بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان . حضرات نامحترم زدن کل نت رو داغون کردن یه جوری توش ر یدن که خودشون هم نمی تونند جمعش کنند. واقعا حسرت یه بازی آنلایه یه ماهه به دلمون گذاشتن خدا حسرت به دل بذارتشون . من همش با هات اسپات گوشی با نت گوشی (بسته) به فور وصل می شدم ولی الان هر کاری می کنم که بازی دستینی به سرورا وصل بشن خطای centpedaمیده همه راه ها رو رفتم ولی نتونستم وارد بازی بشم . اینو بگم به نت وصله ها فقط به سرور بازی کانکت نمیشه. حالا به پیشنهاد یکی از دوستان گفت که برم از نت وایفا استفاده کنم شاید مشکلت حل شد اونم شاید( ای خدا لعنتشون کنه که یه دلخوشی کوچیک رو از ما گرفتند) حالا به نظرتون از چه شرکتی نت بگیرم که حداقل هم از نظر سرعت و ... مناسب باشه . و اینکه ای دی اس ال بگیرم یا از این مودم سیم کارتی بگیرم؟ گرچه همه سر و ته یه کرباسن ولی دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد می کنند؟

سلام دوستان . حضرات نامحترم زدن کل نت رو داغون کردن یه جوری توش ر یدن که خودشون هم نمی تونند جمعش کنند. واقعا حسرت یه بازی آنلایه یه ماهه به دلمون گذاشتن خدا حسرت به دل بذارتشون . من همش با هات اسپات گوشی با نت گوشی (بسته) به فور وصل می شدم ولی الان هر کاری می کنم که بازی دستینی به سرورا وصل بشن خطای centpedaمیده همه راه ها رو رفتم ولی نتونستم وارد بازی بشم . اینو بگم به نت وصله ها فقط به سرور بازی کانکت نمیشه. حالا به پیشنهاد یکی از دوستان گفت که برم از نت وایفا استفاده کنم شاید مشکلت حل شد اونم شاید( ای خدا لعنتشون کنه که یه دلخوشی کوچیک رو از ما گرفتند) حالا به نظرتون از چه شرکتی نت بگیرم که حداقل هم از نظر سرعت و ... مناسب باشه . و اینکه ای دی اس ال بگیرم یا از این مودم سیم کارتی بگیرم؟ گرچه همه سر و ته یه کرباسن ولی دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد می کنند؟
برای گیم به نظرم الان تنها فیبر نوری و vdsl و tdlte بدرد میخوره
من خودم tdlte مبین نت دارم و نسبتا خیلی خوبه و پینگ ثابتی داره
الان adsl اصلا بدرد گیم نمیخوره چون آپلودت در بهترین حالت 1 مگابیت هست که خیلی کمه

• Like
Reactions: pro gamer89
سلام داداش . یه خبر بد دارم برات . دستینی 2 روی نت ثابت الان یک ماهه اون اروری که شما گفتی رو میده . جالبه که تونستی با نت همراه یک ماه وصل شی .

خوب راه حلی چیزی نداره واقعا خیلی حال گیریه من برای این بازی کلی خرج کردم حتی رفتم اکسپنشن جدیدشو پیش خرید کردم . خیلی حالم گرفته خدا کنه این بدبختیامون تموم بشن. متاسفانه این بازی هم تو ایران زیاد پلیر نداره که راه حلی برای رفع این خطاها پیدا کرد .پلیرای کشورای دیگه هم این مشکلات ما رو ندارند. خدا شرکت ea رو لعنت کنه .

برای دستینی ۲ من تا چند روز پیش با گادپینگ وصل میشدم که اونم متاسفانه از دسترس خارج شد هر چند یه خبر خوشحال کننده اینه که ممکنه بزودی با سرورای جدید برگرده

• Like
Reactions: DedSec88
خوب راه حلی چیزی نداره واقعا خیلی حال گیریه من برای این بازی کلی خرج کردم حتی رفتم اکسپنشن جدیدشو پیش خرید کردم . خیلی حالم گرفته خدا کنه این بدبختیامون تموم بشن. متاسفانه این بازی هم تو ایران زیاد پلیر نداره که راه حلی برای رفع این خطاها پیدا کرد .پلیرای کشورای دیگه هم این مشکلات ما رو ندارند. خدا شرکت ea رو لعنت کنه .
سلام مجدد . خوشحالم از آشناییت منم دستینی باز قدیمی هستم . تمام اکسپنشن هارو منم خریدم . برای اینکه تاپیک منحرف نشه از بحث اصلی بیاید پی وی . ظاهرا فعلا تنها راهی که من میدونم قند شکن هست که اونم پینگ رو بالا میبره متاسفانه . گاد پینگ رو نمیدونم ولی سرویس پینگ پاس هم من خریدم و جواب نداد متاسفانه. خوشحال میشم بقیه دوستانی که اینجان اگه راهی برای عبور از ش ی ل تر نگ بازی ها بلدن که کیفیت مناسبی داشته باشه مارو هم در جریان بزارن

برای دستینی ۲ من تا چند روز پیش با گادپینگ وصل میشدم که اونم متاسفانه از دسترس خارج شد هر چند یه خبر خوشحال کننده اینه که ممکنه بزودی با سرورای جدید برگرده
من سایتشون رو چک کردم فروش اکانت نداشتن در حال حاضر اونم به دلیل همین قطع اتصالی که میگین هست . شما پینگتون چطور بود توی بازی ؟ پینگ با سرویس و بدون سرویس رو تست کرده بودین تا ببینید کیفیت سرویس چطور بود زمان اتصال ؟

من سایتشون رو چک کردم فروش اکانت نداشتن در حال حاضر اونم به دلیل همین قطع اتصالی که میگین هست . شما پینگتون چطور بود توی بازی ؟ پینگ با سرویس و بدون سرویس رو تست کرده بودین تا ببینید کیفیت سرویس چطور بود زمان اتصال ؟
قبل از این داستانا که نیازی به این سرویس به اون صورت نبود، در حالت عادی پینگ من تقریبا 90 تا 110 (گاهی حتی پایین تر)بود که خب میشد چه pve و چه pvp رو راحت و بدون دردسر بازی کرد
اما بعد این داستانای اینترنت و مخصوصا مشکل اینترنت خانگی، بازی با این سرویس بدون دردسر به سرور ها متصل میشد و به راحتی میشد رفت سراغ pve هر چند پینگ به شدت بالا میرفت و امکان بازی تو بخش pvp و همینطور رید ها غیر ممکن بود
بین سه چهار تا سرویسی که تست کردم برای دستینی، بهترین حداقل برای من گادپینگ بود بقیه شون در بهترین شرایط به سرور ها متصل میشدند اما بازی عملا انمی ها رو لود نمیکرد که خب خیلی عجیب بود

آخرین ویرایش:
منم وضعیتم همینه. هم کلنی هامم که اکثرا ایران زندگی میکنن ندیدم از یه ماه پیش تا حالا تو بازی انلاین بشن اصلا.
همینجوریش هزینه بازی کردن تو این کشور بیش از حد بالا هست و پینگ هم نابود، امیدوارم دیگه به طور دائمی گو.ه نزنن تو سروراشون.
واقعا امیدوارم تا شروع سیزن بعدی یا حداقل قبل ریلیز Lightfall درست بشه.

منم وضعیتم همینه. هم کلنی هامم که اکثرا ایران زندگی میکنن ندیدم از یه ماه پیش تا حالا تو بازی انلاین بشن اصلا.
همینجوریش هزینه بازی کردن تو این کشور بیش از حد بالا هست و پینگ هم نابود، امیدوارم دیگه به طور دائمی گو.ه نزنن تو سروراشون.
واقعا امیدوارم تا شروع سیزن بعدی یا حداقل قبل ریلیز Lightfall درست بشه.
منم واقعا امیدوار هستم که این قضیه حل بشه دولت مردان خاک تو سر که براشون مهم نیست مردم چه ضرری می کنند و فقط حفظ مقام و نظام براشون مهمه اون هم در جهت منافع خودشان . صدا و خواسته ملت براشون یه ذره مهم نیست و گاهی واق واق می کنند که نه ما به مردم اهمیت میدیم ما که در عمل چیز دیگه ایی می بیبنیم و به این ریا و دروغ سالهاست که آشناییم . بهرحال امیدوارم که این مشکل حل بشه چون حقیقتش زورم میاد اینهمه برای این بازی هزینه کردم آخرش هیچی به هیچی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or