بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قبل از این داستانا که نیازی به این سرویس به اون صورت نبود، در حالت عادی پینگ من تقریبا 90 تا 110 (گاهی حتی پایین تر)بود که خب میشد چه pve و چه pvp رو راحت و بدون دردسر بازی کرد
اما بعد این داستانای اینترنت و مخصوصا مشکل اینترنت خانگی، بازی با این سرویس بدون دردسر به سرور ها متصل میشد و به راحتی میشد رفت سراغ pve هر چند پینگ به شدت بالا میرفت و امکان بازی تو بخش pvp و همینطور رید ها غیر ممکن بود
بین سه چهار تا سرویسی که تست کردم برای دستینی، بهترین حداقل برای من گادپینگ بود بقیه شون در بهترین شرایط به سرور ها متصل میشدند اما بازی عملا انمی ها رو لود نمیکرد که خب خیلی عجیب بود
والا pvp پیشکش فقط ان شالله هرچه زودتر این مشکلات حل شه و با شما و بقیه دوستانی که اینجا پیدا کردیم تو بازی یه Raid بی دردسر بزنیم

والا pvp پیشکش فقط ان شالله هرچه زودتر این مشکلات حل شه و با شما و بقیه دوستانی که اینجا پیدا کردیم تو بازی یه Raid بی دردسر بزنیم
امیدوارم
حالا این وسط xur بنجل فروش هم واسه ما گاد رول فروش شده

دوستان نظرتون درباره سرویس پینگ هینت چیه ؟
تحریم های بازی های رایانه ای باعث عدم دسترسی کاربران ایرانی به سرورهای بازی های آنلاین گریده است. برای رفع این مشکل، تیم پینگ هینت سامانه اختصاصی رفع تحریم بازی های آنلاین را راه اندازی کرده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر این لینک مراجعه فرمایید.

میگم اینا ادعا می کنند که سرویس شون برای رفع تحریم و این قضایا هم کاربرد داره مثلا منی که الان نمی تونم به سرورهای دستینی وصل بشم اشتراک اینا رو بگیرم حله ؟ می تونم دستینی مث قبل اجرا کنم یا خیر ربطی نداره ؟

سلام دوستان من پابجی بازی میکنم با نت adsl مخابرات و ایرانسل راحت وارد لابی میشه ولی موقع رفتن تو بازی باگ میخوره اصلا نتونستم وارد بشم ده روزه این طوری شده با نت همراه اول وارد میشه ولی پاکت لاست 70 تا 50 درصد داره اصلا نمیشه بازی کرد خواستم بدونم شما چه راه حلی پیشنهاد میکنین ما لب مرز هستیم غیر از این سه تا سرویس هیچی نداریم.

یه سایت و کانال تلگرامی هست که dns و اینجور چیزا میفروشه برا گیمای مختلف و اپلیکیشنا. اینا ادعا میکنن که با رابطه هایی که دارن، یکی یکی دارن بازیا رو از فیلتر در میارن. از جمله ادعا کردن که dota 2 و cs:go با پیگیریای اینا از فیلتر‌ در اومده و دیروز صبحم گفتن در حال پیگیری فیفا هستیم و فیفا هم شب از فیلتر‌ در اومد (اما پینگش افتضاحه فعلا) خلاصه که اگه راست بگن به نظرم برین به ادمیناش تو تلگرام پیام بدین برا بازیای مورد نظرتون.
در تلگرام سرچ کنید Electro Team تا کانالشونو پیدا کنید.

یه سایت و کانال تلگرامی هست که dns و اینجور چیزا میفروشه برا گیمای مختلف و اپلیکیشنا. اینا ادعا میکنن که با رابطه هایی که دارن، یکی یکی دارن بازیا رو از فیلتر در میارن. از جمله ادعا کردن که dota 2 و cs:go با پیگیریای اینا از فیلتر‌ در اومده و دیروز صبحم گفتن در حال پیگیری فیفا هستیم و فیفا هم شب از فیلتر‌ در اومد (اما پینگش افتضاحه فعلا) خلاصه که اگه راست بگن به نظرم برین به ادمیناش تو تلگرام پیام بدین برا بازیای مورد نظرتون.
در تلگرام سرچ کنید Electro Team تا کانالشونو پیدا کنید.
دستشون درد نکنه که دارن بازی ها رو از فیلتر در میارن منت می زارن ولی سوال من اینه که بازی ها چه خطری برای این نزام داره که می زنند فیلتر می کنند یا سرورا رو خراب می کنند. خو لامصبا یه مشت عقده ایی نشستن فقط دنبال اینن که ملت دلش به چی خوشه میرن سراغ اون ازشون می گیرن. حالا خدا کنه که DESTINY 2 درست بشه . بعد ما نباید به تلگرام وصل بشیم که بتونیم به اینا پیام بدیم آخه هیچ قیلتر شکنی هم کار نمی کنه

کسی تونسته این ارور تایم اوت کالاف موبایل رو درست کنه ؟ فقط با همراه اول وارد میشه به ظاهر پینگم اوکیه ولی نمیشه بازی کرد عملاً :( بتل پسم سوخت شد :(

سلام دوستان من پابجی بازی میکنم با نت adsl مخابرات و ایرانسل راحت وارد لابی میشه ولی موقع رفتن تو بازی باگ میخوره اصلا نتونستم وارد بشم ده روزه این طوری شده با نت همراه اول وارد میشه ولی پاکت لاست 70 تا 50 درصد داره اصلا نمیشه بازی کرد خواستم بدونم شما چه راه حلی پیشنهاد میکنین ما لب مرز هستیم غیر از این سه تا سرویس هیچی نداریم.

سلام‌.‌‌بیشتر‌گیم‌ها‌ همین مشکل رو‌‌‌ خوردن . ظاهرا تنها‌راهش‌قند‌شکن‌یا‌سرویس‌های داخلی مشابه‌هست

• Like
Reactions: rejhna
دستشون درد نکنه که دارن بازی ها رو از فیلتر در میارن منت می زارن ولی سوال من اینه که بازی ها چه خطری برای این نزام داره که می زنند فیلتر می کنند یا سرورا رو خراب می کنند. خو لامصبا یه مشت عقده ایی نشستن فقط دنبال اینن که ملت دلش به چی خوشه میرن سراغ اون ازشون می گیرن. حالا خدا کنه که DESTINY 2 درست بشه . بعد ما نباید به تلگرام وصل بشیم که بتونیم به اینا پیام بدیم آخه هیچ قیلتر شکنی هم کار نمی کنه
اکثر بازیهای بزرگ و کوچک از سرور ابری AWS به ادرس amazonaws.com استفاده میکنن ( برای شرکت آمازونه ) که ایران زده شاهرگو کلا بسته..با تریس متوجه شدم شیلتر نکردن ولی زدن کلا بستنش که فعلا هاست باز نشه و احتمالا بعدا بازش کنن.

اکثر بازیهای بزرگ و کوچک از سرور ابری AWS به ادرس amazonaws.com استفاده میکنن ( برای شرکت آمازونه ) که ایران زده شاهرگو کلا بسته..با تریس متوجه شدم شیلتر نکردن ولی زدن کلا بستنش که فعلا هاست باز نشه و احتمالا بعدا بازش کنن.
فکر کنم روی نت همراه اول بازه، منتهی اصلا مناسب گیم آنلاین نیست
مثلا مولتی tlou باهاش بدون مشکل اجرا میشد ولی انقدر کیفیت افتضاحه که مدام قطع میشد متاسفانه

• Like
Reactions: Black Roz
فکر کنم روی نت همراه اول بازه، منتهی اصلا مناسب گیم آنلاین نیست
مثلا مولتی tlou باهاش بدون مشکل اجرا میشد ولی انقدر کیفیت افتضاحه که مدام قطع میشد متاسفانه
مث اینکه امشب دستینی هم بالا اومد ولی اونقد کیفیت سرورا بد بودن که هر چند دقیقه یک بار قطع میشد و خطا میداد .بهرحال جای امیدواری هست ولی اصلا نمیشه راحت بازی کرد .

• Like
Reactions: DedSec88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or