من رو ویندوز پارس انلاین راحت با v*p*n/l*i*k*e وصل میشم ولی توصیه میکنم اگه کار خاصی نمیخوای بکنی اشتراکشو بخررو ویندوز هیچی کانکت نمیشه!
یعنی کالکشنی کامل از قندشکن ها تهیه کردم ولی هیچکدوم دیگه جواب نمیدن.
اگر کلکی روشی چیزی بلدید بگید ممنون میشم
سلام جای مطمئن اگر میشناسید برای خرید سرور پ.خ میکنید لطفا؟!بهترین کار استفاده از سرور شخصیه. نه قطع میشه نه سرعتش پایینه
ایرانو چه به ردیابیاگه منظور شما تجهیزات اینترنت استارلینکه، اینا رو توی ایران باز میکنند و یک چیپ Backdoor داخلش نصب میکنند تا آمار اونایی که خریدند و استفاده میکنند و دیتای ورودی و خروجی و حتی موقعیت مکانی دستگاه رو داشته باشند، بعد دوباره پلمپ میکنند و به مردم میفروشند. ضمناً بعد از خرید مجرم تلقی میشید چون قاچاق محسوب میشه و جرمش به مراتب سنگینتر از دیش ماهواره است. به نظر من استفاده از اینا در حال حاضر ریسک بالایی داره. البته بعد از اینکه در ایران فراگیر شد ریسکش هم پایینتر میاد.
داداش تو ایران زندگی میکنی این قسمت "مگه الکیه ورود به خونه" فقط برای کشور های به جز ایرانهایرانو چه به ردیابی
اصلا من میخرم آدرس خونمم میدم ببینم کی میتونه بیاد جم کنه مگه الکیه ورود به خونه
بعدشم زیادی گنده نکنین یه چیزیو اینقدر هم ترسو نباشین
اینجا کسی این مشکلو داره ؟میگم من نمیتونم کانکت شم پنل مخابرات اینترنتمو شارژ کنم
چه کنم
برای من اصلا لاگین نمیشه ، هیچ وی پی انی رو ویندوزم کار نمیدهبرای شاتل روی ویندوز windscribe و پروتکل wstunnel بدون مشکل وصل میشه
این برای این هست که sign in همه ی vpn ها اخیرا فیلتر شده ولی یک بار که sign in با یک فیلتر شکن دیگه انجام بشه برای دفعات بعدی مشکلی نیستبرای من اصلا لاگین نمیشه ، هیچ وی پی انی رو ویندوزم کار نمیده
شما در هر صورت باید با مدارک شخصی اقدام به خرید سرور کنیدسلام جای مطمئن اگر میشناسید برای خرید سرور پ.خ میکنید لطفا؟!