از ماست که بر ماستجالبه تو این هیاهوی گرانی ها و حجم دزدی ها هیچ کاری از دست جامعه و کاربران ساخته نیست! انفعال مطلق
یعنی هیچ کسی هیچ حق نظر هم نداره چه برسه شکایت . تهش 4تا هشتگ بزنن و بی توجه به اینکه هشتگ در کشوری مثل اینجا کاریکاتوره
تو 10 روز یهو اینترنت دو برابر شد و داروی 400تومنی 1تومن بسیاری کالاها روند صعودی .خیلی ریلکس ادامه میدیم و نهایتا ختم به 4تا اعتراض مجازی میشه . متوقف شدن این سیکل معلوم نیست چطوری باید انجام بشه
خلاصه سیکل در هر حوزه یی =گرانی + اعتراض مجازی سپس فراموشی و بعد ازمدتی دوباره تکرار سیکل
isp رسما به من میگه برو پی کار ت. دارو خونه و بیمه و..هم اتفاقا همین رو میگه ! میپرسی چرا چگونه اینو تابو شکنی و جسارت برداشت میکنن وحتی به خودشون حق میدن ازت شکایت کنن که چرا ازمون شکایتی داری!
تو فیفا از 4 خط اومدم رو سه خط از 50 الی 60 اومده رو 80 الی 90پینگا دو سه شبه واستون بالا نرفته؟؟
پارس افلاین هستم
چیکار دارن میکنن معلوم نیس، زنگ بزنی بهشون مثه طوطی یه چیزاییو تکرار میکنن
دقیقا، واسه منم همینه،اعصابمم نمیکشه زنگ بزنم بگم چرا اینجوری شده چون مثل انسان جواب نمیدن ، معلومه یه گندی زدن ... پینگ داخلی اسپید تست میگرفتم تا دو شب قبل زیر ۲۰ میداد الان بالای ۵۰ میده ، فقط امیدوارم درست شه زودترتو فیفا از 4 خط اومدم رو سه خط از 50 الی 60 اومده رو 80 الی 90
قبلا هم اینجوری زیاد شده واس من در حد دو سه روز میپوکه بعد درست میشه این پارس از اون موقعی که گفتن با های وب مدیراش یکی شدن رسما گند زدهدقیقا، واسه منم همینه،اعصابمم نمیکشه زنگ بزنم بگم چرا اینجوری شده چون مثل انسان جواب نمیدن ، معلومه یه گندی زدن ... پینگ داخلی اسپید تست میگرفتم تا دو شب قبل زیر ۲۰ میداد الان بالای ۵۰ میده ، فقط امیدوارم درست شه زودتر
ای گفتی ، من دقیقا قبل اون داستان انتقالش گرفتم و یکی از با کیفیت ترین اینترنتای اون زمان بود،قبلش از هایوب فرار کرده بودم سمت این اومدم اینو گرفتم جفتشون یکی شدنقبلا هم اینجوری زیاد شده واس من در حد دو سه روز میپوکه بعد درست میشه این پارس از اون موقعی که گفتن با های وب مدیراش یکی شدن رسما گند زده
اگه به خاطر عوض کردنش مجبور نبودم یه هفته بدون نت بمونم صد در صد عوضش میکردم هر چند بقیه هم همینن یکم بهتر یا بدتر تفاوت آنچنانی ندارن
الان فقط فیبر خوبه که به هر کسی نمیدن
فعلا که چاره ای نیست با همه بدیاش بازم کارو راه میندازه تا صبر کنیم فیبر کم کم جا بیفته اونو بشه استفاده کردای گفتی ، من دقیقا قبل اون داستان انتقالش گرفتم و یکی از با کیفیت ترین اینترنتای اون زمان بود،قبلش از هایوب فرار کرده بودم سمت این اومدم اینو گرفتم جفتشون یکی شدن..اونزمان پارس فکر کنم تنها شرکتی بود سرویس گیم میداد ،الان یه تایپ سه رو نمیکنن دو و میگن دست ما نیس ... خدایی میدیدم اینروزارو و همینم اتفاق افتاد دقیقا شد مثه هایوب
البته الان همراه اول هزینش بیشتر هست اما به صورت کلی خر تو خری هستیعنی الان با این افزایش قیمت هزینه اینترنت همراه کمتر از ثابت شده ؟
در این صورت چه نیازی به اینترنت ثابت هست ؟
همین الان داشتم بازی میکردم دی سی شدم افتادم بیرونای گفتی ، من دقیقا قبل اون داستان انتقالش گرفتم و یکی از با کیفیت ترین اینترنتای اون زمان بود،قبلش از هایوب فرار کرده بودم سمت این اومدم اینو گرفتم جفتشون یکی شدن..اونزمان پارس فکر کنم تنها شرکتی بود سرویس گیم میداد ،الان یه تایپ سه رو نمیکنن دو و میگن دست ما نیس ... خدایی میدیدم اینروزارو و همینم اتفاق افتاد دقیقا شد مثه هایوب
بله این مشکل هم هستش ... حالا اگه میتونی برو ثابت کن به پشتیبانیشون، دیشب زنگ زدم به پارس افلاین گفتم لطفا فقط نگو پینگ زیر ۲۰۰ نرماله و بگو چرا مشکل دارم من ؟ گفت پینگ زیر ۱۵۰ نرماله و منو قانع کردهمین الان داشتم بازی میکردم دی سی شدم افتادم بیرون
کلا جدیدا زیاد پیش میاد اینجوری میشم در حد یه مین نت دیسی میشه معمولا هم تو ساعتای رند این اتفاق میفته الانم یک قطع شد یک ویک دیقه وصل شد
از بازی میفتم بیرون میام مرور گرو باز میکنم میبینم هیچ سایتی باز نمیکنه میبندم یه مین بعد امتحان میکنم همه چی درست میشه