بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه اشتباه نکنم پورت نامبر اتصال توی پی سی و موبایل ها حتی تو یک پروتکل یکسان می تونه متفاوت باشه و برای همینه که برخی سرورا با پروتکل یکسان تو موبایل متصل میشن ولی تو پی سی متصل نمیشن و بالعکس...

من از دیروز صبح تا الان یه مشت تایم اوت خالصم
البته مخابراتم
نکته جالب اینه که با شت پی ان و بدون اون کلا رو pc همینه
ولی روی موبایل با همون نت و اکسپرس بدون مشکل وا میشه
تا حالا همچین چیزی تجربه نکرده بودم که با یه اینترنت از 2 دیوایس 2 تجربه مختلف داشته باشم
View attachment 274469
تو تایم اوتا موبایل کانکته ولی pc هیچی باز نمیکنه حتس سایت داخلی
تازه متوجه شدید من اون موقع چی میگفتم

دوستان من ADSL پارس آنلاین دارم تو یک سال اخیر مدام افت کیفیت چه سرعت چه پینگ دیگه خستم کرده~X(
فیبر نوری و VDSL هم امکانتشو ندارم
TD-LTE چطوره؟ مثلا زیتل یا ماهان نت یا ایرانسل ؟(البته میدونم الان کلا نت شرایط خوبی نداره ولی با پارس آنلاین دیگه نمیشه ادامه داد);;)

دوستان من ADSL پارس آنلاین دارم تو یک سال اخیر مدام افت کیفیت چه سرعت چه پینگ دیگه خستم کرده~X(
فیبر نوری و VDSL هم امکانتشو ندارم
TD-LTE چطوره؟ مثلا زیتل یا ماهان نت یا ایرانسل ؟(البته میدونم الان کلا نت شرایط خوبی نداره ولی با پارس آنلاین دیگه نمیشه ادامه داد);;)
ببین نت td lte فرقش با نت 4g معمولی اینه که به دو تا انتن همزمان وصل میشه که سرعت و بیشتر کنه ولی برای گیم مشکلش اینکه پینگش بیشتر از 4g معمولیه و این موضوع رو مبایل های جدید که فور جی پلاس رو پشتیبانی میکنن هست نیاز نیست td lte بگیری (سرعت نت مبیالم ۵۰ تا ۸۰ مگابیته)
برای گیم تازگی مخابرات ftth رو راه انداخته که حداقل باید پنج نفر باشید که کابل کشی کنه براتون و هزینه کابل هم حداقل ۱۰ میلیون هستش vdsl برای منم قبلا نبود ولی الان هست پیشنهاد می‌کنم الان یه دور دیگه بری چک کنی ببین هست یا نه.
و حتما هم برو نزدیک ترین مرکز مخابراتی چک کن چون تلفنی کارشناسا نمیتونن جواب بدن بخش فنی باس بهت بگه

سلام دوستان بین مبین نت و ایرانسل کدوم پیشنهاد میدین tdlt زیتل هم نمیتونم تهران نیستم
اول برو مرکز مخابراتی ببین نزدیک ترین سوییچ به خونتون چه قدر فاصله داره و احتمالا چه پینگی میده ؟ اگه کم باشه میتونی با تعویض کابلهای داخلی سرعت ده دوازده مگ رو روی adsl بگیری اگر میبینی خیلی دوره و سرعتش کمه احتمالا زیتل بهتره چون ترافیک بینهایت داره احتمالا تا ۲۰،۳۰ مگ هم سرعت داره

بعد مدت ها امدم با ps5 بازی دانلود کنم با مخابرات.سرعت داغونه چرا؟.یعنی 16 مگ گرفتیم خیر سرمون.
یک مشکلی که هست وسط دانلود یک مرتبه ارتباط قطع میشه..مثلا دستگاه رو میزاری رو ریست مد میبینی ارتباط قطع شده هیچی دانلود نکرده.!!!!!راهگاری دارید دوستان.؟؟؟با نت همراه اول وضع دانلود چطوره؟

بعد مدت ها امدم با ps5 بازی دانلود کنم با مخابرات.سرعت داغونه چرا؟.یعنی 16 مگ گرفتیم خیر سرمون.
یک مشکلی که هست وسط دانلود یک مرتبه ارتباط قطع میشه..مثلا دستگاه رو میزاری رو ریست مد میبینی ارتباط قطع شده هیچی دانلود نکرده.!!!!!راهگاری دارید دوستان.؟؟؟با نت همراه اول وضع دانلود چطوره؟
همراه اول من ۴-۵ روز پیش نزدیک ۷۰ گیگو در فاصله ۲ تا ۸ صبح دانلود کردم.

ببین نت td lte فرقش با نت 4g معمولی اینه که به دو تا انتن همزمان وصل میشه که سرعت و بیشتر کنه ولی برای گیم مشکلش اینکه پینگش بیشتر از 4g معمولیه و این موضوع رو مبایل های جدید که فور جی پلاس رو پشتیبانی میکنن هست نیاز نیست td lte بگیری (سرعت نت مبیالم ۵۰ تا ۸۰ مگابیته)
برای گیم تازگی مخابرات ftth رو راه انداخته که حداقل باید پنج نفر باشید که کابل کشی کنه براتون و هزینه کابل هم حداقل ۱۰ میلیون هستش vdsl برای منم قبلا نبود ولی الان هست پیشنهاد می‌کنم الان یه دور دیگه بری چک کنی ببین هست یا نه.
و حتما هم برو نزدیک ترین مرکز مخابراتی چک کن چون تلفنی کارشناسا نمیتونن جواب بدن بخش فنی باس بهت بگه
حتما میرم میپرسم VDSL دوباره ولی مخابرات محل ما خیلی افتضاح بوده
یعنی چند سال پیش ازش ADSL گرفتیم
یعنی به ..ه خوردن افتادیم تا فقط جمعش کنن اینقدر خدماتش بد بود
فقط امیدم به TD-LTE بود دیگه:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or