بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رو ویندوز هیچی کانکت نمیشه!
یعنی کالکشنی کامل از قندشکن ها تهیه کردم ولی هیچکدوم دیگه جواب نمیدن.
اگر کلکی روشی چیزی بلدید بگید ممنون میشم

• Like
Reactions: Hadi MP
رو ویندوز هیچی کانکت نمیشه!
یعنی کالکشنی کامل از قندشکن ها تهیه کردم ولی هیچکدوم دیگه جواب نمیدن.
اگر کلکی روشی چیزی بلدید بگید ممنون میشم
من رو ویندوز پارس انلاین راحت با v*p*n/l*i*k*e وصل میشم ولی توصیه میکنم اگه کار خاصی نمیخوای بکنی اشتراکشو بخر
چون هم کار و کاسبیش شیلتر نیست هم درگاه پرداخت داره:-"

اگه منظور شما تجهیزات اینترنت استارلینکه، اینا رو توی ایران باز میکنند و یک چیپ Backdoor داخلش نصب میکنند تا آمار اونایی که خریدند و استفاده میکنند و دیتای ورودی و خروجی و حتی موقعیت مکانی دستگاه رو داشته باشند، بعد دوباره پلمپ میکنند و به مردم میفروشند. ضمناً بعد از خرید مجرم تلقی میشید چون قاچاق محسوب میشه و جرمش به مراتب سنگینتر از دیش ماهواره است. به نظر من استفاده از اینا در حال حاضر ریسک بالایی داره. البته بعد از اینکه در ایران فراگیر شد ریسکش هم پایینتر میاد.
ایرانو چه به ردیابی :))
اصلا من میخرم آدرس خونمم میدم ببینم کی میتونه بیاد جم کنه مگه الکیه ورود به خونه
بعدشم زیادی گنده نکنین یه چیزیو اینقدر هم ترسو نباشین

ایرانو چه به ردیابی :))
اصلا من میخرم آدرس خونمم میدم ببینم کی میتونه بیاد جم کنه مگه الکیه ورود به خونه
بعدشم زیادی گنده نکنین یه چیزیو اینقدر هم ترسو نباشین
داداش تو ایران زندگی میکنی این قسمت "مگه الکیه ورود به خونه" فقط برای کشور های به جز ایرانه :|

برای من اصلا لاگین نمیشه ، هیچ وی پی انی رو ویندوزم کار نمیده :((
این برای این هست که sign in همه ی vpn ها اخیرا فیلتر شده ولی یک بار که sign in با یک فیلتر شکن دیگه انجام بشه برای دفعات بعدی مشکلی نیست

باید یک vpn پیدا کنید که هر چقدر هم سرعتش پایین هست فقط کانکت بشه و با اون قسمت sign in رو فقط برای بار اول رد کنید

سایفون رو هنوز بعضی میگن وصل رو میشه شاید بد نباشه یه تستی با اینترنت همراه و ثابت بکنید ببینید میتونید از صفحه ی sign in وینداسکرایب رد شین

علاوه بر windscribe پروتکل wstunnel برای ویندوز ، روی آندروید پروتون و پروتکل stealth قابل استفاده هست ولی همونطور که گفتم قبلش باید یه بار صفحه sign in رو با یه فیلتر شکن دیگه رد کنید

غیر از سایفون راه دیگه استفاده از xray هست که باز باید apk رو از یک منبع فیلتر نشده یا با یک فیلترشکن دیگه دانلود کنید و بعد از سرور های رایگان سایتهای خارجی استفاده کنید

وگرنه که باید صبر کنید شاید یکی ار پروتکل های مرسوم در روز یا هفته های آینده باز بشه و از اون فرصت کوتاه استفاده کنید و هرچی apk بدرد بخور هست دانلود کنید و هرچی sign in هست رد کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: N!ma
این تست سرور شخصی هست
13836040539.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or