از لحاظ پینگ گفتم ،اونا داغون تر از شاتلنشاتل ۱۲۵ گیگ کم کرده یهو
دزدی هم حدی داره![]()
حجم دزدیو اینا هایوب کمتره ولی
از لحاظ پینگ گفتم ،اونا داغون تر از شاتلنشاتل ۱۲۵ گیگ کم کرده یهو
دزدی هم حدی داره![]()
دقیقا منم همین الان اومدم بسته بگیرم. بسته ها چه از لحاظ حجم و یا سرعت و قیمت اصلا بالانس نیستن.یعنی طرح ها رو نگاه (مخابرات)
فرضا من 185 گیگ بخوام بگیرم باید سرعتم 4 باشه؟
یعنی نمیشه 16 مگ با 185 گیگ باشه؟
دیونه شدیم تو این کشور
تمام دنیا رو به جلو حرکت میکنن اینجا دنده عقب میرن
View attachment 254228
آخه سرعت 4 مگ و کجای دلم بذارمدقیقا منم همین الان اومدم بسته بگیرم. بسته ها چه از لحاظ حجم و یا سرعت و قیمت اصلا بالانس نیستن.
یعنی همینی که عکس گذاشتی داره 120 گیگ 75 تومن. بعد 180 گیگ 150 تومن. یعنی 50 درصد حجم اضافه ولی 100 درصد قیمت بیشتر.
انگار دادن این تعرفه های جدید رو یه بچه 5 ساله نوشته.
هر کسی که مشکل داره یا خطش نمیکشه با شکایت در سامانه 195 و پافشاری شدید تا حدودی میتونه سرعتو بهتر بکنه. منطقه ما هم 12 سال بود همین چرتو به من میگفتن. از 195 که شکایت کردم کار به بازرسی هم کشید هر کاری کردن قبول نکردم، انقدر فشار دادم بهشون که آخرش سرعت بالاتر بردن. کافیه شکایت بره تو سیستم اداری، مخابرات شما مجبوره جواب بده. تا جایی که میتونید گیر بدین. از سایت سرویس بالاتر بخرین بعد بخاطر کم فروشی از سازمان حمایت مصرف کننده و تعزیرات هم میتونید شکایت کنید.محله هایی که خط شون 2مگ بیشتر نمیکشه چه اصراری هست که به همه مردم 16مگ بفروشن !
حالا بیا به مخابرات بگو آقا نمیکشه میگه همینه که هست
اگر سرویس اینترنتیتون آسیاتک هست،میتونید سرویس گیمینگ رو فعال کنید خیلی کیفیت رو بالاتر میبره،تواین لینک اموزش فعالسازیش استواقعا نمی دونم دلیلش چیه ، از یک attack به زیر ساخت میتونه باشه تا آپدیت روتر ها و فایروال ها و...............
بیشتر فکر میکنم دستکاری عمدی باشه !![]()
خیر نمیشهاین نت تایپ tdlte ایرانسل رو میشه از 3 به 2 تغییر داد؟
منبع؟خیر نمیشه
از سمت خود ایرانسل باید تغییر کنه که به لحاظ کانفیگ سرورهای مخابراتی و بحث امنیتی اینکارو نیمکنن .
سوییج به سرورهای اینترنت ملی از فردا - فعلا در مرحله هشدار .