M misagh72 کاربر سایت Nov 19, 2022 #34,591 نوشته شده توسط barney stinson: خوب امروز بزنم به تخته همه فیل شکن ها از کار افتاده نه vypr کار میکنه نه هیچ سرور nord بیشتر... روی نت همراه؟
نوشته شده توسط barney stinson: خوب امروز بزنم به تخته همه فیل شکن ها از کار افتاده نه vypr کار میکنه نه هیچ سرور nord بیشتر... روی نت همراه؟
PsychoX کاربر سایت Nov 19, 2022 #34,592 نوشته شده توسط misagh72: روی نت همراه؟ بیشتر... واسه من رو شاتل هیچ کدوم کار نمیکنه Reactions: TeTration
Destro Kevin Gold User Nov 26, 2022 #34,593 نوشته شده توسط PsychoX: واسه من رو شاتل هیچ کدوم کار نمیکنه بیشتر... سلام منم شاتل دارم امروز پینگم زیر ۲۰۰ نمیومد هربارم زنگ میزنم میگن همه چی اینجا اوکیه و سرویس دهی به بهترین شکل داره انجام میشه. چیکار باید کرد که یه حرکتی بزنن یکم بهتر شه؟ Reactions: Taha75
نوشته شده توسط PsychoX: واسه من رو شاتل هیچ کدوم کار نمیکنه بیشتر... سلام منم شاتل دارم امروز پینگم زیر ۲۰۰ نمیومد هربارم زنگ میزنم میگن همه چی اینجا اوکیه و سرویس دهی به بهترین شکل داره انجام میشه. چیکار باید کرد که یه حرکتی بزنن یکم بهتر شه؟
VICE Gold User Nov 26, 2022 #34,594 اکسپرس برا من وصل نمیشه مخابرات Reactions: Arcases and BatmanGame
Medusa کاربر سایت Nov 26, 2022 #34,595 نوشته شده توسط .::PUИK::.: اکسپرس برا من وصل نمیشه مخابرات بیشتر... S*TP بگیر بزن ترافیک ش چون مثل httpsهه اوکی کار میکنه !
نوشته شده توسط .::PUИK::.: اکسپرس برا من وصل نمیشه مخابرات بیشتر... S*TP بگیر بزن ترافیک ش چون مثل httpsهه اوکی کار میکنه !
VICE Gold User Nov 26, 2022 #34,596 نوشته شده توسط Medusa: S*TP بگیر بزن ترافیک ش چون مثل httpsهه اوکی کار میکنه ! بیشتر... s*tp چیه
mohsen2019 کاربر سایت Nov 29, 2022 #34,597 نت adsl امروز خیلی داغونه.... Reactions: Taha75 and Arcases
Medusa کاربر سایت Nov 29, 2022 #34,598 نوشته شده توسط .::PUИK::.: s*tp چیه بیشتر... Spoiler وی پی ا*ن با پروتکل sstp بزن عالیه Reactions: Taha75 and VICE
mohsen2019 کاربر سایت Dec 1, 2022 #34,600 دوستان مخابرات پروفایل گیم داره؟؟؟ دوستان من با ps5 کانکشن تست زدم سرعت اپلودم 3mbs هستش.به نظرتون طبیعیه.سرعت دانلود 13 mbs Reactions: Taha75
دوستان مخابرات پروفایل گیم داره؟؟؟ دوستان من با ps5 کانکشن تست زدم سرعت اپلودم 3mbs هستش.به نظرتون طبیعیه.سرعت دانلود 13 mbs
Mehrdad Bayern کاربر سایت Dec 3, 2022 #34,601 امروز چنان محدود کردن که سایتای داخلی هم به زور باز میشه. Reactions: S0lid Snake, Arcases, Democracy و 2 کاربر دیگر
Vice City FM Welcome to Leonida کاربر فعال Dec 3, 2022 #34,602 نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: امروز چنان محدود کردن که سایتای داخلی هم به زور باز میشه. بیشتر... دیدن نمیتونن جلوی وی پی ان هارو بگیرن زدند پهنای باند کلی رو ترکوندن سرعت برگشته به عصر GPRS Reactions: pkarash, Dark021Knight, Tatsumaru و 3 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Mehrdad Bayern: امروز چنان محدود کردن که سایتای داخلی هم به زور باز میشه. بیشتر... دیدن نمیتونن جلوی وی پی ان هارو بگیرن زدند پهنای باند کلی رو ترکوندن سرعت برگشته به عصر GPRS
dr.ice کاربر سایت Dec 3, 2022 #34,603 نه اکسپرس وصل میشه نه نورد .پارس آنلاین کسی راهکاری داره؟ Reactions: Mehrdad Bayern and Taha75
M misagh72 کاربر سایت Dec 3, 2022 #34,604 نوشته شده توسط dr.ice: نه اکسپرس وصل میشه نه نورد .پارس آنلاین کسی راهکاری داره؟ بیشتر... V2ray Reactions: dr.ice
mohsen2019 کاربر سایت Dec 3, 2022 #34,605 رسما نت ملی شده.شبکه psn هم مرتب قطع و وصل میشه یا به تاخیر وصل میشه....انلاین بازی ها هم روی بیشتر isp ها مشکل داره Reactions: pkarash, Dark021Knight, kaspar and 1 other person
رسما نت ملی شده.شبکه psn هم مرتب قطع و وصل میشه یا به تاخیر وصل میشه....انلاین بازی ها هم روی بیشتر isp ها مشکل داره