بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دیگه باید تحمل کرد تا استارلینک فراگیر بشه و از شر این اینترنت تماما ف-ی-ل-ت--ر خلاص بشیم.
استارلینک الان میگن تو بانه 60 تومن هست تجهیزاتش و تا 2 ماهم رایگانه ولی حتی اگر 10 ملیونم باشه و تا 2 ماه رایگان بازهم نمی صرفه..چون بعد 2 ماه شارژ 100 دلاریش عملا ارزش خرید رو 0 میکنه...الیته من امید دارم بشه اشتراکی اکانتهاش رو فروخت..نه این که تو یک ساختمان اشتراکی بگیرن استفاده کنن..کلا به صورت اشتراکی یک اکانت رو بشه با محدود کردن سرعت به چند نفر فروخت.

به نظر میرسه در حال ایجاد تغییراتی در فایروال کل کشور هستند که vpnهای امن و معتبر که قابل شنود نیستند رو از کار بیندازند و فقط vpnهای مورد تایید خودشون و یا اونهایی که نیاز به خرید اشتراک سرور دارند کار بکنند، یعنی اطلاعات کاربران از سرورهایی که خودشون میخواهند عبور کنه.

آخرین ویرایش:
آره افتضاح شده
وی پی عینی که توی این 1 ماه کار می کردم برام الان وصل میشه سند میکنه دیتا رو اما اکثرا چیزی تحویل نمی گیره
تمام بسته های دیتایی که مشکوک باشه رو دارن اتوماتیک بلاک می کنن
فکر نکنم توی چین هم همچین سناریوهایی اجرا کنن
بله دیوار آتش بزرگ چین دقیقا همینجور کار میکنه...یعنی گذرگاهها و مسیرهای پرترافیک رو که نتونه ماهیتشون رو شناسایی کنه میبنده،دقیقا به خاطر همینه که هر کلید یا پلی رو که توی انواع وی پی ان ها تست میکنیم معمولا بعد چند ساعت بسته میشه!!!
البته اونجا با توجه به بازار بزرگی که داره شرکتهای فروش vpn به طور خاص ترافیک رو روی مسیرهای چین مدیریت میکنند تا مانع بسته شدنشون بشن!!
فعلا تنها راه مطمئن برای کسانی که اونور آشنا دارند برنامه outline هست که آشناشون براشون یه پل بسازه و به طور اختصاصی در اختیار شون قرار بده!!

فعلا تنها راه مطمئن برای کسانی که اونور آشنا دارند برنامه outline هست که آشناشون براشون یه پل بسازه و به طور اختصاصی در اختیار شون قرار بده!!
یه نفر میگفت اگه به پشتیبانی Outline ایمیل بزنید و بگید از ایران هستید و درخواست کلید اختصاصی (نه از اون عمومی ها) بکنید، بهتون کلید اختصاصی میدن. حقیقت داره؟

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
دوستان جیزتر اصلا اینطوری نیست که فکر میکنید وقتی کانکشن به سمت یک یا چند ای پی زیاد میشه خود ب خود جیزتر میشه
خیلی از پروتکل های قدیمی مثل pptp،l2tp بسته شدند دلیلشم بخاطر اینکه از پورت های مشخص و الگوریتم مشخص استفاده میکردند، نمونش L2TP که از پورت های 1701،4500،500 استفاده میکنه
البته بگیم این پروتکل ها داخلی به داخلی اوکین ولی به خارج بسته ن.
میمونه اپشن های دیگه که فقط سرور هایی که شما دوستان خریدن بعلت فروش بالا و کانکشن زیاد بلاک شده یا از حجم زیاد درخواست از مدار سرویس دهی خارج شدن ، مثلا O**V*PN الان با سرور اختصاصی خودم در حال کردنه و روی ایرانسل و TCI و ..... اوکیه !
گاها دیده شده مثلا wireguard جایی کار میکنه جای دیگه نه ، برای همه نمیشه یه نسخه پیچید متاسفانه !

آخرین ویرایش:
speed v.p.n چطوره 1 ماهه بخرم
فقط یکی از کانکشن هاش کار میکنه و اونم به شدت کنده. (یه ویدیو با کیفیت 144p رو تو YT هر ده ثانیه بافر میده)
اگه فیلم، عکس و بازی تصمیم نداری باهاش بکنی کارتو راه میندازه، در غیر اینصورت توصیه نمیکنم.

• Like
Reactions: milad.ps4
در کل مسیر استفاده از اینترنت بین الملل 100 درصد قطع نشده و نخواهدم شد
فقط مسئله اینه که مردم ازین به بعد چقدر باید هزینه واسط بدن!
کاری کردن که دیگه هر ماه تو سبد هر خانواده ای حداقل حداقل ماهی 100 تومن برای دسترسی به نت اضافه بشه و مطمئن باشد این رقم به مرور هر روز بیشترم میشه
پدر و مادرهاشون توی ایران محدودیت ایجاد می کنن و می بندن، توله سگ هاشون اونور آب توی کانادا و ... مسیر دور زدنشو می فروشن به ملت، و این بازی موش و گربه ساختگی، میلیون دلاری براشون سود داره
یه عمره همین بوده، توی دولت های اثول گرا یه جور جیبو ملت میزنن توی دولت های اسحال طلب یه جور دیگه

من به روی v*2r*ay تونستم با گوشیم وصل شم. رو پی سی هم با استفاده از کلاینت So*ftE*ther که تو یوتوب یه بنده خدایی یاد میداد، تونستم اوکی کنم ولی 4-5 تا سروری که تست زدم، سرعتش خیلی پایینه برام
صبح هم امتحان کردم دیدم اپ استور رفع فیلتر شده سریع یه نرم افزار دانلود کردم و چند تا vmess امتحان کردم دیدم یکیش خیلی خوبه. تقریبا 4-5 روز بود گوشیم وصل نشده بود به نت بین الملل.

رو کروم افزونه س*ایبرگو*ست رو من فکر کنم یکی دوساله دارم و فوق العادست، قبلا ازش خیلی استفاده نمیکردم، ولی الان بهترین و راحت ترین راه استفاده از اینترنت شده برام.

فقط یکی از کانکشن هاش کار میکنه و اونم به شدت کنده. (یه ویدیو با کیفیت 144p رو تو YT هر ده ثانیه بافر میده)
اگه فیلم، عکس و بازی تصمیم نداری باهاش بکنی کارتو راه میندازه، در غیر اینصورت توصیه نمیکنم.
ممنون
من یکی میخوام که باهاش استیم رو بتونم شارژ کنم و از اپ الکترونیک ارتز یوبیسفات و اپیک بتونم بازی دانلود کنم در کنارش هم بازی انلاین بتونم انجام بدم
توی گوگل پلی میزنم speed vpn بیست تا نتیجه میاد. این اپ آیکنش چه شکلیه و دولوپرش کیه؟
به گفته دوستان نا امن هستن پس بیخیال
Speed vpn رو استفاده نکنید، وقتی داخلیه و سایتش حتی فیلتر نیست به نظرتون امنیت داره؟
من با سایفون رفتم سایتش نمیدونستم فیلتر نیست
از کدوم سایت بخرم که امن و پرسرعت و پایدار باشه فقط 1 ماهه میخوام دفعه قبل که 1 ساله خریده بودم چند ماهش قطع بود ( کریو میکر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or