بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من یک مورد عجیبی برام اتفاق افتاده ببینم کسی تجربه داره یا نظری؟
من یه سیم کارت همراه اول دارم یک ماهه نامحدود گرفتم یک سیم کارت رایتل دارم اونو هفتگی نامحدود میگیرم! دیشب برای دانلود GoWجدید سیم کارت رایتل از تو مودم در آوردم و همراه اول گذاشتم تو مودم زدم دانلود بشه صبح که پاشدم و سیم کارت رایتل زدم تو مودم و زدم بیرون و در کمال ناباوری دیدم که رایتل دیگه حجم نداره تماس گرفتم گفتن دیشب نزدیک 70 گیگ دانلود داشتید! هی میدیدم دانلودم به 5 مگ رسیده چون شبانه همراه اول نهایت 2 میده ولی فکر نمیکردم و خوابیدم جالبه که حتی اس ام اس هایی که برای پایان حجم رایتل بوده هم ساعت 6 صبح اومده!

واقعا چطوری ممکنه با تعویض سیم کارت بازم به یک شبکه متصل باشه آدم؟ :| به پشتیبانی رایتل میگم قبول نمیکنن! موقع تعویض سیم کارت مودم خاموش روشن نکردم دیگه!
جالبه ریز کارکرد همراه اول گرفتم اصلا امروز اتصال نداشته به نت!

بچه ها تا یکی دو روز پیش من با سایفون به اینترنت مخابرات بوسیله pc راحت وصل میشدم ولی چند روزیه که سی ثانیه بعد از اتصال قطع میشه...راه حل خاصی کسی داره؟

یه سوال اف تاپیک دارم ولی جای بهترین پیدا نکردم بپرسم

اگه وارد سایت یا بلاگی بشیم و هیچ فعالیتی هم انجام ندیم... Ip ادرس مون ثبت میشه تو اون سایت

دوستان پروتکل UDP اکثر چیز شکن ها روی نت ثابت گویا وصل میشه

الان با ویند که فقط با Stunnel وصل میشد تست کردم جوابه :D

بعد از این پست احتمالا دیگه نشه :>
درسته و تایید میشه الان vypr vpn هم کار میکنه
دلیلش هم مثل اینکه تحریم این شرکت ابرآوران عه چیه مربوط به اونه
که یکم مشکلات قند شکن ها حل شده
الان هم نورد مثل بنز کار میکنه هم وایپر

کسی از دوستان سرویس پهنای باند اختصاصی گرفته ؟؟ میخواستم بدونم از نظر کیفیت پینگ برای بازی مناسب هستش ؟ و اینکه قیمتش حدودا چقدر میشه؟
من پهنای باند اختصاصی از پیشگامان دارم. پینگش در بهترین حالت با سرورای خارجی 120 عه!‌ از هر جای دیگه ای هم خواستی بگیری اگه بهت تضمین داد که پینگت پایین میمونه بدون داره چرت میگه چون وضعیت پینگ رو زیرساخت تعیین میکنه نه شرکتای ارایه دهنده اینترنت. من زمانی که این سرویس رو خریدم بهم گفتن پینگت از 80 بالاتر نمیره ولی الان شده 120!‌ زنگم میزنم بهونه میارن میگن دست ما نیست و وضعیت اینترنت کشور بهم ریخته س و فلان!‌ در کل توی این کشور دنبال پینگ خوب نگرد. چون گشتم نبود نگرد نیست!‌

این تست رو الان گرفتم. الان پینگم 94 عه از یه سرور آلمانی ولی ممکنه 10 دقیقه دیگه بشه 115!‌

13948704899.png

قیمتش هم بالاست. اون اولش باید هزینه ی کابل کشی و نصب دکل و رادیو رو پرداخت کنین. چیزی حدود 7-8 میلیون میشه. بعدشم معمولی ترین سرویسش با 100 گیگ ترافیک از ماهی 220 هزار تومن شروع میشه. البته من سرویس خوبشو گرفتم که سرعتش از 30 تا 90 Mbs هستش. یکساله ش رو با 790 گیگ ترافیک ماهانه خریدم 14/400/000

خیلی عچیبه سایفون بدون مشکل روی گوشی اندروید جواب میده ولی روی iOS نه

نت مخابرات
چرا جواب نده؟ اتفاقا بهتر از همه رو ایفون جواب میده
بار اول یکم طول میکشه وصلشه ولی به بعدش راحت جواب میده برای من رو ایفون
با نت مخابراتم هستم منم
بار اول ممکنه 5 دقیقه هم طول بکشه وصلشه ولی بعدش سریع وصل میشه

چرا جواب نده؟ اتفاقا بهتر از همه رو ایفون جواب میده
بار اول یکم طول میکشه وصلشه ولی به بعدش راحت جواب میده برای من رو ایفون
با نت مخابراتم هستم منم
بار اول ممکنه 5 دقیقه هم طول بکشه وصلشه ولی بعدش سریع وصل میشه
برا من که وصل میشه ولی هیچی رو لود تمی کنه

برا من که وصل میشه ولی هیچی رو لود تمی کنه
:-??برای من قشنگ کار میکنه

دوستانی که نت مخابرات دارن حجم بستتون اگه تموم شد قبل خرید بسته جدید سرعتتونو یه چک کنید من اومدم بازی بذارم دانلودشه اشتباهی بجای نت گوشی به وای فای وصل بودم حجمم یه ماه قبل تموم شدن بسته خالی شد ولی ظاهرا سرویس مخابرات (حداقل برای من) هنگ کرده و سرعت رو محدود نکرد حتی یکی دوتا بازی دیگه هم باهاش دانلود کردم ولی سرعتش محدود نشده همچنان. توی پنل حجم صفر شده اما کار میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or