بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سراسریه ،از خیلیا شنیدم این مشکلو دارن ...

فقط یه چیزی تو سرم هست راجب این کارشون که امیدوارم هیچوقت واقعی نشه و همه این مشکلا حل شه

اینا اومدن یه سری چیزارو تو زیر ساختشون تغییر دادن حالا یا دلیلش مشکل فنیه یا صیانت ، اگه فنی باشه که حل میشه مثه سابق ولی اگه صیانت باشه به کل بازی انلاین تعطیل چون اینا اصلا مثه اینکه شعور اینو ندارن همه چیو بسنجن بعد کاریو کنن ،کلشونو میندازن پایین میرن جلو ،گیم هم براشون اهمیتی نداره ...

ولی در کل این پینگا بی دلیل نیس یهو اینقدر رفته بالا ، واسه خود من کم کم ۵۰ ۶۰ تا رفته رو پینگا و معلومه یه چیزاییو کلا مسیرشو دورتر کردن حالا یا فیلترینگ خاصیو گذاشتن یا یه جونی کندن بالاخره وگرنه بی دلیل نمیشه یهو تو یکی دو هفته همه چی داغون شه این مدلی ..
شما همون گزینه ۲ رو در نظر بگیر

قدر جهرمی رو ندونستید :-" به نظرم بهتریندوره نتبرای گیم همون دوره بود
مثلا چیکارش میکردیم نامه فدایت شوم میفرستادیم؟؟تمام این چهل سال هر سال بدتر از سال قبلش بوده دلیل نمیشه مزخرف قبلیو تبدیل به بت کنیم

سراسریه ،از خیلیا شنیدم این مشکلو دارن ...

فقط یه چیزی تو سرم هست راجب این کارشون که امیدوارم هیچوقت واقعی نشه و همه این مشکلا حل شه

اینا اومدن یه سری چیزارو تو زیر ساختشون تغییر دادن حالا یا دلیلش مشکل فنیه یا صیانت ، اگه فنی باشه که حل میشه مثه سابق ولی اگه صیانت باشه به کل بازی انلاین تعطیل چون اینا اصلا مثه اینکه شعور اینو ندارن همه چیو بسنجن بعد کاریو کنن ،کلشونو میندازن پایین میرن جلو ،گیم هم براشون اهمیتی نداره ...

ولی در کل این پینگا بی دلیل نیس یهو اینقدر رفته بالا ، واسه خود من کم کم ۵۰ ۶۰ تا رفته رو پینگا و معلومه یه چیزاییو کلا مسیرشو دورتر کردن حالا یا فیلترینگ خاصیو گذاشتن یا یه جونی کندن بالاخره وگرنه بی دلیل نمیشه یهو تو یکی دو هفته همه چی داغون شه این مدلی ..
بعید میدونم چیزی از زیر ساختشون رو تغییر بدن ، اکثر تجهیزات OLT و DSLAM هاشون از برند Huawei و ZTE هست !

• Like
Reactions: aslirezahddd
بعید میدونم چیزی از زیر ساختشون رو تغییر بدن ، اکثر تجهیزات OLT و DSLAM هاشون از برند Huawei و ZTE هست !
چی میشه که یهو بعد عید پینگا میره بالا؟ اونم بین۴۰ تا ۶۰ تا رو اکثر گیما .. چیزیو باید فیلتر کرده باشن یا میتونه یه خرابی هم این مشکلو پیش اورده باشه؟

من چند تا اینترنت دارم از isp ها،پینگ همشون خراب شده جز مبین نت که اونم کلا پینگش مهم نیس :D چون اگه پینگ یک هم بهت بده غیر قابل استفادس از بس پک لاست داره

چی میشه که یهو بعد عید پینگا میره بالا؟ اونم بین۴۰ تا ۶۰ تا رو اکثر گیما .. چیزیو باید فیلتر کرده باشن یا میتونه یه خرابی هم این مشکلو پیش اورده باشه؟

من چند تا اینترنت دارم از isp ها،پینگ همشون خراب شده جز مبین نت که اونم کلا پینگش مهم نیس :D چون اگه پینگ یک هم بهت بده غیر قابل استفادس از بس پک لاست داره
واقعا نمی دونم دلیلش چیه ، از یک attack به زیر ساخت میتونه باشه تا آپدیت روتر ها و فایروال ها و...............
بیشتر فکر میکنم دستکاری عمدی باشه ! :|

فکر میکردم این دولا پهنا شدن مصرف حجم به خاطر سایت خارجی یوتیوبی اینستاگرامی چیزی بود . الان میبینم نه کلا در مورد داخلی هم همینه

تصور م این بود که مشکلی پیش اومده مدتی اینجوریه ولی خوب از عید به بعد این داستان ادامه داره و بهش هم نمیاد مشکلی باشه و امری روتین شده

دیگه همه دستشون میاد روزی چقدر مصرف میکنن . مثلا کسایی که فوتبال نگاه میکنن میدونن 90 دقیقه 240p نهایت 120 مگ حجم میبرد نه 500 مگ ! ولی الان دیگه بی رحمانه این کاهش حجم ادامه داره

برخی شک کردن . برخی متوجه شدن . برخی اصلا متوجه نشدن ولی خوب اوضاع خیطه

• Like
Reactions: Price_One and VICE
دوستان این مشکل قطع و وصل شدن نت مخابرات رو شما هم دارید ؟
من چند وقت بود مشکلی نداشتم ولی الان 3-4 روز هستش که هر چند دقیقه یکبار این اتفاق میفته ، خط من تا 12 مگ اوکی هستش که من به پشتیبانی زنگ زدم تا 8 پایین آوردن ولی بازم مشکل حل نشد
الان دقیقا باید چیکار کرد
داداش ی عکس از کیفیت خطت بده

کسی پارس افلاین داره اینجا؟ ~X(مدتیه فیفا بازی میکنم هی دی سی میشم به خاطر نت
چند روزه دقت کردم دیدم تو ساعتای رند این اتفاق میفته از 58 شروع میشه تا نرسیده به ساعت و یک دقیقه بعدی درست میشه
مثلا الان 12:58 قطع شد دقیق 1 درست شد همون دی سی کوچیک باعث میشه از مچ بندازه بیرون خو میخوام ببینم کسی این مشکلو داره؟

شدید نتو داغون کردن مخابرات حجم که 4 برابر کم میکنه *** پینگم زیر 200 نمیاد. زنگ میزنی 2020 هم قبول نمیکنه حجمو میدزدن! میگم مرد حسابی usage که میبینم فکر کردین کاربر نمیدونه چیکار میکنین؟!

من تا 2 3 سال پیش پارس آنلاین داشتم ماهی 50 گیگ میگرفتم یوتیوب میرفتم کیفیت رو روی HD میذاشتم و دانلود هم انجام میدادم و تازه آخر ماه حجم اضافه میوردم ولی الان یوتیوب که میرم پیش فرض گذاشتم رو 480 و دانلود هم نمیکنم. از مخابرات سرویس صد گیگ میگیرم ولی بازم کم میاد. مودمم هم قدیمیه ترافیک رو track نمیکنه ولی شدیدا حس میکنم اینا دارن حجم دزدی میکنن.

• Like
Reactions: Hadi MP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or