بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان دوتا سوال:
۱-من مبین نت دارم. توی اسپید تست انروز بهم ۳۸ داد. ولی توی دانلود منیجر از سایتای سافت۹۸ و یاس دی ال و دانلود ها و... سرعتم بین ۱ تا ۲ مگ هست!! دلیلش چی میتونه باشه؟

۲- منطقه ی من (میرداماد) انتن همراه اول و مبین نت قویه. به نظرتون مودم ۴.۵ جی برا سیم کارت همراه اول بخرم؟

۳- نظرتون در مورد td-lte پیشگامان چیه؟ نوشته سرعت تا ۸۰ مگابیت. به نظرت ن به جای مودم ۴.۵ جی اینو بگیرم؟

دوستان مخابرات پروفایل گیم داره؟؟؟
دوستان من با ps5 کانکشن تست زدم سرعت اپلودم 3mbs هستش.به نظرتون طبیعیه.سرعت دانلود 13 mbs
بله زنگ بزنید براتون فعال کنن دانلود 13MB/s هم عادیه میشه همون سرعت دانلود 1mbps تقریبا. از تو پنل خود مودم میتونید چک کنید خطتون نویز داره یا نه اگه نویز داره و زیاد بازی میکنید بنظرم برای بهتر شدن پینگ و کلا بهبود آنلاین بازی کردن سرعتتونو یکم بگید محدودتر کنن خط منم تا 12مگ میکشید ولی نویز داشت یکم پایینتر اوردن ثبات بهتری داره واسه بازی کردن درکل. تو سرورای me بازیا همیشه بین 55-75 پینگ میگیرم
رسما نت ملی شده.شبکه psn هم مرتب قطع و وصل میشه یا به تاخیر وصل میشه....انلاین بازی ها هم روی بیشتر isp ها مشکل داره

دی ان اس سایت شکن مشکل بیشتر مولتی هارو حل میکنه
دوستان دوتا سوال:
۱-من مبین نت دارم. توی اسپید تست انروز بهم ۳۸ داد. ولی توی دانلود منیجر از سایتای سافت۹۸ و یاس دی ال و دانلود ها و... سرعتم بین ۱ تا ۲ مگ هست!! دلیلش چی میتونه باشه؟

۲- منطقه ی من (میرداماد) انتن همراه اول و مبین نت قویه. به نظرتون مودم ۴.۵ جی برا سیم کارت همراه اول بخرم؟

۳- نظرتون در مورد td-lte پیشگامان چیه؟ نوشته سرعت تا ۸۰ مگابیت. به نظرت ن به جای مودم ۴.۵ جی اینو بگیرم؟
38MB/S اگر باشه باید بین 4-5 مگ سرعت دانلود بده دانلود منیجر یه سری سایتا کلا سروراشون جوریه که با سرعت بالا نمیشه ازشون دانلود کرد ولی جدا از اون توی تنظیمات دانلود منیجر یه تب کانکشن هست کانکشن هایی که همزمان از یه لینک دانلود میکنه رو بالاتر ببرید قدیم پیش فرض فکر کنم 4 کانکشن دانلود میکرد اگه روی 4 هست بالاتر ببرید

بله زنگ بزنید براتون فعال کنن دانلود 13MB/s هم عادیه میشه همون سرعت دانلود 1mbps تقریبا. از تو پنل خود مودم میتونید چک کنید خطتون نویز داره یا نه اگه نویز داره و زیاد بازی میکنید بنظرم برای بهتر شدن پینگ و کلا بهبود آنلاین بازی کردن سرعتتونو یکم بگید محدودتر کنن خط منم تا 12مگ میکشید ولی نویز داشت یکم پایینتر اوردن ثبات بهتری داره واسه بازی کردن درکل. تو سرورای me بازیا همیشه بین 55-75 پینگ میگیرم

دی ان اس سایت شکن مشکل بیشتر مولتی هارو حل میکنه

38MB/S اگر باشه باید بین 4-5 مگ سرعت دانلود بده دانلود منیجر یه سری سایتا کلا سروراشون جوریه که با سرعت بالا نمیشه ازشون دانلود کرد ولی جدا از اون توی تنظیمات دانلود منیجر یه تب کانکشن هست کانکشن هایی که همزمان از یه لینک دانلود میکنه رو بالاتر ببرید قدیم پیش فرض فکر کنم 4 کانکشن دانلود میکرد اگه روی 4 هست بالاتر ببرید
دوست عزیز اینو چک بکن بیزحمت ببین وضعیت به چه صورته

Attachments

• Screenshot_20221205-010017.png
    Screenshot_20221205-010017.png
    170.6 KB · مشاهده: 18
دوست عزیز اینو چک بکن بیزحمت ببین وضعیت به چه صورته
از روی snr میتونید نویز خطتون رو متوجه بشید درکل 10-11 به بالا اوکیه و مشکلی نداره اگه بعدا خطتون مشکلی براش پیش اومد و حالا به هر دلیلی نویز خطتون بیشتر شد میتونید از همین صفحه چک کنید snr mds زیر 10 بیاد توی بازی ممکنه اذیت کنه و بهتره فیکسش کنید ولی درحال حاضر خطتون مشکلی نداره
ادیت: اینم صرفا جهت اطلاعاتتون اضافه کنم اگه بعدا روزی به مشکل نویز خوردید و خواستید با محدود کردن سرعت مشکل نویز رو حل کنید لازم نیست حتما از 16مگ بیارید روی 8مگ (پشتیبانی بقیه سرویس دهنده هارو خبر ندارم ولی مخابرات فقط میخوان مسئولیت از سر خودشون باز کنن بگید سرعت رو کم کنن از 16 یهو میبرن روی 8) ولی میتونن روی بقیه ارقام مثل 10-12-14 مگ هم محدود کنن ولی معمولا اپراتور زورش میاد اینو به کاربر بگه

آخرین ویرایش:
از روی snr میتونید نویز خطتون رو متوجه بشید درکل 10-11 به بالا اوکیه و مشکلی نداره اگه بعدا خطتون مشکلی براش پیش اومد و حالا به هر دلیلی نویز خطتون بیشتر شد میتونید از همین صفحه چک کنید snr mds زیر 10 بیاد توی بازی ممکنه اذیت کنه و بهتره فیکسش کنید ولی درحال حاضر خطتون مشکلی نداره
ادیت: اینم صرفا جهت اطلاعاتتون اضافه کنم اگه بعدا روزی به مشکل نویز خوردید و خواستید با محدود کردن سرعت مشکل نویز رو حل کنید لازم نیست حتما از 16مگ بیارید روی 8مگ (پشتیبانی بقیه سرویس دهنده هارو خبر ندارم ولی مخابرات فقط میخوان مسئولیت از سر خودشون باز کنن بگید سرعت رو کم کنن از 16 یهو میبرن روی 8) ولی میتونن روی بقیه ارقام مثل 10-12-14 مگ هم محدود کنن ولی معمولا اپراتور زورش میاد اینو به کاربر بگه
یه سوال داشتم از شما ممنون میشم کمکم کنید
من اولش یه مودم رو روشن میکنم snr روی 12-14 هست ولی بعد از چند ساعت یا چند روز میاد روی 8-9 این علتش چیه؟ نویز خط بر اثر زمان زیاد میشه؟

من دو سه روزه اینترنتم (شاتل) شدیدا packet loss پیدا کرده گیم های آنلاین با dns کانکت میشم ولی delay داره.
پشتیبانی هم که میگن مشکلی نیست...
منم همینطور. قبل جمعه برای یه هفته دو هفته ای اوکی شده بود ولی دو سه روزه بد شده دوباره.

• Like
Reactions: amin1
یه سوال داشتم از شما ممنون میشم کمکم کنید
من اولش یه مودم رو روشن میکنم snr روی 12-14 هست ولی بعد از چند ساعت یا چند روز میاد روی 8-9 این علتش چیه؟ نویز خط بر اثر زمان زیاد میشه؟
من اونقدری اطلاعات دقیق ندارم بهتره یکی که حرفه ای تر هست کمک کنه بهتون ولی درکل تجربه شخصیم اینه که اول از همه نویزگیر حتما وصل کنید برای مودم دوم اگه حل نشد پریز تلفن جاهای دیگه خونه رو تست کنید شاید مشکلو حل کنه اگه حل نکرد دوتا راه مشکلو حل میکنه یا باید سرعت رو پایینتر بیارن که بستگی به نویز خط ممکنه یذره لازم باشه پایین بیارید ممکنه کلا مشکل رو حل نکنه با تا حدی بیاد پایین که سرعت زیادی کم باشه در این حالت بهترین راه اینه که سیم بگیرید یکیو بیارید کامل از نقطه اتصال تا داخل خود خونه براتون سیم تلفن بکشه به کل هر مشکلی باشه حل میکنه ولی خب نکته منفیش اینه که دردسر داره و سیم کشی به طبقات بالای ساختمون سختتره بنظر من یکم سرعت نتتون رو کمتر کنید ببینید مشکل پابرجا هست یا نه بعد دنبال راه حل دیگه باشید براش
معمولا ساختمونای قدیمی و خصوصا شهرای شرجی سیم کشی تلفنشون مشکل داره جعبه تقسیم تو شهرای شرجی به مرور زمان سوافات میشه حالا ممکنه مشکل جدی پیش بیاره ممکنه گاهی نویز پیش بیاره ممکنه روزای بارونی کلا خط تلفن قطع بشه و…
البته اینم یادم رفت اضافه کنم جعبه تقسیمتون هم چک کنید کابل تلفنتونو اگه میتونید پیدا کنید یه نگاه بندازید بد نیست. اگه چیز خاصی تو سیم دیدید مثل پارگی یا خرابی لنت و اینجور چیزا سیم رو یکم کوتاه کنید لنت نو بپیچید وصل کنید اگه تا حالا انجام ندادید خطری نداره ولتاژ سیم تلفن با برق شهری متفاوته
Snr زیر ده هم قابل بازی کردن هست ولی این استیبل نبودن نویز خطه گاهی اذیت میکنه دیگه من الان snr خطم روی ۱۸-۲۰ هست

با این اوضاع مملکت نت ملی شدن باز دمتون گرم دنبال راهکار برای آنلاین بازی کردنین :-"

آقا نورد هیچ جوره وصل نمیشه با ایرانسل سروری راه حلی ندارید؟

با این اوضاع مملکت نت ملی شدن باز دمتون گرم دنبال راهکار برای آنلاین بازی کردنین :-"

نورد رو به مرور محدود و محدود تر کردن از ماه پیش کلا دیگه بیخیالش شدم. برو سراغ قند شکن های دیگه.
دوتا قندشکن خوب من استفاده میکنم که اینجا نمیگم چون یهو یکی میره گزارش میده به مسئولین مادر %%ه سانسورینگ.

پشتیبانی هم که میگن مشکلی نیست...
پشتیبانی هاشون میترسن حرف بزنن من چند وقت پیش زنگ زدم بهش گفتم اگه قندشکن خوب میشناسی معرفی کن گفت چون غیر مجازه ما نمیتونیم بگیم و فلان. بعید نیست مکالماتشون رصد بشه.

امروزم که شاتل اینجوری شده بدون قندشکن هیچچچی باز نمیکنه!

• Like
Reactions: amin1
شاتل به هیچ چیزی وصل نمیشه!
اره
اینو تو یکی از کانالا گذاشته بود

"ضمن عرض درود و وقت بخیر خدمت کاربران و همکاران گرامی از دقایقی قبل ، محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور در حال اعمال شدن می باشد و بسیاری از جاها اینترنت به صورت کامل ملی شده است و ترافیک بین الملل فقط به صورت محدود اجازه باز کردن سایت ها یعنی ترافیک به پورت 80 و 443 را میدهد. از سمت سرویس های ما مشکلی وجود ندارد و تماما در دسترس هستند. لطفا اگر در اتصال مشکل دارید از ارسال پیغام خودداری فرمایید به این دلیل که محدودیت های اینترنت کشور از سمت ما قابل پیگیری نیست و باید صبور باشید تا محدودیت ها رفع شود. پایدار باشید."

• Like
Reactions: ZEN 2 and TeTration
اره
اینو تو یکی از کانالا گذاشته بود

"ضمن عرض درود و وقت بخیر خدمت کاربران و همکاران گرامی از دقایقی قبل ، محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور در حال اعمال شدن می باشد و بسیاری از جاها اینترنت به صورت کامل ملی شده است و ترافیک بین الملل فقط به صورت محدود اجازه باز کردن سایت ها یعنی ترافیک به پورت 80 و 443 را میدهد. از سمت سرویس های ما مشکلی وجود ندارد و تماما در دسترس هستند. لطفا اگر در اتصال مشکل دارید از ارسال پیغام خودداری فرمایید به این دلیل که محدودیت های اینترنت کشور از سمت ما قابل پیگیری نیست و باید صبور باشید تا محدودیت ها رفع شود. پایدار باشید."
خود شاتل اینو گفته؟

آخرش که گفته باید صبور باشید تا محدودیت ها رفع شود رو قبول ندارم.

باید "فعال" باشیم و عامل محدودیت ها را ریشه کن کنیم. تا اینا هستن محدودیت فقط بیشتر میشه چون خود آقاشون چند ساله داره میگه اینترنت رو ملی کنید.

• Like
Reactions: snOOpy ::.
خود شاتل اینو گفته؟

آخرش که گفته باید صبور باشید تا محدودیت ها رفع شود رو قبول ندارم.

باید "فعال" باشیم و عامل محدودیت ها را ریشه کن کنیم. تا اینا هستن محدودیت فقط بیشتر میشه چون خود آقاشون چند ساله داره میگه اینترنت رو ملی کنید.
نه، من بد نوشتم. یکی از کانالای ویپی ان تو تلگرام نوشته بود
خود شاتل (با این پینگ و سرعت بهتره اسمشو بذاره درشکه) ک چیزی بگه ک سریع تو گونی میکنن مدیر عامشو

• Like
Reactions: TeTration

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or