amin-farahmand
کاربر سایت
من فرانسه خریدم. V2RAY کانفیگ کردمvps سرور کدوم کشور میخرید ؟
و با چه کانفیگ و پروتکلی تنظیم میکنید
من فرانسه خریدم. V2RAY کانفیگ کردمvps سرور کدوم کشور میخرید ؟
و با چه کانفیگ و پروتکلی تنظیم میکنید
من برای امتحان دانلود کردم و مراحل رو گذروندم با شکن.منتها اون 2 گیگ حجمی که به صورت رایگان برای تست بود رو کلا به من نداد و دیگه نتونستم تست کنم !این برای این هست که sign in همه ی vpn ها اخیرا فیلتر شده ولی یک بار که sign in با یک فیلتر شکن دیگه انجام بشه برای دفعات بعدی مشکلی نیست
باید یک vpn پیدا کنید که هر چقدر هم سرعتش پایین هست فقط کانکت بشه و با اون قسمت sign in رو فقط برای بار اول رد کنید
سایفون رو هنوز بعضی میگن وصل رو میشه شاید بد نباشه یه تستی با اینترنت همراه و ثابت بکنید ببینید میتونید از صفحه ی sign in وینداسکرایب رد شین
علاوه بر windscribe پروتکل wstunnel برای ویندوز ، روی آندروید پروتون و پروتکل stealth قابل استفاده هست ولی همونطور که گفتم قبلش باید یه بار صفحه sign in رو با یه فیلتر شکن دیگه رد کنید
غیر از سایفون راه دیگه استفاده از xray هست که باز باید apk رو از یک منبع فیلتر نشده یا با یک فیلترشکن دیگه دانلود کنید و بعد از سرور های رایگان سایتهای خارجی استفاده کنید
وگرنه که باید صبر کنید شاید یکی ار پروتکل های مرسوم در روز یا هفته های آینده باز بشه و از اون فرصت کوتاه استفاده کنید و هرچی apk بدرد بخور هست دانلود کنید و هرچی sign in هست رد کنید
اگه ایمیل به اکانتت اضافه کنی و ایمیلت رو تایید کنی 10 گیگ دیگه اضافه میشهمن برای امتحان دانلود کردم و مراحل رو گذروندم با شکن.منتها اون 2 گیگ حجمی که به صورت رایگان برای تست بود رو کلا به من نداد و دیگه نتونستم تست کنم !
در مورد خرید vps هم چند تا سایت رو چک کردم و در کمال تعجب موجودی نداشتن کلا !! و بازاری راه انداختن برای خودشون .
متاسفانه همیشه به این وضعیت مبتلا بودیم که دست به دست میچرخیدیم.از دست شغال افتادیم دست گرگ .
سلام.میگم نت خراب نشه ما شما رو زیارت نمیکنیمبهترین کار استفاده از سرور شخصیه. نه قطع میشه نه سرعتش پایینه
روی ویندوز stealth ندارهاگه ایمیل به اکانتت اضافه کنی و ایمیلت رو تایید کنی 10 گیگ دیگه اضافه میشه
پروتون روی آندروید جواب میده و محدودیت حجمی هم نداره، ولی به شخصه هنوز روی ویندوز تستش نکردم ،احتمالش هست پروتکل stealth پروتون روی ویندوز هم بدون مشکل جواب بده
سلام خوبی داداش؟ نه بابا چه زحمتی. روی میکروتیک هم جواب میده PPTP. ولی باید دوتا سرور داشته باشین در هر صورت. یکی ایران یکی خارج از ایران. تونل میزنید از سرور ایران به خارج بعدش شما به سرور ایران وصل میشین اما دیتا به سمت خارج ارسال و دریافت میشهسلام.میگم نت خراب نشه ما شما رو زیارت نمیکنیم
دفعه قبل که کلی زحمت دادیم خدمتتون.میگم راهی نیست رو روتر میکروتیک استفاده کرد؟الان زدن pptp ها رو ترکوندن و رو روتر جواب نمیده.منم روی pc اومدم cisco زدم و بعد روی ادرنت شیر کردم و بعدش کابل لن رو از pc به ورودی اینترنت روتر زدم.الان فقط wifi روتر به دردم میخوره
اتفاقا تایید کردم ولی هیچ چیزی اضافه نشد و همون you are out of data رو نشون میده!اگه ایمیل به اکانتت اضافه کنی و ایمیلت رو تایید کنی 10 گیگ دیگه اضافه میشه
پروتون روی آندروید جواب میده و محدودیت حجمی هم نداره، ولی به شخصه هنوز روی ویندوز تستش نکردم ،احتمالش هست پروتکل stealth پروتون روی ویندوز هم بدون مشکل جواب بده
برو سایت vpgateسلام.میگم نت خراب نشه ما شما رو زیارت نمیکنیم
دفعه قبل که کلی زحمت دادیم خدمتتون.میگم راهی نیست رو روتر میکروتیک استفاده کرد؟الان زدن pptp ها رو ترکوندن و رو روتر جواب نمیده.منم روی pc اومدم cisco زدم و بعد روی ادرنت شیر کردم و بعدش کابل لن رو از pc به ورودی اینترنت روتر زدم.الان فقط wifi روتر به دردم میخوره
اکسپرس همچنان باقدرت وصلههر شت پی انی که داشتم از کار افتاد
این ایرانیای که ریالی پرداخت دارن معرفی کنید
بیا pv راهنماییت کنم :dسلام.میگم نت خراب نشه ما شما رو زیارت نمیکنیم