سایت ad-guard vpn هم فیلتر نیست، که به نظرم این خیلی عجیبه!Speed vpn رو استفاده نکنید، وقتی داخلیه و سایتش حتی فیلتر نیست به نظرتون امنیت داره؟
سایت ad-guard vpn هم فیلتر نیست، که به نظرم این خیلی عجیبه!Speed vpn رو استفاده نکنید، وقتی داخلیه و سایتش حتی فیلتر نیست به نظرتون امنیت داره؟
سایت ad-guard vpn هم فیلتر نیست، که به نظرم این خیلی عجیبه!
همین لینک رو میگم. عجیبه که فیلترش نکردند. اگه فیلتر شکن رایگان باشه به درگاه پرداخت نیاز نداره.
اگه منظور شما تجهیزات اینترنت استارلینکه، اینا رو توی ایران باز میکنند و یک چیپ Backdoor داخلش نصب میکنند تا آمار اونایی که خریدند و استفاده میکنند و دیتای ورودی و خروجی و حتی موقعیت مکانی دستگاه رو داشته باشند، بعد دوباره پلمپ میکنند و به مردم میفروشند. ضمناً بعد از خرید مجرم تلقی میشید چون قاچاق محسوب میشه و جرمش به مراتب سنگینتر از دیش ماهواره است. به نظر من استفاده از اینا در حال حاضر ریسک بالایی داره. البته بعد از اینکه در ایران فراگیر شد ریسکش هم پایینتر میاد.در کمال تعحب یک فروشگاه اینترنتی محصولات گیمینگ استارلینک رو پیش فروش کرده تحویل یکماهه 40 میلیون!!!
همین لینک رو میگم. عجیبه که فیلترش نکردند. اگه فیلتر شکن رایگان باشه به درگاه پرداخت نیاز نداره.
مگه Turbo vpn رو هم اینا ساختند؟ پس اون امتیاز بالا و اون همه رای دهنده در گوگل پلی رو چه جوری به پاش ریختن؟ تعداد آرای توربو وی پی ان از همه vpnهای معروف بیشتره و امتیازش هم بالاتره! این امتیاز رو با ربات درست کردند؟
اگه اینطور باشه به امتیازات گوگل پلی و اپ استور هم دیگه نمیشه اعتماد کرد!
اکثرشون همینن حتی اونایی که جیزترن !Speed vpn رو استفاده نکنید، وقتی داخلیه و سایتش حتی فیلتر نیست به نظرتون امنیت داره؟
میتونید بخرید کاری نداره فقط کانفیگ vpn می خواداکثرشون همینن حتی اونایی که جیزترن !
اگه میشد روی خود دیتاسنتر های ovh,hetzner سرویس VPS گرفت عالی میشد
شدنش میشه ولی credit card میخواد ، از طرفی خوش هم جیزترشکن میخواد اگر شما میتونی بخری من پولشو بهت میدممیتونید بخرید کاری نداره فقط کانفیگ vpn می خواد
این حرفها اراجیفی بیش نیست...باور نکن.اگه منظور شما تجهیزات اینترنت استارلینکه، اینا رو توی ایران باز میکنند و یک چیپ Backdoor داخلش نصب میکنند تا آمار اونایی که خریدند و استفاده میکنند و دیتای ورودی و خروجی و حتی موقعیت مکانی دستگاه رو داشته باشند، بعد دوباره پلمپ میکنند و به مردم میفروشند. ضمناً بعد از خرید مجرم تلقی میشید چون قاچاق محسوب میشه و جرمش به مراتب سنگینتر از دیش ماهواره است. به نظر من استفاده از اینا در حال حاضر ریسک بالایی داره. البته بعد از اینکه در ایران فراگیر شد ریسکش هم پایینتر میاد.