بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

PdaNet+
سلام کسی میدونه چطور میشه از این استفاده کرد؟
گوشی پدرم هیچجوره به VPn وصل نمیشه. گوشی من وصله.
این اپ رو از گوگل پلی گرفتم.
اما نمیدونم چطور راهش بندازم که گوشی پدرم به نت گوشی من وصل شه.
من خودم استفاده نکردم، از صاحب پستی که نقل قول کردم بپرسین.

دوستان
اینترنت من وقتی تلفن زنگ میخوره یا تلفن جواب داده میشه چراغ adsl مودم خاموش میشه مودم داخل اتاقه و تلفن هم داخل پذیرایی
از اسپلیتر هم استفاده کردم اما جواب نمیده باید تلفن رو از پریز بکشم Capture.GIF
راهی هست که بشه درستش کرد؟

دوستان
اینترنت من وقتی تلفن زنگ میخوره یا تلفن جواب داده میشه چراغ adsl مودم خاموش میشه مودم داخل اتاقه و تلفن هم داخل پذیرایی
از اسپلیتر هم استفاده کردم اما جواب نمیده باید تلفن رو از پریز بکشم View attachment 274832
راهی هست که بشه درستش کرد؟
خط شما خیلی بد هست اون Attenuation ها باید تقریبا نصف باشه و اون SNR Margin ها باید 4 برابر باشه. مطمئن هستید اسپلیتر سالم هست و درست متصلش کردید؟

خط شما خیلی بد هست اون Attenuation ها باید تقریبا نصف باشه و اون SNR Margin ها باید 4 برابر باشه. مطمئن هستید اسپلیتر سالم هست و درست متصلش کردید؟
اسپلیتر معمولیه یه سیمش رو سر خط بعد به اسپلیتر یه سیم هم به تلفن و اسپلیتر وصل کردم
تلفن رو که در میارم میشه این
Capture.GIF
بار دیگه که روشن خاموش کردم شد این
Capture.GIF

آخرین ویرایش:
درود بچه ها. دو تا سوال دارم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفاً.
دیروز چندتا فایل تورنت گزاشتم برای دانلود ولی هیچکدام از آنها یک بایت هم دانلود نشد. داستان چیه؟ اون فایل های تورنت seeder نداشتند یا اینکه برادران به پروتوکول تورنت یه حال اساسی داده اند؟
سوال بعد اینه که من دوتا گوشی دارم روی هر دو proton نصبه و هر دو آپدیت شده به آخرین نسخه، هر دو گوشی به یک مدم وصل هستند، روی یکی proton سریع وصل میشه اما روی دومی اصلاً وصل نمیشه. آیا خود پروتون جلوی اتصال گوشی دوم رو میگیره (به خاطر استفاده از اکانت رایگان)، یا اینکه مشکل چیز دیگری هست؟ شما تجربه استفاده از پروتون روی دو دستگاه که به یک مدم وصل هستند رو داشتید تاحالا؟

دیروز چندتا فایل تورنت گزاشتم برای دانلود ولی هیچکدام از آنها یک بایت هم دانلود نشد. داستان چیه؟ اون فایل های تورنت seeder نداشتند یا اینکه برادران به پروتوکول تورنت یه حال اساسی داده اند؟
سوال بعد اینه که من دوتا گوشی دارم روی هر دو proton نصبه و هر دو آپدیت شده به آخرین نسخه، هر دو گوشی به یک مدم وصل هستند، روی یکی proton سریع وصل میشه اما روی دومی اصلاً وصل نمیشه. آیا خود پروتون جلوی اتصال گوشی دوم رو میگیره (به خاطر استفاده از اکانت رایگان)، یا اینکه مشکل چیز دیگری هست؟ شما تجربه استفاده از پروتون روی دو دستگاه که به یک مدم وصل هستند رو داشتید تاحالا؟
منم پروتون داشتم تا همین دو روز پیش با اینترنت خونه خیلی راحت و حتی اینترنت گوشی هرزگاهی وصل میشد ولی دو روزه که به هیچ وجه دیگه وصل نمیشه!!!
لامصبا بد شمشیر رو از رو بستن برای عدم دسترسی ملت به اینترنت آزاد....البته این کارشون به قیمت اختلال در کل اینترنت و هر چی کسب و کار اینترنتی تموم شده!!
ولی قبلا هم گفتم این کارشون هم از سر نادونیه و هم از سر ناچاری،چون خودش شده یکی از عوامل تحریک جامعه که ملت بفهمند اینها برای حفظ و منافع خودشون از هیچ چیز کم نمیگذراند و مهمتر از همه اینکه ترسیمی از آینده کشور با وجود اینها به ملت میده!!!

• Like
Reactions: Tatsumaru
جواب سوالم رو پیدا کردم. اینجا مینویسم شاید به درد یکی بخوره و مثل من چند روز گیج و نگران نشه. همانطور که در تصویر می بینید پروتون در حالت رایگان فقط یک دستگاه رو پوشش میده و اگه بفهمه که با یک دستگاه دیگه هم به شبکه اش متصل شدید، به دستگاه دوم اجازه اتصال نمیده. لعنتی هیچ پیام یا ارور خاصی هم نشون نداد که بفهمم چه مرگشه! همش نگران بودم که گوشی دوم ایرادی پیدا نکرده باشه، نزدیک بود گوشی رو با اون همه دیتا و برنامه فکتوری ریست کنم تا درست بشه! تو روحت پروتون... ~X( Screenshot_20221016-071603~2.jpg

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: GameMasterr

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or