود رو 46 x_x یعنی تو بازی داشتم پرواز میکردم:D

نمیدونم حالا موقته یا نه ولی کاش حداقل همینطوری میموند.

• Like
Reactions: omiid72
والا ما هم هرچی نت تو خونه داریم دیروز تا حالا پوکیده جز شاتل.لامصب همین دیروز تو فیفا پینگ از 60 خورده ای اومده بود رو 46 x_x یعنی تو بازی داشتم پرواز میکردم:D

نمیدونم حالا موقته یا نه ولی کاش حداقل همینطوری میموند.
برای من حداقل اینو جدی میگم 1 بار هم نشده یعنی فقط 1 بار هم نشده تو 5 سال گذشته که شاتل گرفتم قطعی و اینا از سمت شاتل داشته باشم
اگر مشکلی بوده همیشه از سمت نویز خط خودم بوده
ولی مثلا آسیاتک داریم تو مغازه هر روز یه سازی میزنه یه روز کلا اینترنت ملی عه یه روز پینگش بالاس حتی سایت باز نمیکنه کلا دردسر داشته اما چون پاساژمون با آسیاتک قرارداد داره نمیشه از جای دیگه اینترنت گرفت

سلام رفقا
من حدود 2 3 ماهی هست به دنبال یه نت درست و حسابیم ولی به نتیجه درست و درمونی نرسیدم . فیبر نوری زنگ زدم گفت منطقتون ساپورت نمیشه :| ADSL هم چون تازه جابجا شدیم باید خط تلفن بخریم حقیقتا یکم دردسریه . نظرتون راجع به POINT TO POINT یا پهنای باند اختصاصی چیه ؟ کسی تجربه داشته ؟ لطفا راهنماییم کنید دیگه دارم دیوانه میشم :)) نت فعلی هم مبین نت دهن سرویس پینگش 120 عه پکت 0 بعد تیر میزنم 2 ثانیه بعد میخوره به طرف :|:| بنظرتون ارزش داره بخاطر ADSL برم خط تلفن بگیرم ؟
یه نت معرفی کنین لاقل تیرا بخوره هر دست بازی میکنم زمینو و زمانو فحش نکشم :))
(ساکن مشهد هستم )

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: VICE
سلام رفقا
من حدود 2 3 ماهی هست به دنبال یه نت درست و حسابیم ولی به نتیجه درست و درمونی نرسیدم . فیبر نوری زنگ زدم گفت منطقتون ساپورت نمیشه :| ADSL هم چون تازه جابجا شدیم باید خط تلفن بخریم حقیقتا یکم دردسریه . نظرتون راجع به POINT TO POINT یا پهنای باند اختصاصی چیه ؟ کسی تجربه داشته ؟ لطفا راهنماییم کنید دیگه دارم دیوانه میشم :)) نت فعلی هم مبین نت دهن سرویس پینگش 120 عه پکت 0 بعد تیر میزنم 2 ثانیه بعد میخوره به طرف :|:| بنظرتون ارزش داره بخاطر ADSL برم خط تلفن بگیرم ؟
یه نت معرفی کنین لاقل تیرا بخوره هر دست بازی میکنم زمینو و زمانو فحش نکشم :))
(ساکن مشهد هستم )
اگر میخوای تیر بازی کنی
adsl بهتر از وایرلس هست ...
همیشه خط زمینی adsl vdsl و ftth بهتر از ارتباطات رادیویی و میکرویوو هست ...
پهنای باند اشتراکی نگیر
یه پول قلمبه ازت میگیرن هیچی . اشتراکی بگیر
td lte به هیج وجه به درد شوتر نمیخوره . . .
هر کی گفته یا ساکن تهران و کرج و تبریز بوده یا شعر گفته خودش کارمند ایرانسل ه .
موفق باشید
پ ن
چرا خود ایرانسل داره فیبر نوری میده تو مازندران اگه td انقدر خوبه ؟؟ ؟ ؟ !

• Love
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or