بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همیشه تو این مملکت بیصاحاب شده تبعیض هست.الان نزدیک ۱ ساله بازی های ea سروراشون روی مخابرات فیلتر شده ولی شاتل بقیه isp ها مشکلی نداره؟!!خوب این مسخره بازی ها چه توجیحی داره؟!!یک هزینه ایم باید بدیم برای پینگ هینت و گاد پینگ کوفت زهر مار!!
حیف فوحش که به اینا بدی

همیشه تو این مملکت بیصاحاب شده تبعیض هست.الان نزدیک ۱ ساله بازی های ea سروراشون روی مخابرات فیلتر شده ولی شاتل بقیه isp ها مشکلی نداره؟!!خوب این مسخره بازی ها چه توجیحی داره؟!!یک هزینه ایم باید بدیم برای پینگ هینت و گاد پینگ کوفت زهر مار!!
حیف فوحش که به اینا بدی
آخ گل گفتنی .
من الان خودم دنبال یه جایی هستم بهشون بگم همه چی رو رو نت مخابرات فیلتر کردین و لی همون رو آسیا تک و شاتل بازه بازه .
به نظر شما کجا میشه گفت ؟ ؟ ؟ !

• Sad
Reactions: mohsen2019
آخ گل گفتنی .
من الان خودم دنبال یه جایی هستم بهشون بگم همه چی رو رو نت مخابرات فیلتر کردین و لی همون رو آسیا تک و شاتل بازه بازه .
به نظر شما کجا میشه گفت ؟ ؟ ؟ !
تنها راهش زنک زدن به ۲۰۲۰.چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!!!

• Love
Reactions: cheofox
سلام رفقا
من حدود 2 3 ماهی هست به دنبال یه نت درست و حسابیم ولی به نتیجه درست و درمونی نرسیدم . فیبر نوری زنگ زدم گفت منطقتون ساپورت نمیشه :| ADSL هم چون تازه جابجا شدیم باید خط تلفن بخریم حقیقتا یکم دردسریه . نظرتون راجع به POINT TO POINT یا پهنای باند اختصاصی چیه ؟ کسی تجربه داشته ؟ لطفا راهنماییم کنید دیگه دارم دیوانه میشم :)) نت فعلی هم مبین نت دهن سرویس پینگش 120 عه پکت 0 بعد تیر میزنم 2 ثانیه بعد میخوره به طرف :|:| بنظرتون ارزش داره بخاطر ADSL برم خط تلفن بگیرم ؟
یه نت معرفی کنین لاقل تیرا بخوره هر دست بازی میکنم زمینو و زمانو فحش نکشم :))
(ساکن مشهد هستم )
برو تلفن بخر،دردسری هم نداره.مال من حدود 20 روز طول کشید تا اومدن وصل کردن .هزینه هم زیر 300 تومن شد.فوقش اگه 20 روز طول کشید میری به 195 شکایت میکنی و بعدش سریع رسیدگی میشه
حیف فوحش که به اینا بدی
رو صبانت هم فیلتر بود.هر کاری هم بگی کردم به همه جا هم شکایت کردم.فقط میگفتن از طرف زیر ساخته.دیگه آخر خودشون گفتن اگه برای بازی میخوای باید جمع کنی از جای دیگه بگیری.

کلا برای بازی از طریق adsl،هر چیزی به جز شاتل آب در هاون کوبیدنه

بچه ها من یکی از دوستانم رفته یه جایی
اینترنتش 16 مخابرات بود من زنگ زدم چرا انقد داغونه گفتن خط شما نمیکشه ! رو 2 قفل کردیم ما !!
فاجعس خیلی خلاصه
انتن دهی مناسبی هم نداره برای ایرانسل و همراه اول که بخواد بگیره
کسی چیزی می تونه پیشنهاد بده ؟

دوست من یه مشکلی خورده با مودم اش میخواستم ببینم به نظرتون راه حل ای داره
میگه گوشی به wifi مودم راحت وصل میشه و مشکلی نداره ولی 3 تا لپ تاپ داره که وصل میشن 5 تا پینگ میدن بعد یا تایم اوت میشن یا قطع میشن بعد دوباره بعد 2 دقیقه 5 تا پینگ میدن ( قطع و وصل میشن )
بعد میگه مشکل از اینترنتش نیست و با کابل لن تست کرده همه چی اوکی بوده

دوست من یه مشکلی خورده با مودم اش میخواستم ببینم به نظرتون راه حل ای داره
میگه گوشی به wifi مودم راحت وصل میشه و مشکلی نداره ولی 3 تا لپ تاپ داره که وصل میشن 5 تا پینگ میدن بعد یا تایم اوت میشن یا قطع میشن بعد دوباره بعد 2 دقیقه 5 تا پینگ میدن ( قطع و وصل میشن )
بعد میگه مشکل از اینترنتش نیست و با کابل لن تست کرده همه چی اوکی بوده
به نظرم سر گوشیش برنامه پینگ نصب کنه (اندروید - ios) بعد از پنل مودم(192.168...) پینگ بگیره ببینه چطوره. اگر مشکل نداشت از یه ip که سر لپ تاپ مشکل داره هم بگیره. بعد این کار، کانال وایفای رو عوض کنه دوباره تست کنه
نمیدونم دقیقا شبکه ش چه سیستمی داره. ولی من همچین مشکلی داشتم دقیقا که سر گوشی خوب بود و سر دو تا لپ تاپ مشکل داشت. مشکل هم این بود که از مودم اصلی یه کابل دراز کشیده بودم به روتر. لپ تاپ ها مشکل داشتن باهاش، گوشی نه. بعد دو تا روتر تست کردم (هر دو tp-link) مشکل همچنان حل نشد. روتر رو عوض کردم به هواوی و کابل رو هم عوض کردم به کت6 و مشکل حل شد. ولی اگر دوستت از وایفای مودمی استفاده میکنه که اصلیه، احتمالا ارتباطی به جریانی که واسه من پیش اومد نداره

امروز نت شاتل من وصل شد و در کمال تعجب علاوه بر اینکه سرعت دانلودم 500kb اضافه شد snr هم اومده روی 11 ثابت شده (قبلا با پارس آفلاین روی سرعت 900kb حدود6 بود ) پینگ هم با اروپا شد 88
این 10 روزی هم که برای تعویض isp معطل شدم 8 روزش به خاطر پارس آفلاین بود سر تخلیه خیلی اذیت کردن

به نظرم سر گوشیش برنامه پینگ نصب کنه (اندروید - ios) بعد از پنل مودم(192.168...) پینگ بگیره ببینه چطوره. اگر مشکل نداشت از یه ip که سر لپ تاپ مشکل داره هم بگیره. بعد این کار، کانال وایفای رو عوض کنه دوباره تست کنه
نمیدونم دقیقا شبکه ش چه سیستمی داره. ولی من همچین مشکلی داشتم دقیقا که سر گوشی خوب بود و سر دو تا لپ تاپ مشکل داشت. مشکل هم این بود که از مودم اصلی یه کابل دراز کشیده بودم به روتر. لپ تاپ ها مشکل داشتن باهاش، گوشی نه. بعد دو تا روتر تست کردم (هر دو tp-link) مشکل همچنان حل نشد. روتر رو عوض کردم به هواوی و کابل رو هم عوض کردم به کت6 و مشکل حل شد. ولی اگر دوستت از وایفای مودمی استفاده میکنه که اصلیه، احتمالا ارتباطی به جریانی که واسه من پیش اومد نداره
مودم اصلیه 2 تا مودم هم داره امروز رفتم خونشون یکم ور رفتم درست نشد یه مودم tp link 9960 داره یه مودم asus n14 بود فکر کنم با جفتش مشکل داشت کلا وایفای لپتاپ وصل میشد به مودم 10 تا پینگ میداد اوکی بود بعد یهو کلا یا قطع میشد یا تایم اوت میشد بعد دوباره درست میشد همین تکرار میشد
ولی گوشی اوکی بود یا با لن اوکی بود نمیدونم چیکارش باید کرد

• Like
Reactions: mohsen_mzh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or